martika60 blogja

Újjászületés a Titokkal!

siker, titok, pénzAz életem szinte legmélyebb pontján találkoztam a Titokkal, 2007. szeptemberében. Szinte a kezdetektől fogva itt voltam Veletek, a segítségetekkel léptem egyre tovább. Olvastam,tanultam, fejlődtem egyre többet. Ma már egy egészen más ember vagyok mentálisan, mint voltam, a gondolatrendszerem teljesen átalakult. Nem egyik napról ment a másikra, két év alatt mondhatom el, hogy nincs mitől félnem, hiszen minden téren az történik, ahogyan én szeretném, ahogy Tovább »

Emlékezés ideje

E napon a távolba szakadt családtagok is hazatérnek, emlékeznek. Az ünneplés a gyász napja. Bennem ilyenkor egy kérdés tevődik fel: Elég időt szentelünk-e életükben szeretteinknek? gondolom, mindenki fejében megfordult már - a sír előtt állva az a gondolat, hogy mily rövid az élet.

Ezen a napon minden más

Újra mélyen érint meg a gyász Tovább »

Címkék:

Gazdasgság?

"Gazdag az, akinek több a pénze, mint a vágya, és az a szegény, akinek a vágya több, mint a pénze... Szegénnyé bennünket a még több utáni vágyakozás tesz. A boldogság titka nem az, hogy többet szerezzünk, hanem az, hogy örüljünk annak, amink van, és hogy kitöltsük életünk üres kereteit ahelyett, hogy azokat tovább tágítanánk." Tovább »

A világ legnagyobb csodája: az új élet az év első öröme. Fiatalon nagymama?:-)))

Szeretném megosztani Veletek örömömet, megszületett az első unokám - Istenem, de furcsa kimondani!!
Közben tanulok, változok hiszen a patkány éve az én évem!!

Szeretettel ölelek mindenkit! Márti

Címkék:

A világ legnagyobb csodája: az új élet az év első öröme. Fiatalon nagymama?:-)))

Szeretném megosztani Veletek örömömet, megszületett az első unokám - Istenem, de furcsa kimondani!!
Közben tanulok, változok hiszen a patkány éve az én évem!!

Szeretettel ölelek mindenkit! Márti

Címkék:

Tőlem - Nektek!

Akitól ezt a történetet kaptam, azt írta, adjam át azoknak akik fontosak Nekem. Fogadjátok szeretettel!!

Egy kislány bement a szobájába és a szekrénykéje mélyéről előhúzott egy
lekváros üveget. Kiöntötte a padlóra az üvegben lévő érméket és
gondosan számolni kezdte. Háromszor is megszámolta, mert a végösszegnek Tovább »

Tapasztaltam és tapasztalást kérek Tőletek!!

Drága Barátaim! Most megosztom Veletek azokat a gondolatokat, amelyek újból és újból eszembe jutnak............lehet kissé csapongóvá válik írásom. Tovább »

Nem sikerült..................

Hát hogyan lehet szeretni, ha belédrúgnak? Te mindent odaadsz........figyelmet, rajongást, szeretetet, gondoskodást, munkát, pénzt................s amikor bármelyikre Neked van szükséged, akkor nem azt kapod, amire számítottál. Persze, tudom, az igazi szeretet az elvárások nélküli szeretet. Tudom! Tovább »

NEKTEK!

Küldök Nektek szépséges, tanulságos írásokat azért, hogy örömet okozzak, mert magamnak már megtettem! Tovább »

Hála!

“Utolsó leheletemmel is köszönöm a sorsnak, hogy ember voltam, és az értelem szikrája világított az én homályos lelkemben is. Láttam a földet, az eget, az évszakokat. Megismertem a szerelmet, a valóság töredékeit, a vágyakat és a csalódásokat. A földön éltem és lassan felderültem. Egy napon meghalok: s ez is milyen csodálatosan rendjén való és egyszerű! Tovább »

Álmokról egy kicsit!

"Az utazás... örömtelivé válik, a felfedezés és a kaland örömévé. Ezáltal egy nagyon fontos dolgot fogsz táplálni: az álmaidat. Az ember sosem szűnik meg álmodni... Előfordul, hogy álmaink viharosak és vágyaink beteljesületlenek, de szükségünk van rá, hogy tovább álmodjunk, különben meghal a lelkünk... Tovább »

Motiváció1

"Tiéd lehet bármi, amit csak akarsz, ha igazán, ha szíved mélyéből akarod. Oly szenvedéllyel kell akarnod, mely átsüt a bőrödön, és egyesül az erőkkel, melyek a világot teremtették."
Graham, Sheila Tovább »

Motiváció!

"Legtöbbször nem tudjuk, valójában mire várunk. Vannak, akik olyan állhatatosan várnak, hogy közben elmúlik az ifjúságuk, elsuhannak mellettük a lehetőségek, elszáll az életük, és nem veszik észre, hogy valami olyasmire vártak, ami mindig is ott volt körülöttük... A fenébe is! Mikor kezdünk már el úgy élni, hogy megértjük az élet sürgető dübörgését? Tovább »

Fenekestül borul az életem!

Sziasztok Drága Barátaim!

Én ezt nem hittem, nem tudtam!!
Pár hete vagyok Veletek, tanultam, filmet néztem, kontrolláltam a tetteim, gondolataim. Velem együtt örültetek, amiért annyira hálás vagyok.
Tudtam, hogy az elszántságommal sok olyan dolgot kell megtennem, ami eddig akadályozott és halogattam, pedig tudtam, le kell zárnom, hogy továbbléphessek, változtathassak. Tovább »

Dolgok, amiket megtanultam az élettől!!

Hogy nem számít, mennyire jó valaki, mindenképpen fájdalmat okoz neked olykor. És ezért meg kell bocsátanod neki.
Hogy évek kellenek a bizalom kiépítéséhez, de elég néhány másodperc a lerombolásához.
Hogy nem kell megváltoztatnunk barátainkat, ha megértjük, hogy a barátok változnak. Tovább »