lucas65 blogja

Családon belűl

Az élet sokszor produkál váratlan, sokszor nem kívánt eseményeket, amik megtörténnek velünk, és megtörténnek a számunkra nem közömbös családtagjainkal, rokonainkal. Legnehezebb ügy, ha a történések várható kimenetele, már az indulás pillanatában részben kiszámítható. Tovább »

Címkék:

Erőgyűjtés

A hét különösem mozgalmasság nélkűl lefutott. A dogok, amiktől féltem , elmaradtak. Viszonylagos nyugalom töltött el.
Vártam a hétvégét és eljött. Délelőt a rutin házkörüli munkákkal foglalatoskodtam, majd edzésre mentem. Jó volt. Tovább »

Emberi kapcsolatok

Igazán nem volt sok, amit ma meg kellett tennem, talán futotta volna többre is, de nem volt rá szükség. Segitettem Mártinak a lakásban, befejeztünk egy munkát, azt holnap adom át, még néhány apróság és holnapra nincs is tervem. Tovább »

Este otthon

Nem , a mai napom se volt küzdelmesebb a többinél. Minden jó és egy külső szemlélő számára talán irigylésre méltó. Ha belegondolok a környezetemmel nincs is semmi baj. A gondok a fejben kezdődnek, a végtelenségig fejtegetett , a bekövetkezhető rossz miatti aggodalom. Tovább »

Esős reggel

Megszokott ébredés és rutinszerű mozdolatok, mint sok-sok éve minden nap. Gondolataimban még el se kezdtem rendezni a napi teendőket. Hagytam a dolgokat a maguk utján gördülni. még beérkezésem után is szinte csak külső szemlélője voltam az eseményeknek. Tovább »

És folytatódik a nap

Szinte hihetetlen, hogy milyen reményvesztetten jöttem be dolgozni, de elolvasva néhány biztató szót, próbáltam lélekben ráhangolódni a pozitiv gondolkodásra, nem tudom, hogy milyen összefüggés van a dolgok között, de röpke 3-4 óra leforgása alatt a 2. megrendelést veszem fel munkákra. De még ott van gyermekem vergődése a munkahelye csapdájában. Tovább »

Címkék:

Hétfő reggel

Megkezdődött a nap. Várakozásokkal, kisebb nagyobb döntésekkel. Már nem is észérvek, hanem csak érzések szerint döntök. Valózinüleg ez anyagilag nem kifizetődő, de mégis rábízom magam az érzésekre. Próbálok nyugalmat találni, de ezt a reggel egymás után megivott három kávé nem igazán segiti. Telefoncsörgéssel indult a nap. Tovább »

Címkék:

Küzdelem a végsőkig

Ma, vasárnap reggel jól ébredtem. Besütött a nap. Kényelmesen pihengettem. A konyha felől már érződött a friss kávé illata. De tudatomban szüntelen ott motoszkál a jövő esélyeinek latolgatása, annak sok sok ismeretlen problémájával. Hová lett a dinamikus cégem? Mit hoz a jövő?. Tovább »

Címkék:

Vasárnap este

Ez a hétvége ugyan nem volt változatos, de nem volt unalmas. Nagymamai látogatások, erősen gondolatébresztők, mivé lesz az ember? Honnan és hová halad? Mit tett és még milyen feladatok várnak rá? Megtalálni önmagunkban a harmóniát és egyensúlyt, ebben a rohanó legtöbbször vad világban, nagyon nehéz. Ma névnapomra kaptam egy cserép gyönyörű és illatzó liliomot. Tovább »