marcsi68 blogja

Kétsébeesés

Muszáj írnom! Mintha valaki átkot szórt volna rám! Próbálok pozitívan állni mindenhez, megkeresni a rossz jó oldalát, de ez az a pont, amikor az ember azt mondja "elég volt, nem bírom tovább". Kezdődött azzal, hogy kikapcsolták a gázt mert leolvasás után kijött 150 000 túlfogyasztásom. Próbáltam ezt rendezni, de meghaladta a lehetőségeimet. Tovább »

A TÖRTÉNETEM FOLYTATÁSA

Először is szeretném megköszönni a hozzá szólásokat! Boldoggá tesz, hogy a történetem, sokaknak ad reményt. Íme a bizonyíték arra, hogy nem szabad feladni, és hinni kell abban, hogy ha akarjuk igenis sikerül! Tovább »

Cím? Ez történt velem. Csak elmesélem.

repülésAz egész tavasszal kezdődött. A kislányom (17 éves) gondolván egyet, regisztrált engem a myVip randi oldalon. Azt mondta, anya nézelődj, nem kell, hogy egyedül legyél. Nos, nézegettem kik kíváncsiak rám, de a dolog nem igen hatott meg.
És akkor 3 nap elteltével, kaptam egy levelet... Attila Írországból! Mosolyogtam. Írország... Mit is akarhat ott a messzi távolból tőlem? Levele nem volt tolakodó. 4 sor csupán, de sokatmondó. A fotó távoli, szinte semmit nem láttam belőle.
Néhány óra eltelt, és valami Tovább »

Amit eddig nem tudtam

vonzásHetek óta beszélgettem a 17 éves lányommal a vonzás törvényéről. Ő mindig türelmesen hallgatott és csak mosolygott. Bevallom arra gondoltam, nem vesz engem komolyan. És egyik este történt valami. Az én kicsi lányom megnyílt nekem! Elmondta, ő kb. 12 éves kora óta alkalmazza a TITKOT! Kértem, mondja el hogyan. Kiderült tökéletesen alkalmazza a vizualizálást, a gondolati bevonzást. Nem olvasott róla, nem hallott róla, egyszerűen Tovább »

HOGY INDULT, HOL TARTOK

TAVASSZAL KEZDŐDÖTT.... JANUÁR ÓTA NEM VOLT TÚL SOK SIKERÉLMÉNYEM SEMMILYEN TÉREN. NAGYON EL VOLTAM KESEREDVE. EGY BARÁTNŐM CSAK ÚGY MEGEMLÍTETTE NEKEM A VONZÁS TÖRVÉNYÉT, ELMONDTA, HOGY LÉTEZIK A TITOK! FURDALT A KÍVÁNCSISÁG UTÁNA NÉZTEM A NETEN ÉS EGYRE JOBBAN ÉRDEKELNI KEZDETT A DOLOG. Tovább »

Címkék: