Naivitásom utolsó szikrája

“Akit szeretsz, arra előbb-utóbb rátalálsz, egyszerűen azért, mert össze vagy hangolva vele.”
Müller Péter

Ugye milyen szép és igaz a fenti idézet??? Igen ezt én is így gondoltam. Sokszor, minden csalódás után arra gondoltam, sebaj fejlődőm, ez is csak a hasznomat szolgálja, mint oly sokunknak az én életem sem könnyű, bár mindenkinek a saját keresztje a legnehezebb. Sosem akartam cserélni, alapvetően elégedett vagyok az életemmel, van lakásom, autóm, hitelem, munkám, mindenem, és a legfontosabb családom is van, vannak barátaim is, idillikus kép ez. Kérem szépen, olyan mint egy képeslap.

Mondjuk párom nincs már. Mert hiába a szép remények, a nyílt szív, a befogadás és az elfogadás. A verkli mégis ugyan az. Megrekedtem egy szinten és egyszerűen képtelen vagyok tovább lépni.

Megint egy szerelmi csalódás, megint ugyanaz a séma. Megint nem lett hepi és end és nincs halivúdi lávsztori sem. Lehet ez nem is létezik??? De mégis legbelül, hiszem, hogy igen is létezik. Létezik a boldogság, csak lehet egy következő újjászületésben. Olvasom a Szeretet könyvet olyan mély és elgondolkodtató minden egyes szava. S mégis ma meghaltam, de lábtörlő nem leszek, nem leszek nyuszi a kalapban. Nem is vagyok nyuszi alkat, csak egy örök romantikus, aki, minden egyes pofon után reménykedik, hogy a lávsztori igaz, a mindenki boldogan él míg meg nem hal.

Örökös kétségeim miatt, elmentem egy jósnőhöz, aki a nevemen kívül semmit sem tudott rólam, egy kis jelképes összegért meglepően pontosan vázolta a múltam a jelenem, amiben minden lényeges elem szerepelt, vagy minden életem szereplője benne volt. S a jövőt is megmondta, no hiszen, hisz mind arra vágyunk egy boldog jövőre. S persze azt mondta az leszek boldog én is. Ezt akarjuk hallani mind és persze gyerekem is lesz. Úgy úgy kedves olvasó, még egy jó hír...és a Karácsonyt a párommal töltöm már idén. Hmmm igen yuhééé, gondoltam, ez minden tisztességes régimódi lány álma. Lovag, esküvő, gyerek, bódogság!! Ugye micsoda recept. Mint egy halivúdi csöpögős C kategóriás film.

De vajon létezik-e ez az érzés??? Önbeteljesítő jóslat??? csupán? Nem tudom, de a lovagnak hitt legény nem csupán mint álom, aki kihasználva álmaim, továbblépet rajtam, s csak a szenvedést hagyta maga mögött, meg az ürességet. Tudom persze nem érdemelt meg, mondják majd a barátaim. A többiek meg vádolnak, hogy milyen rendes fiú, és nem értik a történteket. Igen én sem értem, de itt már nem működik nekem a törvény mivel itt két egyező akaratra van szükség. S nekem az akaratom csupán egy és az is halványul. Legalábbis addig, míg szintet nem tudok lépni.

De hogy kell? ezt meglépnem? hogy a szívem ne legyen grincses???Mert félek végkép eltűnik belőle minden érzés, csak az a baj, hogy már magammal sem tudok lenni. A gondolataim kis hangját pedig nem tudom száműzni. Sajnos magammal együtt kell élni. Nem bántam meg a kapcsolatot, sőt örülök neki, voltak szép idők, remények. De mára semmisé váltak.

Ennek a szösszenetnek nincs tanulsága, csak a lét bizonyossága, a naivitás hiánya, de mi leszek ha elmúlik??? Nem fog a remény mindig ott marad, de nem akarom a reményt, mindig azzal vigasztalnak, hogy ott a remény.

Áldott Karácsonyt kívánok Nektek kedves secretfavla lakói és ne haragudjatok, hogy rátok borítom lelkem bugyrait, de a fájdalmam, nem múlik, még, de majd a holnap jobb lesz és minden na egyre könnyebbé válik majd.

Addig is remélem kicsit megdermed a szívem... s majd a tavasz új reményt gyújt bennem, egy új életet.

HozzászólásokAdminnak szeretettel

Kedves Admin, leírtam ez irányú tapasztalataimat a mellékelt linkre :)

A családállítás ijesztő folyamat s remélem lassan meg is valósíthatom majd azt a saját családom felépítésével :)kedves Kati, írsz a

kedves Kati,

írsz a családállításról, vannak tapasztalataid a témában? érdekel, itt tettem fel egy kérdést ezzel kapcsolatban:

szép napot,
A.Kedves Lujzicat!

Biztos módszert nem tudok ajánlani az igazi bevonzásához, csak megosztanám veled és az olvasókkal mit tanácskoztam meg magammal a Tarot segítségével. Van egy nagyon komoly kirakás a Huszti Sanyi oldalán

kicsit trükkös, mert le kell írni először, melyik lap mire ad válasz, mert a visszára kattintva az egész kirakás eltűnik. Érdemes egy dokumentumot nyitni neki, mert pár nap múlva érdemes visszanézni, egész más gondolatokat fog ébreszteni.

Szóval arra készítettem a kirakást, hogy a lélekpáromat mikor tudom bevonzani, mit kell tennem és mit nem kéne tennem. 17 lapos válasszal a rövid, közép és hosszútávú jövőre is választ ad.

Megmutatta az akadályokat, amik bennem vannak, például félelmek, kétségek, korlátok. Azon kívül pedig a testemmel kell sokkal többet foglalkoznom, edzeni, fogyni, egészségesebben élni, szeretni és kényeztetni magam.

A legfontosabb kérdésre, amire választ vártam, hát az sem hagyott kétségeket bennem. Bele kell mennem azokba a kapcsolatokba, amiket bevonzok az életembe, pontosan azért mert meg fognak változtatni. Ahogy rengeteget változtam az eddigi komoly kapcsolataim hatására is. És ezek a változások elengedhetetlenek ahhoz, hogy majd a lélekpárommal a kapcsolat létrejöhessen.

Ha nálad a kapcsolatok mindig ugyan arra a sémára zajlanak le, azt scriptnek vagy magyarul sors-forgatókönyvnek nevezik. A tudatalattiban futó program előre meghatározza a sztorit, mindig minden ugyanúgy zajlik. Ez a program alapulhat szülői mintán, lehet oka a családi mező hatása vagy előző életbeli ok.
Amíg nincs feltárva, mindig ugyan az fog történni. A szülői minta felismerése elég könnyű, átírása egy-két hónapot igénybe vehet. Ha más, családi eredetű ok van, tehát egyik szülőt sem másolod, akkor a Hellinger féle családállítás megmutatja az igazi okot. Sokszor nagynénik, nagymamák, megtagadott családtagok sorsának a másolása zajlik. Az előző élettel akkor érdemes foglalkozni, ha ez az előző két ok minden kétséget kizáróan tisztázva van.Köszönöm

Köszönöm Admin, a megnyugtató szavakat. Szavaid mindig megnyugvással töltenek el. Igen igazad van semmi sincs ok nélkül, de még olyan messze van az a (jobb)sarok, egyelőre nyugalmat szeretnék, meg várni a karácsonyi csodát. Igen összességében sok jót tudhatok ennek az évnek, sikert, szerelmet, barátságot, csak az arányokat nem látom még, de a felhők hamar tovaszállnak, csak olyan lassan hömpölyögnek, de minden tervem megvalósítom nélküle is, nem hagyom, hogy elrontsa az ünnepem senki. Ezért ma megyek, fenyő beszerző túrára és a kétméteres csodát, nem adom fel egy hatvan centisre. A fenyő talpba belevarázslás meg lesz a 24-e kihívása.
Köszönöm még egyszer.
Áldott, békés ünnepek kívánok.
Szeretettel: Lujzicatszerintem sokan vannak,

szerintem sokan vannak, vagyunk ezzel így. a hit a fontos, mert az mindig segít továbblépni. anélkül az egész élet semmit sem érne. és ahogy a filmben mondták: a sarkon túl mindig jön egy jobb. és nem csak a mesében, ez eddig mindig így volt, csak mindig utólag derült ki. úgyhogy semmi már nem kell, csak egy kis türelem, nyugalom, pihenés. itt a karácsony, és a legjobb alkalom arra, hogy hálát adjunk azokért a jó dolgokért, ami idén velünk történt. mert mindenkinek volt ilyen. ez biztos...