Lena Belicosa blogja

Mesterek és álmesterek

Ma olvastam a Harmoneten egy cikket, és nagyon megfogott. Bár most el vagyok szigetelve - szó szerint - egy szigeten, azonban míg Mo-on éltem, én is ezt tapasztaltam. Már mindenhonnan, a csapból is az folyt, hogy ilyen, olyan tanfolyam, tréning és könyv, és megoldódik minden gondod. Tovább »

Rezgésszint 2.

Köszönöm a hozzászólásaitokat, azokra is itt válaszolok. Tovább »

Címkék:

rezgésszint - kérés

Sziasztok,
Írjátok már meg nekem e-mailben, hogy milyen tüneteket észleltetek rezgésszint emelkedéskor. Nekem vannak megéléseim, viszont nem tudom, hogy másoknál is így van-e. Érdekel a fizikai, lelki, szellemi vonatkozásában is. Persze főképp most a fizikait élem meg nagyon aktívan. Nem az első már, mióta a szigetre jöttem, azonban, most eléggé megvisel. :(

Köszönöm.

Szeretettel:
Léna Tovább »

Bejelentkezés

Most regisztráltam ide, a honlapomon elhelyeztem a linket, s úgy döntöttem, hogy akkor itt is jelen leszek egy kicsit. Engem is foglalkoztat a Titok, olyannyira, hogy a hatására olyan életváltást hajtottam végre, ami nem mindennapi. Azóta megjelent a második könyvem: Lena Belicosa: Isten nyilai között, avagy a Titok valóban működik címmel. Szeretettel köszöntök itt mindenkit. Tovább »