Belső Naprendszer

"A bolygók a Nap körül, az emberek a derűt és kiegyensúlyozottságot sugárzó egyének körül keringenek."
/Meg Cabot/

Nem szeretnék felesleges körítést és 1000 soros kifejtést a témáról. Az idézet önmagáért beszél. Azok az egyének, akik összhangban vannak önmagukkal és egyben az Univerzummal vonzzák az embereket maguk köré, és az emberek is vonzzák azt, aki a Fényt és erőt biztosítja számukra.

Félreértés ne essék, nem az energia elszívásról írok, hanem más általi önmagunkra, saját erőnkre való találásról.

A dolognak nincs titka: nyitottság, el- és befogadás, adás & kilélegzés, az erő kézben tartása (Kígyótartó csillagkép: az erőt nem csak megszereztük, de kézben is tartjuk), önuralom, állandó mozgás/ változás, feltétlen szeretet (nem akadályozom és nem mérgezem általam keltett "negatív" illúziókkal, gondolatokkal szívemet, hagyom az energiát keresztül folyni testemen. Utat engedek a természetes tisztulásnak.), tiszta szándék ("GOND- olkodás a tett halála").

Egyik élőlénynek sem kell alárendelnie magát más izmusainak, ami az ő elveivel ellentétesek talán.
Az elfogadás nem azt jelenti, hogy felveszem más vallását, hitét. Hanem azt, hogy szeretettel hallgatom és békén hagyom, ugyanakkor hű maradok önmagamhoz. Tehát az információt beengedem magamba, majd hagyom tovább áramolni. Semmi nem marad bennünk, ha nem ragaszkodunk hozzá.

Ha megtagadjuk Erőnk kifelé áramlását, önmagunktól lökjük el az Életet. Ha lezárom a kifelé vezető csatornákat, a világom beszűkülhet. És a nézeteim is. Engedjük be magunkba a teremtő Univerzumot, az energiát, és engedjük el. Lélegezzünk, éljünk szabadon.

http://www.youtube.com/watch?v=L94ZRqBahww

HozzászólásokSzívesen! És én is köszönöm,

Szívesen! És én is köszönöm, hogy olvastál. :) Öröm, ha adhatok. :)
A panta rhei kifejezésnek utána kellett néznem, bevallom őszintén. Most hallom életemben először. :) Minden nap tanul valami újat az ember! :D