Eldöntöttem, hogy átveszem az irányítást

Mostanában egyre jobban foglalkoztat a gondolat, hogyan tudnék magamon és másokon is segíteni ebben a nehéz gazdasági helyzetben.
Sokat olvastam és beszélgettem olyan emberekkel akik megvalósították az álmaikat és a semmiből tették mindezt.
Az olvasottak és a beszélgetések ráébresztettek arra, hogy a pénzügyi műveltségemet kell növelnem, ha meg akarom valósítani az álmaimat és másokat is segítenem kell abban, hogy ezt megtegyék. Az Univerzumnak köszönhetően találkoztam a megfelelő emberekkel és az álmom, hogy másoknak segíthessek kezd megvalósulni.
Úgy döntöttem, hogy a pénzügyi intelligencia fejlesztésére lehetőséget biztosítok bárki számára aki erre igényt tart és mindezt játékos formában teszem. Szeretném, ha a magyar lakosság akik közül sokan adósság csapdába kerültek, kiutat találnának ebből a helyzetből. Sajnálatos módon a lakosság nagy részének nagyon kevés tudása van a pénzügyekről, és a média jóvoltából ezek nagyon kis része hasznos információ.
Elkezdem egy olyan közösség szervezését akik szeretnének változtatni jelenlegi helyzetükön és hajlandóak akár aktívan is tenni álmaik megvalósítása érdekében. A cél, hogy mindenki tanuljon önmagáról és másoktól és ezt a tudást minnél több emberrel osszuk meg.
Fogjunk össze és segítsük egymást. Én Budapesten szervezek ingyenes Cashflow játékot barátoknak és ismerősöknek :) Ha valakit érdekel szívesen látjuk :)

HozzászólásokSzia. Engem is érdekel az

Szia. Engem is érdekel az ötlet. Várom jelentkezésed privatba.

Szép estét!Szia, Én is ismerem az

Szia,

Én is ismerem az oldalt, de sajna az angol tudásom elég kicsi. Biztosan nagyon jól lehet ott ismerkedni, de én a személyes kontaktus híve vagyok.
Köszönöm, hogy megosztottad velünk az információt és a véleményedet.

Szép estét kívánok neked és mindenki másnak is!Szia

Van a neten hivatalos oldal, lehet játszani online!!!!

Itt a link, csak regisztrálni kell és lehet játszani. egy hátránya van, igényel némi angol nyelvtudást.

De!!! Van egy felbecsülhetetlenül nagy előnye! A világ bármely pontján lakó emberrel is játszhatsz, bárkivel, aki csatlakozik. És játék közben leget chatezni. Ez számomra hihetetlen. Megismerhetek embereket akik más környezetben élnek, és természetesen a való világ gazdasági dolgairól beszélgetünk, hogy hogyan is működik életünkben a cashflow. Pár hét alatt hihetetlenül kiszélesedik az ember látóköre.

Játszottam: montanai farmerrel, kaliforniai üzletemberrel, brazil tanulóval, mexikói melóssal, kínai szakáccsal, indonéziai lakossal, egy fiatalemberrel Togóból, taiwan, thailand, Singapore .... és még sorolhatnám

Érdekes, hogy mondjuk a singapúriak, hogyan látják a volágot. És hogyan látjuk mi európaiak, vagy mondjuk hogyan látja egy amerikai.

ajánlom mindenkinekSzia

Engem erdekel az otlet. Irj privatot, ha gondolod, mert ezt az oldalt ritkan nezem.

Koszonom, szep napot