Vezettetés a belső hatodik érzéked segítségével

Mindez olyan egyszerű, hogy gyakran egyszeri alkalom elég ahhoz, hogy az emberek begyakorolják a hatodik érzék használatát, hogy általa tanácsokat kapjanak az égből személyes problémáik megoldására. Isten és az angyalok mindig melletted vannak, és folyamatosan áraszt­ják üzeneteiket, gyógymódjaikat és iránymutatásukat rád. Lehet, hogy tudtodon kívül visszautasítod ezeket az angyali üzeneteket különféle okokból, egy: egyszerűen meg sem hallod őket, és nem tudod, hogyan kell rájuk hangolódni. Kettő: saját érzelmi fájdalmaid, és zaklatottságod elfojtja az égi üzeneteket. Három: lehet, hogy nem szereted, ha megmondják neked, hogy mit csinálj, és ha Isten irányítása alatt állsz, úgy hogy nem veszel tudomást a javaslatról, még akkor sem, ha válaszként érkezik imáidra.

Ha gondosan gyakorolja a kérdésfeltevést, és azt, hogyan maradjon éber az égből érkező válaszokra, mindenki képes világosabb, erősebb kapcsolatot teremteni angyalaival. Isten és segítői kísérnek utadon, és tudatni akarják veled, hogy képes vagy rá már most is, hogy pontosan átvedd üzeneteiket.

Érzelmi tisztulás: az út szabaddá tétele. Az első lépés az angyali tanácsok befogadásában önmagunk megtisztítása a zaklatott, negatív érzelmektől. Az ilyen érzelmek elvágják az égi kommunikáció négy útját : 1-tisztán hallás (szavak és hangok), 2-tisztán látás (képek), 3- tisztán érzékelés (érzetek és érzelmek) és 4-tisztán tudás (hirtelen felismerés). Az égi üzenetek elérik ezeket a sötét kaotikus energiákat, és azonnal vissza is pattannak róluk. Nehezen törik át a falakat, amit a negativitás emel körülöttünk. Az angyalok arra biztatnak, hogy szánj időt minden boldogtalanság, neheztelés elengedésérc mielőtt tanácsért fordulsz az éghez (sürgős esetben természetesen azonnal kérj segítséget). Ezt meg kell tenni akkor is, ha esetleg nem érzed, hogy negatív érzések lennének benned. Az embereknek gyakran vannak ilyen érzéseik munka közben mélyen eltemetve, de nincsenek tudatában mindaddig, amíg meg nem állnak, hogy megvizsgálják hirtelen előtörő érzéseiket.

A pszichoterápiával ellentétben, ami hosszasan analizálja a negatív érzelmek kiváltó okait, az érzelmi megtisztulás egy angyali meditáció, ami képessé teszi az embereket arra, hogy elengedjenek minden haragot, engesztelhetetlenséget, sértettséget, féltékenységet, fájdalmat, és ártó érzelmi terhet az életükből, gyorsan, és teljes mértékben egyedül. Ez a meditáció felszabadítja a szívet, így az isteni szeretet pozitív energiája, ami a mennyekből áramlik, be tud lépni szabadon az angyali gyógymódok kíséretében.

Szánj legalább fél órát az érzelmi megtisztulásra, úgy, hogy egyedül lehess, és ne zavarjon meg senki. Ülve, vagy fekve, kényelmes testhelyzetben vegyél három nagyon lassú, tudatos lélegzetet. Olyan lassan és mélyen lélegezz be és ki, amennyire csak lehetséges. Hitednek megfelelően meghívhatod a számodra megfelelő lényt, hogy körbevegyen téged. Lehet az Jézus, Quan Yin, Mohamed, Mózes, Mária, a Szent Lélek, vagy akár Szél Apánk. Saját megtisztulásomkor, én általában Jézust, és Raphael és Michael arkangyalokat hívom, valamint a többi gyógyító, tisztító munkát végző angyalt.

Mond nekik gondolatban, vagy fennhangon:

„Most engedélyezem, hogy belépjetek a szívem­be. Kérlek benneteket, lépjetek be szívembe most rögtön, és tisztítsátok meg érzelmeimet. Kérlek, tisztítsátok meg a szívem minden haragtól, amihez még ragaszkodom.” Tölts el néhány csendes percet, figyelve az angyalok munkáját a szívedben. Olyan érzés lesz, mintha energiahullámok haladnának benned, és a tested összerándulhat, ahogy elengeded a régi haragot. Amikor úgy érzed, tudatod, tested, szíved nyugodt, akkor tovább mehetsz a következő lépésre. „Kérlek, benneteket, tisztítsátok meg a szívemet minden fájdalomtól, ami mostani vagy előző életeim múltjából bennem maradt.” Ismét várj néhány percet, amíg az angyalok elvégzik a tisztítást. Fontos, hogy tudatosan lélegezz ezalatt, mert a visszatartott lélegzet lassítja a folyamatot.

„Kérlek, tisztítsátok meg szívemet minden nehezteléstől, sértettségtől, amit hordozok önma­gammal, az életemmel, más emberekkel, vagy a világgal szemben.” Pihenj egy darabig, míg az angyalok eltávolítanak belőled minden neheztelést.

„Kérlek benneteket, tisztítsatok ki belőlem minden olyan érzést, hogy becsaptak, vagy én magam árultam el magam.” Lélegezz mélyen, hogy az angyalok teljes mértékben hozzáférjenek szívedhez, és érzelmeidhez. „Kérlek, tisztítsátok meg a szívemet attól a félelemtől, hogy elveszítem a kontrollt, vagy hogy valamit kontrollálnom kell.” Várj, amíg az angyalok megtisztítanak a félelmektől.

„Kérlek, tisztítsatok meg minden kiengesztelhetetlenségtől, ami családommal, barátaimmal, szeretőimmel, főnökeimmel, munkatársaimmal, idegenekkel, vállalatokkal és a világgal szemben van bennem.” Ismételd ezt a mondatot mindaddig, amíg a tested nyugalmat nem érez, mialatt mondod. Ez jelzi, hogy az angyalok megszabadítottak a meg nem bocsátás érzelmi terhétől. Ne feledd, hogy nem kell mindenképpen megbocsátanod az emberek cselekedeteit, csak magának az embernek. A megbocsátás gyógyszer, és megtisztítja az utat az éggel való kommunikációra. Égi üzenetek átvétele: Kétlépcsős technika Amikor végeztél az érzelmi tisztítás meditációjával, akkor készen állsz arra, hogy tudatosan kapcsolatba lépj az égi tanácsadókkal.

Bár eleinte bátortalannak érezheted magad, csak kövesd a következő két lépcsőfokot:

1.Nevezd meg a problémát (vagy helyzetet) amelyben vezettetésre van szükséged.
2.Vedd át az égi javaslatot.

Meglehetősen egyszerűen hangzik nem igaz?

Itt egy tipp az angyaloktól ahhoz, hogy még könnyebben menjen. Az én üzenetközvetítéseim sokkal részletesebbek, tisztábbak és ponto­sabbak, ha előbb elmondok egy imát. Ez bárki másnak is beválhat. Én a következő imára támaszkodom csodás eredményessége miatt: „Isten, Szent Szellem, és angyalok, kérem a segítségeteket ebben az üzenet átvételben. Kérlek, adjatok részletes információkat, melyek segítenek ezen az emberen, és áldjátok meg őt. Köszönet szeretetetekért, és segítségetekért Isten, Szent Szellem, és angyalok. Ámen.”

Néhány perces meditálás is jót tesz az üzenet átvétel előtt. Kimutatták, hogy az emberek meditativ állapotban nyitottabbak az inspirációra és a belső jelekre. így könnyebb felvenni a kapcsolatot angyalaiddal, vagy mások angyalaival

A probléma megnevezése
Mindig hangsúlyozom klienseimnek, hogy mennyire lényeges tudatosan megfogalmazott kéréssel fordulni Istenhez és az angyalokhoz gyógyírért nehézségeinkre. Minden alkalommal, mikor felteszünk egy kérdést, automatikusan kiváltjuk az égi választ. Lehet ez egy konkrét kérdés egy konkrét problémával kapcsolatosan, mint pl. „Mit tegyek a domináns anyámmal?” vagy „Nézzek új munkahely után?”, de lehet általános kérdés is, mint pl: „Hogyan lehetnék boldogabb? Vagy: Mit kezdjek az életemmel?” Úgy fogalmazd meg kérésedet az ég felé, ahogy az neked a legkényelmesebb.

1.Fogalmazd meg a kérdést, és mond ki hangosan.
2.Tedd fel a kérdést gondolatban (az angyalok ugyanolyan tisztán hallják gondolatainkat, mint kimondott szavainkat. De ne aggódj, nem ítélnek el a gondolataid miatt).
3.Írd le a kérdést a naplódba vagy naptáradba, vagy egy levélbe, amit leragasztasz, és később megsemmisítesz.
4.Vizualizáld a kérést, képzeld el a helyzetet, amiben tanácsra van szükséged. (Lehet, hogy nyugodtnak, és komolynak fogod látni magad, ahelyett hogy mérges lennél hiperaktív hároméves gyerekedre, vagy elképzelsz egy kérdőjelet egy felvételi kérelmen, ha tanuláson gondolkozol.)

A válasz megérkezése
Mivel az angyalok hallják, amint gondolatban megfogalmazod a kérést, lehet, hogy megkapod a gyógymódot, még mielőtt befejezted volna a kérdést. A válasz érkezhet látomás, gondolat, fizikai érzet, érzelem, vagy hallható szavak formájában. Azzal növelheted az első üzenet meghallásának valószínűségét, ha tudatodat az ellazult koncentráció állapotába hozod. Ellazult, mert minden feszültség gátolja a válasz tudatosodását. Koncentráció, mert ha elkalandoznak a gondolataid, akkor valami másra fogsz gondolni a válasz érkezése közben. Gyorsan elérheted ezt az állapotot azzal, ha veszel néhány mély lélegzetet, vagy elmondasz egy gyors imát rögtön azután, hogy feltetted a kérdést.
Figyelj minden benyomást, ami a kérdésfeltevés után ér. E benyomások a következő formában juthatnak el hozzád:

1. Tisztán hallás. Szavak, zeneszámok, egy zenei téma, amit belül, vagy kívül hallasz. Kérdezd meg angyalaidat: „Hogyan kapcsolódnak ezek a szavak, vagy ez a zene a körülményekhez, amiről beszéltem?”

2. Tisztán látás. Álomszerű mentális film, lebegő belső kép, egy szimbólum. Kérdezd meg az angyalokat „Hogyan kapcsolódik ez a látvány a problémámhoz?”

3. Tisztán érzékelés. Öröm, melegség, félelem, várakozás és más érzelmek formájában. A gyomrod összeugrik, vagy izgatott leszel, megváltozik a légnyomás, bizonyos illatokat, vagy más érzeteket tapasztalsz. Kérdezd meg az angyalokat: „Hogyan kapcsolódnak ezek az érzetek a kérdésemhez? Azt jelzik, hogyan fogok érezni a jövőben, ha bizonyos változtatásokat véghez viszek?”

4. Tisztán tudás. Hirtelen tudod, mit kell tenned, anélkül, hogy valaha gondolkodtál volna ezen a megoldáson. Olyan meggyőződés, ami mintha lelked legmélyéből törne elő.

Hozzászólásokmeadc

michael kors
Nike Air Max 2017
ugg boots
michael kors outlet
pandora deutschland
kate spade handbags
Prada bags
Jared Jewelry - Official
Prada Outlet
michael kors outlet online
Longchamp tote
snow boots uk
snow boots
pandora jewelry
baseball jerseys
nike jordan shoes
prada outlet woodbury
Burberry Shirt - Official
discount oakley sunglasses
Nike Air Force 1 Homme
kate spade
prada sunglasses
ray-ban aviator
official kate spade website
official coach outlet site
Kay Jewelers - Official
swatch watch
pandora uk
michael kors
coach outlet online
ray ban justin
burberry purse
michael kors outlet online
Sunglasses outlet sale
Nike Air Max
puma outlet
burberry outlet
pandora uk
mens sunglasses
nike air max 95
Longchamp outlet
michael kors bags
ray ban sunglasses sale
Jewelry Armoire - Official
basketball jerseys
louis vuitton purse
michael kors outlet online
birkenstock outlet
puma sneakers sale
puma outlet online
coach outlet online sale
kate spade wallet outlet
Ray Ban sunglasses
pandora jewelry sale
Air Max Enfants
Dreamland Jewelry - Official
Coach Sunglasses Outlet
birkenstock sandals
pandora rings
80's Fashion
ralph lauren polo
prada outlet online
Hermes Outlet
Wholesale Outlet Sale
official chrome hearts
chrome store
prada online
citizen watches
Watches
Nike Air Jordan Enfants
birkenstock sandals
Nike Free Run
rayban prescription sunglasses
Prada Sunglasses - Official
yeezy shoes
pandora rings uk
michael kors outlet online
sunglasses outlet
birkenstock gizeh
ẩm thực
Nike Air Max Chase
nflshop com
Jewelry Armoire - Official
michael kors purses
pandora jewelry uk
Nike Air Jordan enfants
ugg boots
birkenstock uk
nike huarache shoes
canada goose sale
pandora uk
michael kors outlet online
Nike Air Max 90
michael kors outlet online
Nike Air Max Enfant
breitling watches
Nike Air Max
kanye west shoes
kate spade outlet
Nike Jordans
canada goose sale online
coach tennis shoes
Air Jordan 10
michael kors
fulam shoes
pandora sale
kate spade handbags
Nike Air Jordan
puma outlet
louis vuitton us
Air Max Enfants
Nike Shox R3
Diamond Rings - Official
Nike Air Max 180
omega watches
puma sneakers
louis vuitton australia
articles
under armour outlet
prada purses
Adamson
Online Oyun
Nike Free 3.0
kate spade outlet online
chanel bag
Nike Free
coach outlet
sunglasses
puma shoes
sunglasses
timberland shoes
homepage keywords
michael kors outlet online
football jerseys
Lisinopril 10mg Us
Add Your Link Free
Nike Air Max Enfant
puma sneakers
michael kors us
Air Max 95
coach factory outlet
Nike Air Max 90
BURBERRYburberry australia
Wave Prophecy 2 Shoes
Jordan Fusion Femme
pandora charms
puma sneakers outlet
Pharmacy Discount Network
louis vuitton outlet online
rolex watch
Premier Jewelry. - Official
pandora jewelry
michael kors outlet
yeezy boost 350 shoes
Air Jordan Retro 3
gucci watches
pandora uk
Nike Schuhe Herren
coach australia
Wedding Rings- Official
Air Max 180 Homme
Doxycycline
ray ban polarized sunglasses
ray ban sunglasses
hermes bag
nike shox
payless shoes
yeezy boost 350
Oakley Sunglasses
hermes belt
birkenstock
payless near me
mcm outlet online
ray-ban sunglasses
Air Max 180
michael kors outlet
Air Jordan Homme
Oakley Sunglasses
tiffany co
Prada Bags
wayfarer sunglasses
burberry outlet online
Nike Air Max
Oakley Sunglasses
louis vuitton outlet online
ray ban shop
polo outlet online
Air Jordan Fly 23
pandora rings
mk outlet online
pandora uk
ray ban outlet
birkenstock outlet
Nike Air Jordan Enfants
Jared Jewelry - Official
abercrombie canada
coach outlet online
Engagement Rings - Official
Abercrombie Fitch
pandoracharms
kate spade bags
burberry australia
yeezy boost 350 white
michele watch
michael kors outlet
ua shoes
ray ban wayfarer
Air Max 180
burberry outlet
Nike Air Max 90 pas cher france
michael kors outlet
coach australia
nbastore
Nike Air Max 1
Nike Hyperdunk Shoes
nike shoes
ray ban sunglasses
kate spade outlet
coachs outlet
Nike Air Max 90 Mes
softball jerseys
prada handbags
michael kors watches
Prada Shoes - Official
Prada Shoes - Official
michael kors
louis vuitton
Nike Blazer Femmes
Wave Prophecy 2 Shoes
fake sunglasses
michael kors bags
Air Jordan Enfant
kate spade outlet
tiffany co
ray ban outlet
hermes outlet
birkenstock
coach bags
michael kors outlet
pandora charms
The Retail Compliance Association
spendless shoes
coach outlet online
yeezy boost 350 shoes
prada online
basketball jerseys
Nike Air Max 2017
prada sale
Nike Air Max
ray-ban glasses
louis vuitton outlet online
nike shox
tracking ups
Jimmy Choo Shoes
salomon sneakers
pandora charms sale
Air Max 90
kate spade outlet
Nike Free
ugg uk
rayban prescription glasses
prada outlet online
nike free shoes
pandora.com
michael kors australia official
Nike Zoom
Kate Spade - Online Sale
ray ban online
ray ban outlet
official michael kors
hockey jerseys
hermes bag
ray ban sunglasses outlet
nike outlet shoes
ray ban sale
nike running shoes
michael kors outlet online
ray-Ban sunglasses
prada outlet bags
ray ban frames
outlet sale
pandora charms sale clearance
football jerseys
Promise Rings - Official
burberry scarf
louis vuitton outlet
ray ban sunglasses
pandora rings
birkenstock sandals
ray ban wayfarer sunglasses
pandora charms
puma oulet sale
payless shoes
Nike Air Max
Green Cleaned
Nike Air Max 2017
pandora rings
Nike Air Max 2017
coach outlet online
Nike Air Jordan Homme
birkenstock sandals
louis vuitton bags
payless shoes
nike store
Jordan Flight 45 Femme
michael kors outlet bags
louis vuitton outlet online
Air Jordan Femme
Air Max 1 Homme
nike jordan shoes
Air Max 180
Pandora Bracelet - Official
louis vuitton outlet
michael kors
Nike KD 8
boulder shoes sew repair
coach usa online
burberry outlet
kate spade purses
Rolex Watch
moncler outlet
Air Max 90 Femme
backlink
Nike Boots
Premier Jewelry - Official
chrome store
prada outlet online
north face sale
moncler sale
ralph lauren sale
Zales Jewelry
Salomon Speedcross Shoes
hermes belt
Michael Kors Handbags Outlet Sale
ray ban uk
shoes sale
sunglasses sm
Nike Air Jordan Enfants
michael kors outlet
ray ban outlet
ray ban clubmaster sunglasses
Kruz-graphix
shop mlb
hermes outlet
poly sunglasses
michael kors
evbid
pandora bracelets charms
Wine
Nike Air Jordan Enfants
coach outlet
coach outlet
payless shoes online
Lifestyle
Air Max 90 Femme
chrome store
Nike Air Max Femme
diesel watches
birkenstock
ugg uk
Air Jordan 11 Femme
burberry outlet
michael kors watches
yeezy shoes
birkenstock outlet
pandora uk
timberland boots
skechers shoes
Nike Free
Celine Outlet Sale
Nike Air Jordan
spades uk
pandora necklaces
michael kors
Nike Air Force
michael kors uk online
burberry outlet sale
under armour shoes
puma suede outlet
louboutin shoes
kate spade outlet store
payless shoes
Nike Dunk SB Low
kate spade outlet
ray ban erika
Nike Free Run
oakley holbrook.
under armour stock
casio watches
Adidas Outlet
celine outlet online
sunglasses hut
hot dor
oakley frogskins sunglasses
kate spade
Brighton Jewelry - Official
burberry australia
seiko watches
puma sneakers online
Cartier Watches
puma shoes
prada us
coach handbags sale
trazodone100mg
Coach Handbags
kate spade italy
burberry outlet online
rayban sunglasses
burberry outlet canada
prada outlet sale
birkenstock sandals
Nike Air Jordan Enfants
nike running
pandora rings
oakley sunglasses
prada outlet
timberland outlet
sunglasses store
official michael kors
top sunglasses
moncler jacket
moncler us
yeezy boots 350
ray ban sunglasses
Nike Free Run
Dreamland Jewelry - Official
ray ban shop
Nike Air Max 1
Nike Free
Prada Sunglasses - Official
piumini moncler replica
burberry scarf
puma outlet
puma suede
coach outlet online
the beat
Nike Schuhe Damen
michael kors bags
coach watches
kate spade outlet online
puma outlet
Burberry Australia
pandora sale
myhermes parcel shop
michael kors
baseball jerseys
clb shoes sale
Brighton Jewelry - Official
michael kors outlet
Hugo Boss Store
sunglasses
coach carter
gel kayano
Nike Air Max Couple
coach outlet store
coach outlet us
Chanel Outlet
coach sale
chrome store canada
under armour
handbags online sale
prada wallet men
birkenstock canada
ray-ban eyeglasses
Nike Air Max 2017
kate spade outlet
moncler outlet
Michael Kors Outlet
michael kors
Nike Air Jordan Enfants
prada outlet online
me adc8.24hát nem kell ennyi maszlagot tenned

a sikered elérése érdekében hisz olyan mint a tudatos álmodás történése vannak éber tudatossági történések is ekkor érted meg azt hogy jó úton jársz hisz olyan eseményekben éledsz saját magadra ami nem mindennapi események, azt hogy mire tudod használni életedben eme eseményeket megint az utad járása közben fogsz rá jönni, ha vissza tekintesz újra meg újra az eltelt események láncolataira életedben, és próbálod megérteni a miérteketNagyon jó!:)

Ahogy elolvastam, kipróbáltam, és nagyon működik, még a teret is megtisztították. Hallottam, hogy valaki azt mondja, tisztítsd meg a teret,aztán valaki válaszolt, hogy tele van negatív energiával, és kicsit később, pedig azt, hogy minden tiszta. Ja és azt mondták nekem, hogy igyak sok vizet.:) A vége felé nagyon húzott a harmadik szemem, akkor kezdtem hallani, miket mondanak. Szóval, Köszönöm! :)Szia!

Köszönöm a segítséget. :) Szoktam hallani "mennyei dallamokat" (csak én nevezem így:)), amiket a családtagjaim nem hallanak. A nap bármely szakában. Szeretem őket mert gyönyörűek, ellenben zavaró, hogy sokszor furán néznek rám és azt mondják hallucinálok amikor megkérdezem: -Halljátok ezt a zenét? Ilyenkor mindenki arcára kiül az értetlenség. Szerintem, ha képzelném csak egy- egy szólamot képzelegnék nem egy egész, szépen megkomponált muzsikát. Ezeket tisztán hallom, de nem ismerem őket. Mármint addig még nem hallottam. Na, mindegy. :) Kipróbálom, amiket írtál. :)
Szép napot! :)Köszönöm..

Köszönöm, hogy olvashattam.... tényleg nagyon jó, és ki is fogom próbálni, ha egyedül leszek.... Köszönöm a leírást, a kedvenceimbe tettem.:))):)

ez nagyon jó:) kipróbáltam és még válaszokat is kaptam. :) köszönöm