maat blogja

Néha beletörik a bicskám...

Néha nem érzem, hogy lenne szívem.
Van. Tovább »

Címkék:

Egy újabb kis történet. Hétköznapi, mint én.

Rég jártam erre. Tény. Néha azt hiszem megingok. Egy ideig jól megy minden, aztán valami történik és hopp már is elromlanak körülöttem a dolgok, és ilyenkor dühös leszek. Dühös, hogy miért nem tudom tovább alkalmazni a vonzás törvényét. Mert igen én hiszek benne, hogy azokat a jó dolgokat, amik megtörténnek velem, azok annak köszönhetőek, hogy én magamhoz vonzottam. Mostanában kevesebb rossz történik. Azt hiszem, már nem olyan a lelkem mint volt. Olyan, mintha egy kissé lebénult volna. Még érzek vele, de már nem úgy, mint azelőtt. Tovább »

Túl korán jött ez még

Keresel valakit magad mellé. Szeretnéd azt a varázst érezni, amit látsz másoknál meg a filmekben, persze kiderül, hogy az a varázs nincs is. Vagy ha van is, akkor csak a számodra van.
Itt a lehetőség, hogy végre az a valaki melletted legyen, de mintha éreznéd, hogy nem ő lesz az akire vágysz. De ott a másik oldal is, hogy mi van ha csak félsz attól, hogy a tiéd lehet az amire vágysz. Igazából ez tényleg ijesztő. Nem tudom miért. Talán attól félünk, hogy nem tudjuk majd megtartani. Tovább »

A vonzás törvénye, mint ötödik elem

November 8.- án egy 5-10 perces előadást kell tartanom a beszédtechnikai órámon. A téma az ötödik elem. Arra gondoltam, hogy legyen a vonzás törvénye a téma. Arra kérnélek titeket, hogy ha lenne bármi hozzáfűzni valótok vagy támpontotok az előadáshoz kapcsolódón, hogy eltudjak indulni, akkor légyszíves osszátok meg velem !

Köszönöm :)

Segítsetek

Segítsetek nekem kicsit, kérlek titeket. Segítsetek megérteni miért kell egyik pillanatról a másikra a fantasztikusból, mindennek a borzalmasba fordulni?! Tényleg csak egyetlen perc alatt, egyetlen mondattal beletudnak tiporni az ember lelkébe. Mintha csak belerúgnának a szívbe, azzal a felkiáltással, hogy "menj már innen, nem kellesz ". Tovább »

Címkék:

Marcus Aurelius - Rossz érzések ellenszere

Marcus Aurelius"Ne ijeszd el magad az élettől azzal, hogy csupán a gondokról s a bajokról képzelegsz. Ne vetítsd előre még nem létező, se ne éleszd újra letűnt bajaidat. Amikor gondok kínozzák sorsod, tedd fel a kérdést: mi az, ami most elviselhetetlen? A választ magad előtt is szégyellni fogod - sem a jövő, sem a múlt nem nehezedik rád, mindig csak a jelen. Az előbbi talán be sem következik, az utóbbi pedig már régen elmúlt. A jelen súlya a kisebbik, ha körülhatárolod. Milyen ember az, aki még a jelent sem képes önmagában elviselni? - Ha félreteszed, ami bánt, máris a legnagyobb biztonságban érezheted magad. Tovább »

"No no , Don't worry you're not the only one ! "

"No no , Don't worry you're not the only one ! " Tovább »

Címkék:

első írás :)

Hát helló mindenkinek ... Tovább »

Címkék: