Lélekszerelő Oskola III.

Minden igyekezetünk ellenére átkerült az Oskola ebbe a későbbi időpontba.

Kezdés: február 28-án.

Kedvcsináló:

(ez egy sorozat, a többi is megtalálható, itt)

A bejelentkező:

Az idén, harmadik alkalommal indul el a Lélekszerelő Oskola. Célom, hogy az általam felhalmozott tudást megosszam, megtanítsam. Gondolkodásmódot és sok módszert adok át, amelyek arra is alkalmassá tesznek, hogy idővel segítőként is dolgozzhass. Igen, kollégákat is keresek ezen a módon. Szóval, ha érdekel, jelentkezz emilben itt a lelekszerelo@gmail.com címen is. A face-s jelentkezést nem tudom elfogadni, mert az követhetetlen. Szóval jelentkezés itt. A tanfolyamleírásnál felsorolt elsajátítható ismeretek nem teljeskörűek. Egy biztos, teljes segítő rendszert kapsz, amely minden problémára megoldást mutat, akkor is ha magadnak, vagy ha másnak akarsz segíteni.

Ha már jelentkeztél és mégis megerősíted, azt köszönöm!
Ugyan a face-es jelentkezés nem elég, mégis fontos információkat könnyen teszek fel oda. Ha nem tudod nézni, kérem jelezd!

Akkor, a leírás:

LÉLEKSZERELÉS OSKOLA

Mint az a lélekszerelés vagy a lélekszerelő címszó alatt már olvasható volt, a betegségeket lelki oldalukról közelítem meg.
Véleményem szerint minden betegség, sérülés, lelki okok miatt következik be. Még a lábtörés is.

A földi élet egy olyan út számunkra, amelynek minél tökéletesebb teljesítéséhez, rengeteg segítséget kapunk. Rengeteg jelzés irányítana minket, hogy a „helyes” úton maradjunk, vagy megtaláljuk azt. Sajnos, rohanó világunkban nem vesszük észre a jeleket. Így mindig egy kicsit durvább formában találkozhatunk velük. A betegség egy olyan jel, amelyet már nem tudunk nem észrevenni. Persze a mai orvostudomány segítségével „szerencsére” csak a tünetekre figyelünk, így sokszor krónikus betegségre teszünk szert, sőt páran közülünk bele is halnak egyik, másik megoldatlan problémába.

Mire számíthatunk egy lélekszereléssel foglalkozó OSKOLÁBAN?

Rengeteg önismeretre. Istenre. Isten tenyerére. A vele való állandó, folyamatos kapcsolatra. A jelek felismerésének képességére. Az energia kezelésére, szerelésre (gyógyításra), mindegy, hogy testi vagy lelki bajról van szó, látszólag. Teljes módszert tanulunk, arról, hogyan lehet a teljességben élve másokon segíteni. Mindezt a hagyomány mentén, magyarságunk megismerésével együtt tesszük. Figyelve arra, hogy a feladatunkat, mint egyén és mint a közösség tagja is maradéktalanul elvégezzük.

Az oskola 1,5-2 évig is eltarthat (10 x 2 nap, majd 10 x 1 nap). Rengeteget gyakorolunk majd, mert az Isten Tenyerén folytatott élet, folyamatos. A megéléséhez, erős hit és jó módszerű életmód szükséges. A lélekszerelő képesítéshez, meghatározott számú sikeres szerelés és 3 vizsgaszerelés szükséges. Eléréséhez véleményem szerint minimum 3 év szükséges.

Megtanuljuk...
-a betegségek lelki okát felismerni,
-az életvezetési hibát eredményező szokásrendszert felismerni,
-ezeket a hibákat korrigálni,
-az étertestben keletkező hibát javítani,
-a pozitív változást állandósítani,
-ezek által a betegséget, ijedtséget, félelmet, szerelni (gyógyítani),
-a beteget új életpályára állítani,
-a beteg kezébe módszert adni, hogy önállóan is boldoguljon,
-betegségéből meggyógyuljon, vagy azt megelőzze, vissza ne essen…

Röviden egy állandó teljességgé és eszközzé válunk az Isten tenyerén, akiknek az a dolguk, hogy másokat is felsegítsenek maguk mellé. Az arra elhivatottságot érzők a szerelést, mint segítő tevékenységet is végezhetik. Ebben segítséget nyújtunk.

Az első alkalom, február 28- március 1., március 14-15., április 11-12.,
május 9-10., illetve június 13-14.

A felmerülő kérdésekre a lelekszerelo@gmail.com címen, illetve
a 70 3354 114-es számon kaphatsz információt.

Egy magyar szólással búcsúzom:
„Néma gyereknek az anyja sem érti a szavát!”

Szóval, hajrá!
***
Várom megtisztelő bizalmadat,
jelentkezésedet!

Üdvözlettel:
Somogyi Péter
Lélekszerelő, hagyaték őrző

HozzászólásokPatek Philippe cette année

Patek Philippe cette année pour cette montre en particulier à se joindre à la technologie, puis avant, ce Gossamer brevet Patek Philippe, utilisez uniquement la bride extérieure. Nous savons tous que les cheveux ont les extrémités intérieure et extérieure, dans la plupart des cas, nous insistons sur le fait l'extérieur, il faut avoir entendu ce que Gossamer final Breguet, replique montre double Gossamer, fin de la courbe Philippe du spiral, la fin de la courbe autour du Gossamer Et ainsi de suite, ceux-ci se réfèrent à la fin des cheveux pour effectuer le traitement de la courbe, en afin d'améliorer la isochrone. oscillation Gossamer, le cercle doit faire un mouvement régulier centripète et centrifuge, au milieu du cercle peut être fait très régulière, à égale distance, mais la fin, car il doit être fixé à la pile de nageur, et ne sera pas déplacer, de sorte que l'extrémité extérieure de l'oscillation Gossamer contiendra-la concentricité du Gossamer, Patek Philippe Montre de sorte que le général fera la fin de la courbe de Rao, afin de minimiser la fin du mouvement concentrique arachnéenne de l'impact. en plus de la fin de t il visite aura une incidence sur la fin, la même extrémité doivent également être fixés, il y aura l'impact, mais beaucoup de tables ne le font pas.