Lélektárs bevonzása

E módszer kipróbálásához mindössze egy darab papírra van szükségünk,hogy leírjuk mindazokat a tulajdonságokat,melyekkel szerintünk az ideális lélektársnak rendelkeznie kell.Fontos , hogy jelen időben fogalmazzunk, mintha már velünk lenne. Nem kell elkapkodni,adjunk magunknak néhány napot,hogy semmi lényeges ne maradjon ki a listáról. Adjuk át a listát Istennek és az angyaloknak.Arra az esetre ha netán kihagytunk valami fontosat,tegyük hozzá:ilyen embert vagy még jobbat szeretnék, amilyet szántok nekem. Ne korlátozzuk az angylokat azzal, hogy szigorúan körülhatároljuk azt,amiről mi azt hisszük,a legjobb nekünk. Mielőtt elkezdesz lélektárs után kutatni,legyen világos benned,hogy mi az,amit keresel. Máskülönben olyan helyzetben találhatod magad bárcsak ne kértél volna ilyeneket! (Dr.Doreen Virtue :Angyali útmutatás )

Egy példa a saját tapasztalásomból:Egyszer azt kértem az angyalokat fussak össze a számomra ideális társammal, hát meg is történt, de edzés közben:)
Sok siker kivánok mindenkinek hozzá!

Címkék:

Hozzászólásokhm..

én nem írtam le de elképzeltem :) kb egy év eltelt és talalkoztam vele :) , ha leírtam volna lehet jobban alakul, nem számít. Örülök ,hogy tudom működik :)Én már többször is leírtam,

Én már többször is leírtam, de nem találkoztam a világon senkivel.