Kristályok és Angyalok

Az elementálokon és állatokon kívül, a természet a kristályok birodalmát is rendelkezésünkre bocsátja gyógyító erőként. Ide tartoznak az olyan kristályok, amelyek képesek megnövelni az angyali energiákat, mint ahogy az órákban a rádiókban alkalmazott kristályok az energia más formáit erősítik ki.

Tapasztalataim szerint a kristályok nagyszerűen alkalmazhatók az Angyalokkal való kommunikációban. Mint a hangszórók, felerősítik a kommunikációs jeleket és a gyógyító energiákat, amit az Angyalok küldenek nekünk. Sok kristály olyan minőségeket hordoz, ami különösen összehangolódik az angyali világokkal.

Kvarc kristály – Nyakláncon viselhetjük, vagy két szemünk közé illeszthetjük, a harmadik szem területére. Olyan érzést kelt, mintha kirázna a hideg, vagy a légnyomás megváltozna körülöttünk. Ez azt jelenti, hogy a kristály, prizmaként küldi felénk az angyali energiákat.

Rózsakvarc – Csodálatos kristály a szívcsakra, a szeretetközpont megnyitására. Minél inkább megnyílik a szívcsakránk, annál inkább nyitottak leszünk az isteni szeretet áradására, amit Isten és az Angyalok küldenek hozzánk.

Sugalite – Ezt a gyönyörű lila követ gyakran „szeretet kristálynak” nevezik, mert magas szintű szeretet érzését sugározza. Véleményem szerint tökéletesen harmonizál Michael Arkangyal energiáival.

A sugalite nagyszerűen segít a torok csakra megnyitásában, hogy tisztábban, és erősebben kommunikáljunk.

Ametiszt – Ennek a gyönyörű lila kristálynak nagyon magas a rezgésszáma, és vannak, akik azt tapasztalják, hogy a kávához hasonló energiaerőket ad nekik. (Nem mindenki tud ametiszttel dolgozni.) Nagyon hatékony a korona csakra megnyitásában, ami a tiszta felismerések, és tiszta tudás energiabázisa. Segít abban, hogy tisztábban vegyük át az információt Isten Univerzális Tudatától, vagy a kollektív tudattalantól.

Holdkő – Gyönyörű, opálos kő, amely segít spirituális frekvenciánk emelésében. Segíti az összekapcsolódást az angyali világok magas energiaszintjével. Szinte olyan, mint az Angyalok áttetsző szépsége.

Lápisz – Királykék kő, nagyon hasznos a tisztánlátás felébresztésében, segít a nem-fizikai világ és a magasabb dimenzók észlelésében. Magas intenzitású, magában hordozza az igazság, bölcsesség, türelem, inspiráció, integritás, lojalitás, felfedezés és elmélkedés energiáit.

Danburit: Magas rezgésszáma gyorsan és örömteli módon ráhangolja érzékeinket az angyali birodalomra. Megnyitja és megtisztítja a korona csakrát és a szív csakrát, és éber álmokat idéz elő. Enyhíti a szenvedést, fényt, megtisztulást és tisztaságot ad az aurának, Gyógyít.

Akvamarin: Elősegíti az angyalokkal való kommunikációt. Javítja a pszichés képességeket és más dimenziókkal való kapcsolatot. Élesíti az intellektust és oldja az energiablokkokat.

Citrin: Örömöt és vidámságot hozz az életünkbe. Feltölt önbizalommal, lelkesedéssel és önbecsüléssel. Feltölti a nap csakrát és a mentál testet.

Spectrolite (AKA Labradorite) – Ez a gyönyörű zöldeskék kő a gyöngyház leggazdagabb színeire emlékeztet engem. Kiváló intuíciónk erősítésére, és arra, hogy minden helyzetre egy Angyal szemével nézzünk. Segítségével felülemelkedhetünk alacsonyabb énünkön, és mindent egy magasabb nézőpontból leszünk képesek látni.

Iolit: A látomások és próféciák köve. Bevezet a misztériumukba és titkokba, Raziel arkangyal fennhatósága alá tartozik. Teljes fizikai aktivitás és integritást biztosit, de csak ha az öt alsó csakra tökéletesen kiegyensúlyozott.

HozzászólásokSziasztok.

Kedves Zsuzsanna!

Van az állatoknak is védő angyala. Most sajnos nem tudom a nevét, de ha akarod megnézem neked majd este.
Az Atlantiszi angyalok között találtam rá én is. Pont a napokban néztem át, mert én meg a lányom sikeres érettségi vizsgájához kerestem segítő angyalt. A könyv címe " Atlantisz mestertudása". "Atlantiszi angyalok" két részes.
De természetesen kérhetsz tőle segítséget a neve nem ismerése nélkül is. Ő hall téged és siet is hozzád.

A kristályokkal való viszonyom, bár régi de igazából tavaly tapasztaltam meg igazán, amióta vettünk két kristálykoponyát.

A lányomé ametiszt, az enyém füstkvarc. Az enyém főleg az igazság megismerését erősíti, nem is akárhogyan.
Amúgy a füstkvarc ritka adottsággal bír, mert a testünk összes csakráját tudja tisztítani. De erőssége a keringés, láb.

Ja, és kiváló humorral rendelkezik.Pont

ma érkezett meg a rózsakvarc angyalmedálom, és a szodalit angyalmedálom. :) Van holdkő nyakláncom is, bár őt a párnám alatt tartom, mert hiperérzékennyé tesz.
A kövek hatalmas energiáját már akkor éreztem, amikor még nem is tudtam, hogy létezik ilyen. Egyszer, még tizenéves koromban, a kezemben egy holdkő forró lett, és rózsaszínné vált! (Bár a legtöbb kő forró lesz a kezemben...)Szia,

először is: hálás vagyok az írásaidért. Sokat tanulok/tanultam általuk. :)
Másodszor: szeretném a segítségedet kérni! :) Van olyan angyal, akit kisállat gyógyításában hívhatnék? Vagy elég, ha megkérem őket, hogy segítsenek és akkor jön egy vagy több? Ez most számomra és egy jószág számára lenne aktuális. :) Szeretném, ha lenne, egy- két plusz kéz, ami "irányítja" az enyémet. :)

Előre is köszönöm a válaszod! :)
Szeretettel,
Zsu :)