Léleksugarak

Kedves Barátaim,

korábban naplószerűen írtam az oldalra, ma már az ecset és a színek beszélnek helyettem. Lassan már nincs helyük a képeknek itthon, s vágytam arra, hogy valahol máshol életre keljenek. Elkezdtem utána járni, hová lehetne kiállítani, több kevesebb sikerrel ugyan, de nem éreztem, hogy jó helyen tapogatózom.

amíg meg nem fogalmazódott Bennem egy jótékonysági kiállítás (vásár?) gondolata...

amatőrként fogtam néhány éve ecsetet, nem tartom magamat festőnek, művésznek, nincs róla papírom, de a képek mégis beszélnek helyettem, s azt gondolom, hogy igenis van mondanivalója annak, akit megszólít...s azt hiszem, akár itt az oldalon is vagyunk egy páran, akiknek munkái igazi Léleksugarak.:-)

A rendezvény megálmodásához és megvalósításához keresem azt a néhány lelkes jelentkezőt, akik szívesen részt vennének az alkotási folyamatokban. A befolyó összeget jótékonysági célra fordítanánk, amellyel autizmussal élő gyerekeket, s szüleiket támogatnánk egy alapítványon keresztül.

Szeretném, ha a rendezvényen igazi Léleksugár alkotások jelennének meg, amelyek teljesen hétköznapi, de csupaszív emberek kezében születtek meg. Itt az összefogáson, a megmozduláson lenne a hangsúly, egy nemes cél érdekében.

A feladat ugyan óriási, a szervezés, a feladatok kiosztása bizony energiát, támogatást, bizalmat kíván egymástól. Így kérlek, csak akkor jelentkezz segítőnek, szervezőnek, ha időd engedi és számíthatunk rád!:-)

Az első LÉLEKSUGÁR találkozóra szeptember 22-én kerülne sor a Szatyorban. (Móricz Zsigmond körtéren) 18.30 kor.

A találkozó részleteiről, főbb kérdésekről e-mailben küldök tájékoztatást a jelentkezőknek. S természetesen szívesen válaszolok a felmerülő kérdésekre.

További szép napot Nektek,

Viki
(Macsesz:-) )

HozzászólásokSziasztok

lehet, nem fogalmaztam elég pontosan a bejegyzésben...

hobbi szinten festek, s jött egy ötlet, hogy másokkal karöltve rendezhetnénk egy kiállítást, de hogy célja is legyen, jótékony célra fordítanánk a befolyó pénzt vagy támogatókat gyűjtenénk stb.
A Szatyort, mint találkozó helyszínét jelöltem meg, ahol összeülhetnénk páran azokkal, akik belevágnának ebbe a munkába.

De mivel bennem sem tisztult le ponotsan, hogyan mint is legyen, így jobb, ha először magamban összerakom, hogyan képzelem is el, mert ez így sok félreértést szül.

A facebookon a nevem alatt megtaláltok, de már ne ezt a képet keressétek, mert ez 4 éve készült, de nem cseréltem le azóta.

szeretettel,
Viki
MacseszElérhetőségem

Címem, ahová írhattok:

emu.viktoria@gmail.com