Szerelem

"Abban a pillanatban, hogy elöszőr hallottam szerelmes történetet, keresni keztelek, nem tudva, mennyire vak voltam.
Hiszen nem úgy van az, hogy a szerelmesek végül valahol találkoznak,ők mindvégig egymásban vannak."
Rumi

Címkék:

HozzászólásokSzia! Szerintem tökéletesen

Szia!

Szerintem tökéletesen cselekedtél, igaz nincsen rossz cselekedet, tudod mindennek meg van a maga ideje.
Mindig a belsőhangra figyelj és a megérzésedre, mert az a jó megoldás!
Igazából, ha feladatotok van egymással, akkor a kapcsolat minden túlél:)Ne aggodj, mert az negatív energia, nincs is miért. A fiúnak ez csak egy próbatétel, hogy mennyire kitartó Hozzád:)
Szeretettel:SzilviaKedves kitty!

Tedd azt,ahogy érzed... ahogy neked jó! Van pasi,aki azért lép le,mert túl hamar odaadod magad.... van aki azért mert várni kell!
Egyéntől függ és a kapcsolattól,hogy mikor mi a jó lépés!
Ha egyébként te is szeretnéd,lehet hogy jobb,ha nem nagyon húzod az időt. Ha viszont nem vagy még kész rá,ne add magad csak hogy el ne veszítsd!
Viszont ne abbéli félelmed irányítson,hogy mi van ha elveszíted!!! Akkor így is úgyis elveszíted...
Tedd azt amit TE szeretnél! Érezd jól magad!!! Adj annyit,amennyi jólesik... és azt,amiről tudod,akárhogy alakul a kapcsolat,nem fogod megbánni!
Ne parázz! Ne azon gondolkodj,hogy fogd meg! Inkább azon,mit szeretnél kapni ettől a szerelemtől!... vagy a következő randitól!
Hajrá!
Julcsikérlek benneteket válaszoljatok!

Én egy 22 éves lány vagyok, a barátom 24 éves. Három hónapja ismerjük egymást, 2 hete járunk együtt. Mivel van egy kis távolság köztünk, így minden nap nem tudunk találkozni, hetente egyszer kétszer tudunk találkozni, de minden nap szoktunk beszélni, telefonon vagy msnen.
Eddig minden szépen alakul köztünk, fokozatosan haladunk egymás megismerésében, egyre közelebb kerülünk egymáshoz. Programokat szervezünk, moziba járunk stb...:) Már aludtam nála. Jól érezzük magunkat együtt.
A barátom azt mondta nekem, hogy nagyon örül, hogy megismerhetett.
Viszont én nem szeretném a dolgokat elkapkodni, ezért a lefekvéssel még várok. Nem szeretném azt, hogy lefekszem vele rövid időn belül és akkor elhagy. Bár a testi kapcsolatot már elkezdtük (petting) de tovább még nem mentünk.
Úgy érzem, hogy most még nincs itt az ideje. Ezt el is mondtam a barátomnak. Ö már szeretné a dolgot, de nem erőszakoskodik. Megérti, de egy kicsit mintha csalódott lenne, mikor azt mondom neki, hogy most még nem menjünk tovább. De nem tolakodó.
Most a héten találkoztunk,úgy búcsúztunk el egymástól, hogy azt mondta nekem, hogy a jövö heti randit majd megbeszéljük.
Hogy ezt mondtam neki, hogy ,,úgy érzem most még nincs itt az ideje,, rosszul fejeztem ki magam? máshogy kellett volna mondanom? Ezzel nem fogom elveszíteni?

Köszönöm a válaszokat!