Lélektársad24 blogja

Lélektárs bevonzása

E módszer kipróbálásához mindössze egy darab papírra van szükségünk,hogy leírjuk mindazokat a tulajdonságokat,melyekkel szerintünk az ideális lélektársnak rendelkeznie kell.Fontos , hogy jelen időben fogalmazzunk, mintha már velünk lenne. Nem kell elkapkodni,adjunk magunknak néhány napot,hogy semmi lényeges ne maradjon ki a listáról. Tovább »

Címkék:

Szerelem

"Abban a pillanatban, hogy elöszőr hallottam szerelmes történetet, keresni keztelek, nem tudva, mennyire vak voltam.
Hiszen nem úgy van az, hogy a szerelmesek végül valahol találkoznak,ők mindvégig egymásban vannak."
Rumi

Címkék:

A hiányzó láncszem...

Keressük hiányzó részünket. Viszont, ha hiányzik a bizalom, félünk, hogy pont ott kapjuk a támadást, ahol a leggyengébbek vagyunk. S hol vagyunk a leggyengébbek? Ahol bennünk hiány van! Kétértelmű érzelmekkel szemléljük azt a partnert, akivel együtt alkotjuk az egységet, hiszen megtestesíti azokat a tulajdonságokat, amivel nem akarunk szembenézni. Tovább »

Címkék:

Lélek

"A léleknek a lélek iránt való érzékenysége: a szeretet. "

Címkék:

Lélektársaink

Más szerepet töltenek be az életben a lélektársak, akikre akkor is szükség van, ha nem éppen harmonikus, sőt viharosnak mondható a kapcsolatot.
A lélektársak arra szerződnek, hogy akár több életen át segítsék egymást. Tovább »

Címkék:

Egymásra hangolva

“Nem az a legalapvetőbb érzelmi szükségletünk, hogy szerelmesek legyünk, hanem az, hogy társunk őszintén szeressen, olyan szeretettel, mely nem az ösztönökből fakad, hanem értelmi és akarati világában gyökerezik. Arra van szükségünk, hogy olyasvalaki szeressen, aki szabadon döntött mellettünk, s aki meglátja bennünk a szeretetreméltót. Tovább »

Címkék:

Emberi lélek

Platón szerint az ember lelkének egyik fele be van zárva egy másik emberbe, ezt kell megkeresnünk és lelkünknek ezt a felét találjuk meg barátainkban, akik annyira megértenek, mintha nekünk és értünk születtek volna...

Címkék:

Találkozás

"Ha valakivel találkozol, gondolj arra, hogy ez egy Szent találkozás. Ahogy Te őt látod, magadat fogod látni. Ahogy őt kezeled, magadat fogod kezelni. Amit róla gondolsz, magadról fogod gondolni. Ne felejtsd el soha, mert benne fogod magad felismerni vagy elveszteni."

Címkék:

Zár, amibe a mi kulcsaink illeszkednek....

Olyan szerelmet kell magunknak keresnünk, akivel a kapcsolatunk az idõ múlásával, nem hogy fakulna, de egyre jobb lesz. Aki iránt csodálatunk és bizalmunk csak egyre erõsõdik a megpróbáltatások során.
Csak mellette jöttem rá, milyen mély meghittség és mennyi öröm létezik számomra.
A lélektársunk, akinél a zár, amibe a mi kulcsaink illeszkednek, az õ kulcsai pedig ami zárjainkat nyítják. Tovább »

Címkék:

Lélektárs érzékelése

Az első kézfogásnál az érintés emléke hidat ver az idő szakadéka fölött, és megrendíti testünk minden atomját. A szemünkbe néz, és tekintetében fölfedezzük az évszázadokon át velünk élt lélektársat... Bensőnkben különös érzés támad, karunk libabőrös lesz, jelentéktelenné válik minden, ami nem tartozik ehhez a pillanathoz...

Címkék:

Ki a lélektársad?

Akik lélekben a legjobban illenek hozzánk. Akik már több életen keresztül voltak velünk jóban és rosszban. Akik közül ugyanaz a lélek lehetett az anyánk, a testvérünk vagy a feleségünk az évezredek folyamán. Mindez persze hihetetlenül hangzik! De a hétköznapi tapasztalatok másról árulkodnak. Az érintett személy érzékelheti a vonzódást. Az elektromosság ott vibrálhat a levegőben. Tovább »

Címkék:

Teremtés

A NEMEK TÖRVÉNYE
Az univerzum törvénye szerint mindennek van férfi (yang) és női (yin) tulajdonsága, és ez az egész teremtés alapja. A bennünk lévő férfi és női energiákat meg tanulhatjuk úgy egyensúlyozni, hogy ez által mesterek és az Istenekkel egyenrangú igaz társteremtők legyünk.

Szeretet

"Az igaz szeretet esetében nem érdekes, hogy adok,
vagy kapok, egyszerűen a szeretet áramlásáról van
szó, és ez gyönyörű, bármelyik irányban történik is."
Brandon Bays

Címkék:

Lélektárs

lélekLélektársad néha csendben lép az életedbe, Te azonban a csinnadrattát várod ; a fények és színek összemosódását. A tűzijátékot. A nagy sodrást. HANGOSAN akarod megélni a találkozást!

Lélektársad azonban halkan lép be az ajtón. Néha nem is kopog. Leül, figyel. Nem kiabál, nem tapsol. A lélektársad megérkezése az életedbe nem mindig egyenlő a "CIRKUSZ JÖTT A VÁROSBA" élményével. Tovább »

Lelkek

" A lelkek párosával születnek.
Amikor a Földre érnek, elválnak egymástól.
Az élete során minden lélek a maga párját keresi,
akit ha megtalál, ismét eggyé lesznek,
mert csak így lelhetik meg az igazi boldogságot"

Címkék: