Ludmilla3 blogja

Gondviselés

Akkor tapasztaltam meg a Gondviselést, amikor annyira el voltam keseredve, hogy úgy éreztem, nem bírom tovább. Sokszor éreztem már azt, hogy ennél mélyebbre nem lehet lelkileg kerülni, de akkor méginkább magam alatt voltam. Úgy éreztem, ha ez a sorsom, akkor el kell fogadnom, akkor terelődnöm kell a sorsom útján. Tovább »

Nagyon örülök

Nagyon örülök, hogy leírhatom, hogy most éppen készítem a doktori disszertációmat és nagyon jól haladok vele. Nekem ez azért olyan nagy öröm, mert az elmúlt három évben semmit, de szó szerint semmit nem csináltam ezzel kapcsolatban és most olyan szépen belelendültem. Tovább »

Kis ház

Nagyon boldog vagyok, hogy van egy szép kis házam, nőnek a kicsi rózsáim, amiket március óta dédelgetek, nagyon boldog vagyok, hogy rendezgethetem ezt az új otthont. Kitartóan programozok, hogy benépesüljön, hogy párra találjak, hogy szeretetet adhassak és kaphassak és hittel dolgozhassak.

Címkék:

Ezt is elértem

PantokrátorNagyon boldog vagyok, hogy már egyre jobban tudok festeni. Sok-sok évi munkám van benne! A titok segítségével volt hozzá kitartásom is. Mivel sajnos ez nem hoz semmiféle anyagi hasznot a számomra, nagyon sok erőre volt szükségem, hogy hinni tudjak a tehetségemben és folyamatosan fejlesszem magam. Már kiállításon is vettem részt eléggé nagy sikerrel. Ez az én jutalmam. Minden nap olvasom ezt az oldalt és a társaim elmélkedései nagyon sokat lendítenek az én lelki fejlődésemen is. Tovább »

Címkék:

Segítség, szerelem

Sokáig próbáltam visszavonzani a volt páromat. Pont egy éve nagyon határozottan szakított velem. Nem tudtam róla semmit. Egy héttel ezelőtt viszont felhívott, azzal a céllal, hogy találkozni szeretne velem. Akkor nem értem rá, így kértem, hogy másnap délelőtt beszéljünk. De ő nem hívott. Négy nap után én próbáltam elérni, nem vette fel. Az üzeneteimre nem válaszol. Tovább »

Címkék:

Kitartás

Kitartás. Mindig csak kitartás. Igen. Hadd mondjam el, hogy néha olyan rossz a kedvem. Olyan jó lenne valakit átölelni, akinek szüksége van az én szeretetemre, akit vonz a lényem. De ilyet még nem találtam soha. Még nem éltem át kölcsönösséget, hiába fejlesztem magam és hiába csakis magamban keresem az okokat. Tovább »

Sikerül!

sikerülEngem is a titok lendít tovább mindig az életben. Sokszor nehéz magas szinten rezegni, sokszor nem jön a várva várt esemény, mégis, miben bízhat az ember, ha nem abban, hogy minden megváltozhat. A legnagyobb sikerem az volt, amikor felvettek doktori képzésre az egyetemre. Minden éjjel lefekvéskor elmentem gondolatban a professzorokhoz, és megkértem őket, hogy vegyenek fel, mert én annyira szeretném. Sokszor elképzeltem, amint felvételizek, és a tanárok helyeslően bólogatnak. Aztán a felvételi után két héttel kaptam egy emailt a professzortól, azzal Tovább »