Itt a vég! - érzés a párkapcsolatban, és a megoldása

A hit és a bizalom egy igazi szerelmi kapcsolat alapja. A szerelem nem elég, az csak a kezdet. Ahhoz hogy működjön, jó alap kell.
Legfontosabb a HIT ereje, hogy amit a másik mond, az úgy van (pl. szeretlek). Ebből adódik a BIZALOM ereje, hogy a másikért tudom, hogy tűzbe tehetem a kezem. Ez a tégla és a habarcs, ami összetart egy szerelmi kapcsolatot. Ha ez megvan, minden más csak gyerekjáték. Minden problémát könnyű megoldani, mert ott a tudat, hogy a másik szeret.

Ez a két dolog tart fent egy láthatatlan, de mégis nagyon fontos dolgot, a REMÉNYT.

A remény azt jelenti, hogy nem kell aggódnom a holnap miatt sem. Hit, bizalom és remény, ezek az apró, megfoghatatlan dolgok tartják egészségesen a kapcsolatot.

Annyira magától értődő ez, mégis mindenki itt rontja el.

Mindenkinek fontos hogy hinni tudjon a másikban, de azzal már nem törődik, hogy a másik tud-e hinni őbenne.

Pedig ez lenne a legeslegeslegfontosabb dolog, nem a dátumok fejben tartása, nem a megfelelő karácsonyi ajándék kiválasztása.
A tetteim, szavaim, viselkedésem rászolgál-e arra, hogy a másik bízzon bennem? Teremtettem-e olyan helyzetet, amit félre lehet érteni, bántottam-e meg a páromat olyan dologgal, ami egy harmadik személlyel összefügghet?

Ebben a mai világban a tisztesség és a tisztaság az egyetlen kincs. Rosszalkodni mindenki tud, de jónak maradni csak kevés. Ha meg akarom tartani a szerelmemet, a tisztességem megóvása és a másik hitének erősítése a legfontosabb dolgom.

Sajnos sokan beleesnek abba a hibába, hogy amikor nem kapják meg a "nekik JÁRÓ" figyelmet vagy törődést, játszmákkal akarják kiprovokálni.
Féltékennyé teszik a másikat, eljátsszák, hogy nekik nem is olyan fontos a másik, stb. Nem fogják fel, hogy ezzel saját pozíciójukat gyengítik, ilyenkor a másik egy picit kevésbé kezdi szeretni őket. A játszmázó ember, bár energiát nyer, de a tisztességét, megbízhatóságát, SAJÁT ÉRTÉKÉT adja érte cserébe. Igaz, csak kis lépésekben, de egyszer minden készlet kimerül.

Arról írok most, hogy mi történik akkor, ha a szerelmespároknál (akik igazán szerelemből szeretik egymást, és együtt akarnak maradni), egyik oldalról megrendül a bizalom.

Ha megrendül a bizalom, a kétségek közt vergődő fél általában meg is mondja, mégha nem is tudja pontosan mit érez, próbálja megkérni a másikat, hogy ne tegye ezt pl. "úgy érzem nem szeretsz úgy, ahogy rég" "úgy érzem, mostanában nem törődsz velem" „rosszul esett ahogy azzal a nővel/férfival beszéltél”. Ezek az érzések jelentkeznek, és eleinte nem lehet ennél pontosabban megfogalmazni.
Ha a másik fél hajlandó lenne megbeszélni, akkor kiderülne, hogy valami félreértés vagy ártatlan játszmázás miatt a párjában megrendült a bizalom.

Ezt még simán helyre lehet hozni, de teljes erőből ezen kell dolgozni, mert olyan, mint lék a hajón, a helyzet csak romlik, míg végül elér egy olyan pontra, ahonnan már nem lehet visszafordítani.

A bizalmat minden erővel meg kell erősíteni, teljes erőből a helyreállításon kell dolgozni. Enélkül a bizalom nélkül nem tud működni a kapcsolat, mert az a fél aki elvesztette a hitét, folyamatosan szenved, amitől a másik energiát von el tőle.
Ez olyan törvényszerűség, minthogy a víz lefelé folyik. Az energia afelé áramlik, aki „rosszalkodott” és ő ettől még jobban fogja érezni magát, nem értve hogy a másiknak „mi baja van már megint”.
Az energiátlan fél rosszkedvű, utálatos , kötekedő, folyamatosan csalódásokat él meg pusztán csak attól, hogy a másik nemhogy nem törődik ezzel, de még élvezi is a helyzetet.

Itt kell a lelkierő a rosszcsontnak, hogy leálljon, önként lemondjon erről a plusz energiáról és kezdje el helyrehozni a dolgokat. Általában inkább az történik, hogy az illető menekül a helyzetből és nem akarja megoldani.

De aztán fordul a kocka. Energiátlanul szenvedni nem lehet túl sokáig, és egy idő után átbillen a mérleg a „nagyon rossz de azért van benne jó is”-ból a „sokkal kevesebb a jó mint a szenvedés” és már nem éri meg tovább csinálni.

Az állandóan csalódott félnek elege lesz, feladja, nem lát reményt.
Ha nincs, ami táplálja (hit és bizalom), végül meghal a remény is.
A társ a remény hiánya miatt végül feladja, magába roskad és kisírja magából minden fájdalmát. Gyászolni kezd, ami a gyógyulás jele. A gyásznak fázisai vannak, aminek a végén ott a megnyugvás.
A megnyugvás után az illető készen áll az ÚJ befogadására.
A gyász a gyógyulási folyamat része, azt jelenti, hogy a helyzet a szenvedő fél számára elkezdett javulni, bár még nem látszik. Az első szakaszban (az elutasítás, probléma szőnyeg alá söprése után) a mély kétségbeesés van.

Nem így a másik fél, akinek valójában semmi baja, jól érzi magát a kapcsolatban. Nem is érti, mikor a társa olyanokat mond, hogy „nem jó ez így” „kérlek figyelj oda rám”. Nem érti, és nem is érdekli. Ezért csak akkor fogja fel mi történt, amikor a másik már a gyász folyamatain megy át. Az első szakasz a kétségbeesés. Ekkor tör ki zokogva, és pakolja össze a cuccait.

A gyanútlan fél először persze egóból reagál „szakítani akarsz? jó!” és ő is elvonul puffogva. Ő azt nem érti, mi a fene baja van a másiknak, elege van a sok probléma-gyártásból, ami teljesen alaptalan és teljesen váratlan. Felháborító!

Dühös lesz, meggodolatlan egó-reakciók sorozatát éli meg, hiszen most már nem tud tudatos lenni mégha akarna sem, mert nem érti mi pontosan a baj. Sokkal egyszerűbb elintézni egy „ez teljesen hülye” legyintéssel.

A másik eközben otthon a helyére pakolja a cuccokat és elkezd kételkedni a saját döntésében, ez a gyász „tagadás” és „harc” (alkudozás) fázisa. Nem, az nem lehet hogy így legyen vége, csak van valami megoldás.

A rosszcsont egója eközben egy pillanatra elhallgat, és rájön, hogy mennyire szereti ezt a kis hülyét, és felidézi a sok jót, amiben általa része volt. Felhívja, hogy „beszéljük meg”. Ha ez egyszerre történik, ilyenkor újra összejönnek.

De óriási bökkenő van.

Hit megvan?
Nincs.
Bizalom?
Honnan lenne, hisz semmi sem változott.
Remény?
Természetesen az sem alakul ki a semmiből.

Tehát a másik fél továbbra is a gyászban van, a tagadás és a harc fázisában, ami tarthat napokig, hetekig, hónapokig.

Egyik fél sem igazán fogja fel, mi zajlik magában vagy a másikban.
Ez nagy tragédia, mert ez itt az utolsó pont, ahol még helyre lehetne hozni az egészet, sőt, jobb lehetne, mint új korában.
Ha tovább folytatják ezt a játékot tudatlanul, akkor a kapcsolatuk helyrehozhatatlanul megromlik. És ennél a pontnál még mindketten szerelmesek, ami a legnagyobb közös kincsük.

Csak új szabályokat kellene lefektetni, újra felépíteni a bizalmat és mehetne minden ugyanúgy, sőt, jobban, hiszen most már azt is tudhatják, meg tudják közösen oldani a problémájukat, mindketten hajlandók engedni, mindketten harcolnak az együttmaradásért.

Nem szégyen eljutni eddig a pontig, teljesen természetes emberi reakciók sorozata juttatta őket idáig, amikben mindketten hibásak, de nem követtek el olyan mértékű hibát hogy ez túl nagy baj legyen.
Most kéne mindkettejüknek tudatára ébredni, de főleg a rosszcsont, „alvó” félnek. Neki kéne megértenie, hogy ha a szerelme szól hogy valami nem stimmel, arra figyeljen oda, mert valószínűleg tényleg baj van. Ha észreveszi hogy nem bízik meg benne, tegyen meg mindent, hogy ezentúl ne legyen oka kételkedni.

Kicsit fárasztónak tűnik, pedig el lehet vihorászva is hárítani a feszültséget, nevetve és szeretkezve is minden helyrehozható. Nem kell hozzá étterembe menni és komor arccal „mindent megbeszélni”.

Valójában figyelni minden pillanatban érdemes, és akkor elő sem fordul ilyesmi és még szólni sem kell.

Hibázni nem bűn, az a tudatosságunk felé vezető út sajnálatos velejárója. A megbocsátás, a továbblépés, a másik hibái fölötti elnéző jóindulat egy magasan fejlett lélek sajátja.

A felelősség fel nem vállalása viszont nagyon nagy hiba, mondhatni egy egész élet (vagy még annál is több) szenvedését okozza. De nem a másiknak. A gyáva ember fog szenvedni.

Mert a pár tudatos tagja felfogja, hogy hiába szeretné, a változáshoz ketten kellenek, és szerelme a „boldog” tudatlanságot választotta. Elszomorodik, de végül elfogadja, mert tudja, hogy mindent megpróbált. Megpróbálta helyrehozni minden erejével, de sajnos nem ment. Belátja és elfogadja, és ezennel végetért a gyász is.

A másik fél, aki épp most nyugodott meg, hogy „minden rendben”, folytatódik minden úgy mint eddig, élheti az életét a megszokott módon, hirtelen mint derült égből a villámcsapás, egy végleges szakításban találja magát, és elképzelése sincs hogy mi történt.

Ő hirtelen a gyász első fázisában találja magát: kétségbeesés. Telefon, sms, virágok, ajándékok, mindez hatástalan. Nagyon gyorsan száguld a következő fázisba: harag. „Micsoda hülye! Majd meglátja! Fog még sírni! Majd én megmutatom, hogy milyen boldog leszek nélküle! Biztos van valakije. KELL, hogy legyen valakije! Most már biztos, végig volt valakije (az nem lehet, hogy én szúrtam el, az kizárt)! MEGCSALT A SZEMÉT!!!

Ez a szakasz eltarthat pár hétig, hónapig, miközben mindent megpróbál hogy csakazértis jól érezze magát, ha beledöglik is!
Társkeresőkbe regisztrál, társaságba jár, bulizik, mindenhova elmegy ahová meghívják, mindenkivel lefekszik akivel csak tud (vagy másik variáció: azonnal összeköltözik valakivel és még lehetőleg aznap felrakja a Facebookra a közös képeket hogy a haverok lássák hogy ő nem tört ám össze).

Csak tudatosság kérdése, hogy mikor veszi észre, hogy ez mind nem működik.
Az elmúlt hónapokban szerelme elvesztésének fájdalma minden pillanatában benne volt, és azóta sem enyhült semennyit sem. Folyamatosan vágyódik a másik után, amit alkohollal és szexszel jól el lehet nyomni egy ideig, de eljön az az éjszaka, mikor az illető rémálomból ébredve nem tud visszaaludni és rászakad a felismerés, hogy bármit megtenne hogy visszacsinálhassa és a társa megint „úgy” nézzen rá. Az a pillantás a legnagyobb dolog, amit birtokolhatott egész életében és a tárgyak vagy az "üres" pillantások nem mérhetők hozzá.

Rájön hogy még mindig szereti –miért ne szeretné, a másik nem tett vele semmi rosszat, minden amit kért az volt, hogy törődjön vele.
Most már érti! Megértette, hogy igen, tiszta igaz szerelem volt mindkét részről, ami sokkal többet ér, mint az elmúlt hónapok összesen.

Felhívja a másikat az éjszaka közepén, mert nem tud várni hajnalig sem, és elmondja. Csakhogy valami nem stimmel. A másik megköszöni az őszinteséget, visszaigazolja hogy igaz, tényleg nagyon szerette őt és tényleg csak apró problémák voltak, amit helyre lehetett volna hozni. Tényleg nem csalta meg, és a szakításkor borzasztóan szenvedett, de nem bírta tovább elviselni a hit nélküli életet.

Csakhogy „az az érzés”, amit nem lehet szavakba önteni, meghatározni, előidézni, erőltetni, az az erős kötelék már örökre elveszett.
Maradhatott utána szeretet, de többé már nem tud úgy érezni, „úgy” a másik szemébe nézni. Szeretne, ugyanis megtörtént az, amire vágyott,, de már nincs meg a „lényeg”.
Nem akarja újrakezdeni, mert nincs értelme. Vége. Ő már nem szenved, nincs benne sem harag, sem szerelem, csak édes-szomorkás érzés, de az is napról napra gyengül.
Tud újra szívből mosolyogni, és talán már kialakulóban van egy új kapcsolat, amibe tiszta lappal, tiszta lélekkel léphet be.

Összegzi azokat a hibákat amiket elkövetett, és újra megpróbálja, ezúttal még tudatosabban, még több szeretettel, még több törődéssel, még több felelősséggel a másik iránt. És most már úgy választ társat, hogy olyat keres, aki elég erős és bátor hozzá, hogy felelősséget merjen vállalni, ahogyan ő is teszi.

Az elhagyott fél ebbe képtelen beletörődni. Már nem tudja sehol sem jól érezni magát. Nem találja a helyét. Állandóan a gyász első három fázisát váltogatja, és nem tud tovább lépni belőle
„az nem lehet hogy már nem szeret, hiszen annyira szeretett” „máris túllépett rajtam a szemét, biztosan már a kapcsolatunk alatt is találkozgattak” „nem bírom ki nélküle, szeretem” „bármit megtennék hogy helyrehozzam”.

Azért nem képes továbblépni, mert nem hajlandó szembenézni az igazsággal, menekül előle.
Amíg nem vállalja a felelősséget a saját tetteiért (vagy azért amit NEM tett meg pedig meg kellett volna), addig azt sem fogja megérteni, hogy az a kétségbeesés tartja rabságban, hogy nem tett meg mindent.
Az a különbség kettejük között, hogy amíg az egyik bele tud nyugodni abba, hogy mindent megpróbált és a dolog nem rajta múlt, addig a másik éppen hogy nem tett meg mindent, és pontosan rajta múlt minden. Az összes fájdalom amit azóta érzett, és amit még sokáig fog, az mind a saját hibája.

Ha elég bátor lenne hozzá, hogy ezzel szembenézzen, akkor tovább tudna lépni végre. Nem hurcolná tovább a fájdalmait, és boldog tudna lenni egy új kapcsolatban.
Ha túlságosan fáj, nem fogja belátni, hogy ténylegesen ő rajta múlt az egész, és így nem tud szabadulni a gyász fázisaiból sem, és soha nem lesz túl ezen a kapcsolatán.
Minden évben fel fogja hívni, és megkérdezi, hogy újrakezdené-e. A karma az, ami nem hagyja nyugodni az embert.

Ebben az esetben ennek a félnek az lett volna a karmája, hogy megértse saját felelősségét egy kapcsolatban.
Megértse, hogy kettejük boldogsága rajta is múlik, és ha az egyik félnek gondja van, azt együtt kell megoldaniuk. Ha nem törődik ezzel, ha nem akar vele foglalkozni, akkor nem vállalja fel a saját felelősségét és a tudatlanságot választja.

Ez is egy döntés, a döntéseket soha nem tudjuk kikerülni. A vállvonogatása egy döntés, ami összességében a kapcsolat végét jelentette.

De nem az ő karmájának a végét! Neki még dolga van a felelősség fel nem vállalásával. A kapcsolatnak vége lehet, de a szembenézés élete végéig üldözni fogja, és hiába menekül, újra és újra szembejön majd vele, mindig más ruhában, más arccal, más névvel, de ugyanazzal az eszeveszett fájdalommal.

És ha nem akar újabb kapcsolatot?
Amellett, hogy ezzel a legnagyobb veszteséget választja, nem ússza meg így sem. Egy következő életben, minden fogadalmát elfeledve újra és újra elköveti a hibáit, amíg egyszer abba nem hagyja a menekülést önmaga elől.

Csak egyetlen dolgot kell megváltoztatni, a tudatosságot. Nyitott szemmel élni és megérteni a tetteink következményét. Egyáltalán nem nehéz ez, és nem is fárasztó. Valójában még élvezetes is.

Azért írtam ezt meg, mert körülöttem az emberek újra és újra elkövetik ezt a hibát, és nagyon fáj látnom hogy mindenki szenved.

Velem is megtörtént, többször is. És hiába próbáltam elmagyarázni hogy mi a baj és milyen könnyedén tudnánk túllépni az egészen, soha nem értették meg, csak amikor már bennem végleg végetért minden.
Utólag mindig megkaptam a visszaigazolást hogy igazam volt, de akkor már nem sok örömet okozott ez.

Rájöttem egy nagy igazságra: csak két egyformán tudatos ember képes létrehozni boldog kapcsolatot.
A többi ember csak cincálja egymást, játszmázik és nem veszi észre hogy neki fáj jobban, amit a másikkal tesz.

Nem kell szenvedés a világban, főleg nem egy szerelemben!
A legtisztább és legártatlanabb kapcsolat lehetne minden emberi kapcsolat közül, a legszebb ajándék Istentől, a legtöbbet adó boldogság forrása.

Véget vethetnénk azonnal a szenvedésnek, ha belátnánk, hogy az élet nem úgy működik, ahogy sejtettük. A boldogság és elégedettség nem olyan, mintha bemennénk enni egy hamburgert, és ha nem tetszik, kidobjuk a szemétbe és veszünk helyette fagyit.

A párkapcsolatban nem azt kell nézni mit profitálhatunk belőle (a mai világ mindenáron erre a gondolkodásra akar rávenni, és nagyon nehéz ellenállni). Azt kell nézni, szeretem-e, szeret-e, akarom-e, és ha igen, akkor folyamatosan tudatában lenni, hogy ez nem egy alma amit leszedtem egy fáról és már ott van.

Ezt folyamatosan formálni, alakítani kell, újraértékelni, módosítani, helyenként megigazítani, és csodálatos, álomszép kastély lehet belőle, ami évezredekig is kitarthat. Minden pillanatában élvezni lehet, már az első tégla lerakásánál tökéletes, és minden amit hozzá teszünk magunkból, még nagyszerűbbé teszi az egészet.

Minden kapcsolat, amiben ott van még a kölcsönös szerelem, visszahozható, feljavítható és csodálatosan varázslatossá tehető, de mindkét félnek abba kell hagynia a játszadozást, és komolyan kell vennie a másikat, a másik igényeit, vágyait, boldogságát. És ez kölcsönös!

Nagyon erősen a bizalomra és a hitre kell koncentrálni. Ha korábban felmerültek féltékenységgel kapcsolatos dolgok (mindig felmerülnek), a másiknak nyitott könyvnek kell lennie. Önként.
Hisz úgysincs rejtegetnivalója. Éljen úgy, hogy ne legyen.
Ez az egyetlen áldozat, amit meg kell hozni a kapcsolatért.

Saját érdekében tegyen meg mindent, hogy a másik újra bízni kezdjen, ez a világon a legfontosabb. Neki is ez az érdeke. Ha a társa szereti és bízik benne, az ő élete is boldogabb lesz.

Mikor értjük meg végre, hogy a mi boldogságunk kulcsa a másik boldogságában rejlik? Őt kell boldoggá, elégedetté, életvidámmá, kacarászósá tenni, és akkor mi leszünk boldogabbak általa! Így működik a kapcsolat és nem fordítva. Ne azt kérdezd mit tett értem ez a semmirekellő az utóbbi két hétben, hanem azt, hogyan tehetném boldogabbá őt? Ha boldoggá teszem, azt én kapom vissza.

Lehet hogy nem azonnal, de szép lassan ahogy a másik elkezd bízni, kamatostul kezdi majd visszaadni. A bezárkózás, menekülés nem segít. Önmagunk elől úgysem tudunk elmenekülni.

Szeretettel:
Luxor
(Sandalphon http://nohpladnas.com/)

Te is lehetsz boldog, ne add fel!

Ki tudsz törni önmagad korlátozásából
Továbbléphetsz a sérüléseidből
Választhatod önmagad legjobb és legszebb verzióját
Szabad lehetsz végre, igazán!
Ha úgy érzed eleget cipelted a nehézségeidet és úgy letennéd már, keress meg

Segíthetek neked: felszabadulni az önkorlátozó gondolkodásmódból, megerősödni, elengedni volt szerelmedet, leszámolni a félelmekkel, megszabadulni a függőségeidtől, ideális anyagi helyzetbe kerülni, lefogyni, meggyógyulni, önmagad legszebb és legvonzóbb verzóját elérni.
Ide kattintva többet is megtudhatsz erről: http://nohpladnas.com/thetahealing.html

Hozzászólások4wegdsv

20180713xiaoke
coach outlet online
malone souliers
ugg boots clearance
mulberry bags
christian louboutin sale
cheap jordan shoes
michael kors outlet clearance
under armour outlet
oakley sunglasses wholesale
kate spade handbags
freshjive clothing
canada goose uk
cheap oakley sunglasses
coach outlet store online
harden vol 2
fingerlings monkey
air max 2018
michael kors outlet clearance
alexander mcqueen shoes
broncos jerseys
canada goose jackets
christian louboutin
pandora outlet
jordan shoes
air jordan shoes
brequet wathes
canada goose outlet sale
kate spade outlet store
oakley sunglasses wholesale
ugg boots
pandora jewelry
coach outlet store online
ugg boots clearance
coach factory outlet
oakley sunglasses wholesale
coach outlet online
michael kors outlet clearance
canada goose
polo ralph lauren outlet
givenchy handbags
michael kors uk
jordan 32
pandora charms sale clearance
michael kors outlet online
coach factory outlet
jordan shoes
coach factory outlet
fendi handbags
canada goose outlet store
polo ralph lauren factory store
ralph lauren
ugg outlet online
kate spade new york
true religion jeans
pandora outlet
coach outlet store
coach outlet
cheap jordan shoes
michael kors outlet store
ray ban sunglasses outlet
cheap oakley sunglasses
uggs outlet online
michael kors uk
manolo blahnik
tory burch outlet store
kevin durant shoes
jordan shoes
nike outlet
cheap jordan shoes
pandora jewelry
adidas soccer shoes
ugg boots outlet
coach factory outlet
ugg boots clearance
canada goose
uggs canada
cheap ugg boots
michael kors outlet
coach outlet store online
calvin klein jeans
polo ralph lauren outlet online
kd 9
michael kors outlet
air jordan retro
michael kors handbags
pandora jewelry
kate spade handbags
coach outlet store
miu miu outlet
air jordan shoes
christian louboutin
nfl jersey wholesale
moncler
longchamp pas cher
ugg outlet online
coach outlet online
uggs outlet
canada goose outlet store
longchamp outlet online
canada goose jackets for women
michael kors outlet clearance
cheap jordan shoes
longchamp solde
coach factory outlet
barbour jackets outlet
coach factory outlet
christian louboutin sale
coach factory outlet
michael kors outlet clearance
michael kors outlet clearance
ralph lauren polo outlet
ugg outlet online
ray ban sunglasses outlet
canada goose outlet store
ugg boots
huf clothing
coach factory outlet
polo ralph lauren outlet
pandora jewelry
ugg boots clearance
swarovski crystal
coach outlet online coach factory outlet
jerseys wholesale
champion clothing
baltimore ravens jersey
cheap ray ban sunglasses
christian louboutin sale
michael kors outlet clearance
kate spade new york
polo ralph lauren outlet
jordan shoes
coach factory outlet
michael kors outlet clearance
ugg outlet online
ray ban sunglasses sale
kate spade new york
polo ralph lauren shirts
pandora charms sale clearance
denver broncos jersey
ugg boots
kate spade outlet online
polo ralph lauren
jordan shoes
chloe outlet
nike nba jerseys
canada goose outlet store
polo ralph lauren outlet
canada goose
canada goose jackets
nike outlet store
cheap jordans
ray ban sunglasses outlet
ralph lauren polo shirts
ugg boots on sale
burberry outlet stores
furla handbags
coach outlet store online
kate spade purses
canada goose jackets clearance
nike shoes on sale
air jordan shoes
ray ban sunglasses outlet
jordan shoes
fitflops sandals
jordan shoes
canada goose
coach factory outlet online
air max 90
pandora jewelry
lacoste outlet
belstaff jackets
canada goose
balenciaga sandals
adidas outlet store
supreme shirts
jimmy choo shoes
uggs outlet online
uggs outlet online
tory burch outlet store
supreme clothing
coach outlet store online
canada goose outlet store
canada goose outlet online
christian louboutin
harry winston jewelry
cheap jordan shoes
canada goose outlet
ray ban sunglasses outlet
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet online
michael kors outlet clearance
ugg boots
polo ralph lauren shirts
off white outlet
coach outlet store
ralph lauren polo
fitflops shoes
cheap jordan shoes
oakley sunglasses sale
michael kors outlet
michael kors outlet clearance
49ers jerseys
michael kors outlet clearance
ugg outlet
cheap jordan shoes
ugg boots clearance
michael kors outlet store
michael kors outlet clearance
air max 1
cheap jordan shoes
gentle monster sunglasses
pandora outlet
ugg outlet
polo pas cher
cheap ray ban sunglasses
canada goose jackets
pandora charms
audemars piguet watches
pandora outlet
air jordan shoes
supreme clothing uk
canada goose outlet store
polo outlet online store
lacoste pas cher
michael kors outlet clearance
chopard jewelry
christian louboutin sale
tory burch outlet online
longchamp pas cher
coach outlet
cheap jordan shoes
dsquared2 jeans
canada goose outlet store
bape clothing
isabel marant outlet
ralph lauren outlet online
michael kors handbags
michael kors outlet clearance
kate spade new york
christian louboutin
coach outlet store online
oakley sunglasses wholesale
christian louboutin
canada goose outlet
ugg boots outlet
canada goose outlet
bcbg dresses
brequet wathes
ralph lauren polo
ugg outlet,ugg outlet stores
coach factory outlet
christian louboutin sale
canada goose uk
kate spade
true religion outlet store
ugg boots for women
pandora charms outlet
coach outlet store online
canada goose outlet online
coach factory outlet
kate spade purses
alife clothing
pandora jewelry outlet
ralph lauren
carrera sunglasses
san antonio spurs jersey
polo ralph lauren
canada goose uk
diesel jeans
coach factory outlet
james harden jerseys
ralph lauren outlet
air jordan shoes
coach outlet store online
broncos jersey
pandora charms
light up shoes
nba jerseys wholesale
air max 97
swarovski jewellery
true religion jeans sale
cheap ray ban sunglasses
coach outlet online
canada goose jackets sale
michael kors outlet online
kate spade outlet store
coach factory outlet
polo ralph lauren outlet online
longchamp pliage
nike revolution
coach outlet store
ugg outlet
kate spade outlet online
oakley sunglasses wholesale
coach handbags online outlet
fossil watches
ralph lauren outlet
isabel marant shoes
jordan shoes
ugg boots on sale 70% off
cheap air jordans
ray-ban sunglasses
nike pegasus
polo ralph lauren shirts
tory burch handbags
coach outlet online
oakley sunglasses wholesale
cheap air jordans
uggs outlet online
canada goose outlet online
polo outlet
coach factory outlet online
christian louboutin
kyrie 4
basketball sneakers
kate spade handbags
coach outlet store online
coach factory outlet
cheap air jordans
true religion jeans sale
michael kors outlet
pandora jewelry
jordan shoes
cheap jordans
suicoke sandals
canada goose jackets
guess factory
coach outlet store online
kate spade
michael kors outlet clearance
cheap jordans
ralph lauren shirts
michael kors outlet clearance
moncler outlet
coach factory outlet
nhl jerseys wholesale
coach outlet store online
true religion outlet store
hermes online
gucci outlet online
cheap jordans
chloe sunglassess
michael kors uk
polo ralph lauren outlet online
michael kors online
polo ralph lauren shirts
nfl jerseys
pandora jewelry
nhl jerseys for sale
g-star jeans
air jordan shoes
coach outlet store online
true religion jeans for men
canada goose jackets
uggs outlet
air max 90
ralph lauren
uggs outlet online
ugg outlet store
air jordan shoes
coach outlet online
ralph lauren outlet
michael kors outlet online
cheap jordans
kate spade
michael kors outlet online
bulgari jewelry
michael kors outlet clearance
canada goose outlet store
balmain jeans
prada shoes on sale
kate spade sale
christian louboutin
pandora charms
nike trainers
ugg boots
canada goose outlet online
michael kors bags
ray ban sunglasses outlet
chrome hearts clothing
nike outlet online
cheap uggs
oakley sunglasses wholesale
canada goose jackets outlet
swarovski crystal
canada goose outlet online
canada goose coats
cheap oakley sunglasses
chrome hearts sunglasses
cheap ray bans
michael kors outlet clearance
michael kors outlet clearance
christian louboutin sale
polo ralph lauren outlet
coach factory outlet
pandora outlet
canada goose jackets
coach outlet store online
mbt shoes outlet
kd 10 elite
michael kors factory outlet
coach factory outlet
air jordan shoes
houston texans jersey
moncler coats
ugg boots
coach factory outlet
mac outlet
christian louboutin
adidas outlet store
cheap jordan shoes
canada goose
coach factory outlet
ugg boots on sale
polo ralph lauren
bally shoes
adidas shoes
ralph lauren outlet
ugg boots
jerseys from china
polo ralph lauren outlet online
cheap jordan shoes
michael kors outlet clearance
adidas crazy
adidas shoes
burberry outlet sale online
a bathing ape
kate spade purses
cheap ugg boots
polo ralph lauren outlet
basketball jerseys
kate spade handbags
cheap jordan shoes
michael kors outlet clearance
colts jersey
kevin durant jerseys
nike factory shoes
10 deep clothing
nike shoes on sale
ray ban outlet
air more uptempo
ugg outlet store
michael kors outlet online
pandora jewelry
kate spade handbags
cheap michael kors handbags
cheap oakley sunglasses
karen millen dresses
ugg boots
arcteryx jacket
pandora jewelry
givenchy jewelry
nfl jerseys wholesale
kate spade
coach factory outlet
tory burch sandals
michael kors
cheap ugg boots
uggs outlet
michael kors outlet clearance
armani exchange
cheap jordan shoes
oakley sunglasses wholesale
barbour mens jackets
mlb jerseys wholesale
cheap jordans
coach factory outlet
cheap air jordans
tag heuer watches
cheap air jordans
polo ralph lauren outlet online
moncler coats
jimmy choo sunglasses
canada goose outlet store
stuart weitzman shoes
golden state warriors jersey
coach outlet
uggs on sale
michael kors outlet clearance
kate spade purses
pandora outlet
canada goose outlet online
kate spade handbags
coach outlet canada
polo outlet
louboutin shoes
ray ban sunglasses outlet
cheap jordan shoes
ralph lauren
ralph lauren factory store
air jordan shoesne add fel

Te is lehetsz boldog, ne add fel!

Ki tudsz törni önmagad korlátozásából
Továbbléphetsz a sérüléseidből
Választhatod önmagad legjobb és legszebb verzióját
Szabad lehetsz végre, igazán!
Ha úgy érzed eleget cipelted a nehézségeidet és úgy letennéd már, keress meg

Segíthetek neked: felszabadulni az önkorlátozó gondolkodásmódból, megerősödni, elengedni volt szerelmedet, leszámolni a félelmekkel, megszabadulni a függőségeidtől, ideális anyagi helyzetbe kerülni, lefogyni, meggyógyulni, önmagad legszebb és legvonzóbb verzóját elérni.
Ide kattintva többet is megtudhatsz erről: http://nohpladnas.com/thetahealing.htmlhxy

HXY4.27
pandora outlet
cheap nike shoes
cheap football shirts
polo ralph lauren
ecco outlet
christian louboutin shoes
instyler ionic styler
fred perry polo shirts
true religion jeans
longchamp
longchamp outlet
links of london
cartier watches for sale
michael kors outlet
cheap ray bans
cheap ray bans
michael kors handbags clearance
ecco shoes
ferragamo outlet
michael kors outlet
tory burch outlet
oakley sunglasses
nike free 5
oakley sunglasses wholesale
coach factory outlet
nike outlet
gucci borse
ralph lauren pas cher
michael kors handbags outlet
pandora charms sale clearance
nike free running
coach factory outlet
lebron james shoes
christian louboutin outlet
prada shoes
true religion jeans
kate spade
hermes outlet store
louis vuitton outlet
oakley sunglasses
coach outlet online
oakley sunglasses wholesale
lebron shoes
ralph lauren outlet
coach outlet store online
ray ban sunglasses
ralph lauren polo
ferragamo shoes
rolex watches
vans shoes
kate spade uk
oakley sunglasses
cheap jordans
christian louboutin sale
cheap oakley sunglasses
mlb jerseys
ferragamo shoes
burberry outlet store
coach outlet online
louis vuitton outlet
chrome hearts
los angeles lakers
cheap oakley sunglasses
montblanc pens
nike mercurial
gucci outlet online
nike shoes uk
louis vuitton borse
coach outlet
coach outlet store online
louis vuitton
coach outlet store online
longchamp outlet online
coach factory outlet
coach outlet online
cartier watches for sale
hermes birkin
louis vuitton
coach outlet online
michael kors outlet
coach factory outlet
coach outlet clearance
oakley sunglasses
gucci outlet
nike air huarache
hermes belt
nike roshe run
hermes outlet
mulberry uk
fitflops uk
coach outlet store online
coach outlet
fred perry polo
christian louboutin uk
swarovski outlet
michael kors outlet
michael kors outlet online
reebok shoes
coach outlet
cheap ray ban sunglasses
fitflops sale clearance
nike trainers
nike outlet store
louis vuitton bags
fitflops
coach outlet
polo ralph lauren
nike trainers
hollister uk
chrome hearts outlet
beats by dr dre
gucci bags
christian louboutin
louis vuitton
tory burch outlet
longchamp outlet
polo ralph lauren
oakley sunglasses wholesale
cheap jordans for sale
coach factory outlet
adidas uk store
cheap oakley sunglasses
nhl jerseys
coach outlet
rolex outlet
oakley sunglasses
lebron james shoes
tods outlet online
christian louboutin shoes
beats by dre
christian louboutin outlet
fitflops sale
ray ban wayfarer
oakley sunglasses wholesale
polo ralph lauren
longchamp handbags
coach outlet
mulberry bags
ralph lauren uk
louis vuitton outlet online
marc jacobs sale
cartier outlet
mulberry handbags
michael kors outlet clearance
cheap oakley sunglasses
omega outlet
ralph lauren polo
coach outlet
swarovski jewellery
michael kors outlet
cheap jordans
ray ban sunglasses outlet
nike huarache
puma shoes
true religion outlet
rolex watches
louis vuitton outlet store
longchamp handbags
mbt shoes outlet
coach outlet online
michael kors outlet
michael kors uk
coach outlet store online
michael kors
coach outlet store online
air max 90
louis vuitton
gucci outlet online
beats by dr dre
ralph lauren polo shirts
michael kors outlet
cheap ray ban sunglasses
louis vuitton
kobe bryants shoes
louis vuitton outlet
polo ralph lauren
pandora charms
michael kors factory outlet
christian louboutin outlet
links of london jewellery
tory burch outlet online
cheap jordans
polo shirts
iphone case uk
bottega veneta outlet
mont blanc pens
louis vuitton outlet
michael kors
asics
thomas sabo charms
oakley sunglasses wholesale
coach outlet online
burberry outlet
michael kors outlet
louis vuitton outlet
ferragamo shoes
coach outlet store online
cheap jordans
true religion jeans
michael kors outlet clearance
camisetas futbol baratas
foamposite shoes
hollister clothing
coach outlet clearance
nike trainers uk
michael kors outlet clearance
polo outlet online
fitflops shoes
hollister clothing
fitflops shoes
christian louboutin shoes
adidas wings shoes
christian louboutin outlet
coach outlet online
coach outlet online
mcm backpack
louis vuitton handbags
nfl jerseys wholesale
louis vuitton
vans outlet
michael kors outlet clearance
coach outlet store online
ferragamo outlet
nike air max
ralph lauren
fitflops sale clearance
rolex orologi
oakley sunglasses wholesale
true religion uk
true religion outlet
coach outlet online
hermes bags
ralph lauren
michael kors outlet
fitflops sale clearance
louis vuitton outlet
roshe run
polo outlet
coach outlet
longchamp handbags
michael kors handbags
salomon outlet
nike shoes
burberry canada
coach factory outlet
ray ban sunglasses
nike roshe one
swarovski crystal
borse gucci
cartier watches
coach outlet
polo ralph lauren outlet
hollister shirts
cheap soccer jerseys
coach outlet
cheap oakley sunglasses
coach outlet clearance
ralph lauren outlet
louis vuitton outlet
ralph lauren polo
gucci outlet
mulberry handbags
beats by dre
ed hardy tshirts
reebok outlet store
birkenstock shoes
jordan shoes
michael kors uk
coach outlet store online
cheap oakley sunglasses
rolex watches outlet
fitflops sale clearance
michael kors outlet
coach outlet online coach factory outlet
nba jerseys
nike air max 2015
polo outlet
polo ralph lauren
prada outlet
pandora outlet
cheap jerseys wholesale
true religion outlet
coach outlet online
polo outlet
nike roshe run
louis vuitton handbags
tory burch outlet online
oakley sunglasses
valentino shoes
coach outlet online
coach outlet canada
ray bans
michael kors outlet clearance
michael kors factory outlet
basketball shoes,basketball sneakers,lebron james shoes,sports shoes,kobe bryant shoes,kobe sneakers,nike basketball shoes,running shoes,mens sport shoes,nike shoes
coach outlet
louis vuitton outlet online
ralph lauren polo
reebok shoes
polo outlet
fitflops
oakley sunglasses
christian louboutin shoes
louis vuitton handbags
true religion outlet uk
jordan 4
beats headphones
coach outlet store online
cheap nhl jerseys
michael kors handbags
coach outlet store online
oakley sunglasses sale
ferragamo shoes sale
ray ban sunglasses
cartier outlet
fitflops sale clearance
gucci outlet online
swarovski outlet
mulberry outlet
louis vuitton handbags
adidas trainers
futbol baratas
ralph lauren outlet
tory burch outlet
coach outlet online
marc jacobs outlet
louis vuitton outlet clearance
louis vuitton outlet online
ferragamo outlet
oakley sunglasses wholesale
cheap oakley sunglasses
tory burch outlet online
coach outlet online
true religion jeans
ralph lauren outlet
christian louboutin outlet
oakley sunglasses
coach outlet
michael kors outlet
cheap ray ban sunglasses
louis vuitton outlet
rolex watches,rolex replica watches,replica rolex watches,replica watches
kate spade handbags
coach outlet store online
giuseppe zanotti shoes
oakley sunglasses wholesale
cheap oakley sunglasses
ralph lauren uk
michael kors uk
cheap nfl jerseys
mulberry handbags
fitflops sale clearance
michael kors handbags
michael kors handbags
fitflops
coach outlet
oakley sunglasses
louis vuitton
coach outlet store
michael kors outlet
nike store
kate spade outlet
coach factory outlet
michael kors outlet clearance
michael kors canada
coach outlet clearance
mulberry handbags
ralph lauren outlet
michael kors handbags
pandora jewelry
longchamp handbags
nike roshe run
ray ban sunglasses
thomas sabo
oakley sunglasses wholesale
tods outlet
louis vuitton outlet
ferragamo outlet
swarovski crystal
soccer jerseys
ferragamo shoes
oakley sunglasses wholesale
fitflops sale clearance
hollister clothing
instyler
ray-ban sunglasses
tory burch outlet
prada sunglasses for women
michael kors outlet
polo ralph lauren
coach outlet store online
true religion jeans
nike outlet store
ralph lauren polo
swarovski jewelry
coach factory outlet
nba jerseys wholesale
coach factory outlet
polo outlet
true religion outlet
coach factory outlet
michael kors canada
christian louboutin online
louis vuitton outlet
lacoste pas cher
christian louboutin outlet
air max 90
cheap nba jerseys
coach outlet online coach factory outlet
true religion canada
mulberry sale
nike outlet online
hollister clothing
cheap oakley sunglasses
kobe 9 elite
michael kors wallets for women
cartier watches
air max 90
oakley sunglasses sale
fitflops uk
cartier watches for women
basketball shoes
oakley sunglasses
hollister clothing
cleveland cavaliers jersey
coach outlet online
polo shirts
coach outlet online
beats by dre
louis vuitton
oakley sunglasses wholesale
longchamp outlet
kobe shoes
coach outlet store online
christian louboutin
ray ban sunglasses
soccer jerseys
michael kors outlet
michael kors outlet
mlb jerseys
louis vuitton
oakley sunglasses
nike trainers
cheap jordans free shipping
coach outlet online
michael kors outlet
bottega veneta outlet online
cheap oakley sunglasses
cheap ray ban sunglasses
polo outlet stores
ralph lauren shirts
ray ban sunglasses
michael kors outlet
ysl outlet online
mcm outlet
michael kors outlet clearance
nfl jerseys
cheap replica watches
ray ban sunglasses uk
true religion jeans
hermes belts
oakley sunglasses
cheap ray ban sunglasses
yeezy boost
true religion jeans
herve leger dresses
burberry outlet store
rolex watches
michael kors outlet online
rolex watches,rolex watches,swiss watches,watches for men,watches for women,omega watches,replica watches,rolex watches for sale,rolex replica,rolex watch,cartier watches,rolex submariner,fake rolex,rolex replica watches,replica rolex
gucci outlet
hollister shirts
los angeles lakers jerseys
nike outlet store online
oakley sunglasses
christian louboutin uk
burberry outlet sale
adidas nmd runner
cheap ray ban sunglasses
salomon shoes
adidas uk
rolex watches
yeezy boost 350
nike air huarache
mizuno running shoes
air max uk
polo outlet
omega watches
polo ralph lauren
oakley sunglasses wholesale
adidas wings
coach outlet
louis vuitton outlet
michael kors outlet
louis vuitton online
ray ban sunglasses uk
ralph lauren
mac cosmetics sale
mac cosmetics
chrome hearts
ferragamo shoes
ralph lauren polo
michael kors outlet online
cheap jordan shoes
michael kors outlet clearance
new balance shoes
mbt shoes
nike store uk
polo ralph lauren outlet
coach handbags
christian louboutin shoes
louis vuitton outlet
coach outlet store online
michael kors outlet
supra shoes sale
yeezy boost 350
louis vuitton outlet stores
michael kors outlet
louis vuitton outlet
oakley sunglasses
adidas nmd runner
replica watches
hollister
true religion jeans outlet
louis vuitton outlet clearance
coach outlet online
michael kors handbags
coach outlet store online
coach handbags outlet
coach outlet store online
pandora jewellery
prada outlet online
mont blanc outlet
michael kors outlet clearance
ralph lauren outlet
ray bans
michael kors outlet
tory burch outlet
coach outlet store online
ray ban sunglasses
football shirts
cartier watches
louis vuitton outlet
pandora outlet
mulberry handbags sale
new balance outlet
polo ralph lauren
polo ralph lauren outlet
prada sunglasses
true religion jeans
kd shoes
kobe shoes
gucci outlet
gucci outlet
giuseppe zanotti outlet
michael kors outlet clearance
michael kors outlet clearance
louis vuitton handbags
cheap jordan shoes
ray ban sunglasses
coach outlet
coach outlet clearance
air force 1 shoes
swarovski crystal
mulberry bags
oakley sunglasses wholesale
polo outlet
louis vuitton uk
cazal sunglasses
chrome hearts outlet
ray ban sunglasses
cheap nfl jerseys
michael kors outlet clearance
polo outlet store
nike uk store
louis vuitton pas cher
coach outlet
michael kors outlet online
nike blazer pas cher
cheap oakley sunglasses
pandora jewelry
jordan shoes
cheap ray bans
mulberry outlet
ralph lauren uk
louis vuitton outlet
true religion outlet
longchamp outlet
air jordan 4
ed hardy clothing
cartier watches
adidas outlet store
snapbacks wholesale
juicy couture tracksuit
ralph lauren outlet
adidas shoes
ralph lauren outlet stores
coach outlet
louis vuitton handbags
nike air max 90
cheap ray ban sunglasses
michael kors factory outlet
coach factory outlet
nike foamposite
ralph lauren outlet
nfl jersey wholesale
coach outlet
air max 2015
mont blanc pens
cheap oakley sunglasses
oakley sunglasses
christian louboutin outlet
yeezy boost
ralph lauren polo
coach factory outlet online
louis vuitton outlet online
ray ban sunglasses
swarovski crystal
michael kors
rolex watches
converse shoes
louis vuitton handbags
air max uk
coach outlet store online
michael kors outlet online
kevin durant shoes
gucci outlet online
oakley sunglasses
lebron shoes
gucci handbags
rolex watches for sale
michael kors outlet online
cheap oakley sunglasses
juicy couture outlet
swarovski outlet
louis vuitton
longchamp
reebok trainers
longchamp handbags
mulberry handbags sale
louis vuitton outlet
ray ban sunglasses
kate spade handbags
coach outlet
rolex uk
nba jerseys
michael kors outlet store
nike shoes
ray ban sunglasses
tory burch outlet online
ralph lauren outlet
valentino outlet
nike shoes
rolex watches
true religion jeans
oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses
tory burch outlet stores
nike air force 1
coach outlet
swarovski crystal
ray ban sunglasses wholesale
christian louboutin
prada handbags
beats headphones
louis vuitton
coach outlet online
coach outlet
cheap ray ban sunglasses
mizuno shoes
true religion outlet
ralph lauren uk
louis vuitton
longchamp handbags
louis vuitton outlet
ralph lauren polo
cazal outlet
replica watches
tory burch shoes
coach factory outlet
michael kors outlet clearance
louis vuitton
michael kors outlet clearance
michael kors outlet online
cheap nba jerseys
jordan shoes
coach outlet online
cheap oakley sunglasses
iphone case
nike trainers
dior sunglasses
michael kors uk
swarovski uk
kobe bryant shoes
cheap mlb jerseys
coach factory outlet
ferragamo outlet
michael kors bags
michael kors handbags
coach factory outlet
coach outlet store online
polo outlet stores
cleveland cavaliers jerseys
oakley sunglasses
louis vuitton outlet
air max 90
polo outlet
mulberry bags
cheap mlb jerseys
oakley sunglasses
cartier watches
coach outlet
nike air max
michael kors outlet online
coach outlet online
louis vuitton
puma outlet
sac louis vuitton pas cher
michael kors handbags
nike store uk
mulberry handbags
fitflops
louis vuitton
cheap oakley sunglasses
louis vuitton outlet stores
cheap nfl jersey
longchamp
cheap nfl jerseys
louis vuitton outlet stores
ray-ban sunglasses
rolex watches
tory burch outlet online store
nike blazer pas cher
rolex outlet
hermes birkin bag
herve leger outlet
coach outlet store online
coach factory outlet
coach outlet online
true religion jeans
oakley sunglasses wholesale
converse shoes sale
cheap jordans
cheap ray bans
michael kors outlet stores
ralph lauren outlet
gucci site ufficiale
christian louboutin shoes
louis vuitton outlet
ysl outlet
ray ban sunglasses
pandora outlet
nike shoes for women
fitflops outlet
coach outlet
cheap jordans
michael kors handbags sale
michael kors
longchamp handbags
michael kors handbags
supra shoes
michael kors outlet online
true religion sale
louis vuitton outlet
true religion jeans
polo ralph lauren
borse louis vuitton
coach outlet online
louis vuitton outlet
birkenstock sandals
hollister clothing store
michael kors outlet
michael kors handbags
coach outlet
michael kors
polo ralph lauren outlet
ray ban sunglasses
adidas outlet
michael kors outlet online
cheap oakley sunglasses
ferragamo outlet
cheap jordan shoes
polo ralph lauren
lacoste polo shirts
coach outlet
burberry outlet
michael kors wallets
true religion jeans
hollister clothing
true religion outlet
adidas nmd
christian louboutin outlet
coach outlet online
coach outlet online
ray ban sunglasses
louis vuitton outlet stores
nike roshe
nike soccer shoes
louis vuitton
polo ralph lauren
longchamp outlet
rolex watches
beats headphones
coach outlet online coach factory outlet
cheap ray ban sunglasses
pandora jewelry
prada outlet
louis vuitton outlet stores
ray-ban sunglasses
coach outlet online
coach outlet
burberry outlet
jerseys wholesale
ferragamo shoes
adidas nmd
polo ralph lauren
mulberry outlet,mulberry handbags outlet
polo ralph lauren
ray-ban sunglasses
asics,asics israel,asics shoes,asics running shoes,asics israel,asics gel,asics running,asics gel nimbus,asics gel kayano
oakley sunglasses sale
michael kors handbags
polo pas cher
tory burch outlet online
coach outlet
michael kors outlet online
ray ban sunglasses
true religion jeans
coach outlet online
coach outlet online
louis vuitton uk
oakley sunglasses
air max 90
burberry outlet
polo ralph lauren
ray ban sunglasses
swarovski jewelry
coach outlet clearance
ray ban sunglasses
coach outlet
fitflops
coach outlet store online
polo ralph lauren
coach factory outlet
christian louboutin sale
christian louboutin shoes
ray bans
ferragamo shoes
kobe 9
swarovski crystal
ralph lauren
air max 90
oakley sunglasses
cheap jordan shoes
michael kors handbags
gucci outlet store
true religion jeans sale
air max 90
true religion uk
ralph lauren uk
coach outlet online
cheap oakley sunglasses
ray ban sunglasses
kate spade uk
hollister sale
polo outlet
hermes outlet
lacoste shirts
oakley sunglasses wholesale
true religion jeans
mulberry handbags
swarovski jewelry
louis vuitton outlet
cheap snapbacks
louis vuitton
nike huarache
christian louboutin
soccer jerseys wholesale
coach outlet
nike outlet store
coach outlet online
oakley sunglasses
oakley sunglasses
tory burch outlet
oakley sunglasses sale
coach outlet online
michael kors outlet
michael kors outlet online
rolex watches for sale
prada sneakersköszönet a köszönetért

Nagyon szépen köszönöm mindnyájatoknak, hogy erőt adtok, és lelkesítetek!Kedves Luxor!

Nagyon hasznos írás!
És nagyon szépen fogalmaztad meg:)
Gratulálok!
Köszönöm hogy megosztottad velünk.megoldás

kozmaszilard.huÍrtam neked

Kedves Anna, írtam mailt.
Mindenkinek szép napot!Elérhetőség

Szia:)

Megint én vagyok!
Kérlek amennyiben szívesen segítenél nekem írj az e-mail címemre:

lorinczanna789@gmail.com

Nagyon köszönöm előre is! Nagy szükségem van rá! :/

AnnaSegítség!

Szia kedves Luxor!

Nagyon tanulságos és bölcs a bejegyzésed és sajnos( nem sajnos, ki tudja) magunkra ismertem benne.
A volt barátommal 2 hete, hogy szakítottunk. Nem csaltuk meg egymást meg semmi ilyen csupán amit te is írtál voltak hasonló gondjaink és nem beszéltük meg, a szőnyeg alá söpörtük és egyszer csak közölte, hogy neki "elmúlt" már és már nem jó ez így. Konkrét indokot nem tudott mondani.
Én nagyon szeretem, de össze vagyok zavarva. Szeretném még visszakapni őt.
Szeretném a segítségedet kérni, hogy elmondd szerinted még van-e esély.
(persze előtte részletesen kifejteném, hogy hogyan viselkedik azóta meg mindent)
Szeretném, hogy segíts, hogy hogy hódítsam meg újra és, hogy, hogy bízzon meg bennem újra!

Nagyon hálás lennék!
Előre is köszönöm:

Anna