Médi blogja

Dadi Janki előadása

"Dadi Janki élete során több millió embernek megmutatta, hogy a bőség és gazdagság valójában nem az anyagi körülményektől függ, amelyek akár rövid idő alatt is nagyot változhatnak. A gazdagság egy választott érzés és a közvetlen következménye saját magunkhoz és a körülvevő világhoz való hozzáállásunknak."

Pozitív MAN

Szeretettel osztom meg veletek ezt a történetet :-)

Sándor olyan srác volt, aki tényleg meg tudott őrjíteni.

Mindig jókedvű volt s mindig tudott valami pozitívat mondani.
Ha valaki megkérdezte, hogy hogy van, azt válaszolta:
"Ha jobban lennék, kettő lenne belőlem." Született optimista volt. Tovább »

Minden mindennel összefügg

Az egér egy lyukból nézi a parasztot és a parasztasszonyt, amint egy csomagot bontanak fel. Elszörnyülködve látja, hogy egérfogó van benne. Kiszalad az udvarra, és kiabál: "Egérfogó, egérfogó"!
A tyúk ránéz, és azt mondja:
- Tudom, hogy nagyon félsz, de nekem nincs mitől félnem.
Az egér a disznóhoz szalad. A disznó röfög egy kicsit, és azt mondja:
- Sajnálom, ez rám nem vonatkozik, de imádkozni fogok érted. Tovább »

Meglátjuk az előttünk álló lehetőségeket...?

angyalÉl egy régi történet egy fiatalemberről, akinél hogy, hogy nem, de egy éjjel megjelent egy angyal, és csodálatos dolgokról mesélt neki, amelyek az életben
várnak rá. Minden lehetőség adott lesz számára, hogy hatalmas vagyonra tegyen majd szert, a társadalom megbecsült tagja lehessen, és egy gyönyörű nőt vegyen feleségül.

Emberünk egész életében várta, hogy az ígért csodálatos dolgok valóra váljanak, de nem történt semmi és végül egyedül, és szegényen halt meg. Amikor a Mennyország kapujához ért, Tovább »

A drágakő

Egy Indián bölcs asszony amikor a hegyekben utazgatott, egy folyóban talált egy különösen értékes követ. Másnap találkozott egy másik utazóval, aki éhes volt, így hát a bölcs Indián asszony kinyitotta a csomagját, és megosztotta ennivalóját a vándorral. Az éhes utas meglátta a drágakövet az Indián asszonynál, és kérte őt, hogy adja neki. A nő habozás nélkül neki adta a követ. Tovább »

Címkék:

A szív

A szív

Egy nap a szívsebész, azt mondta az operálandó kisfiúnak...
- Holnap reggel - kezdte a sebész - Ki fogom nyitni a szívedet.
- Ott fogod találni Jézust - vágott közbe a fiú.
A sebész bosszankodva felnézett.
- Fel fogom vágni a szívedet, - folytatta - hogy lássam, mennyi károsodás történt. Tovább »

Címkék:

A farkas és a rózsa

A FARKAS ÉS A RÓZSA

Hogy került oda, senki sem tudta, de egyszer csak ott volt a tisztáson. Egy gyönyörű virág. Egy fehér rózsa.
A farkas vette észre először. " Milyen szép! " - gondolta - " Milyen kecses! " Aztán lassan a többi állat is felfedezte.

- Milyen egyszerű! - mondta a páva - Semmi szín, semmi különlegesség! Tovább »

Címkék:

Három kívánság

Nem tudom Ti, hogy vagytok vele, de nekem nagyon hiányzik a DZSINI. Amig nem lesz DZSININK, arra gondoltam addig legyen három kívánságunk, amit a mi aranyhalunk mindig teljesít.

Címkék:

A sziget

Volt egyszer nagyon régen egy sziget, ahol emberi érzések éltek: a vidámság, a bánat, a tudás és még sok más, így a szeretet is. Egy napon az érzések tudomására jutott, hogy a sziget süllyed. Ezért valamennyien előkészítették hajóikat és elhagyták a szigetet. Egyedül a szeretet akart az utolsó pillanatig maradni. Tovább »

Szent Teréz imája

Szent Teréz a "kis utak-kis dolgok" Szentje, aki a jól és nagy szeretettel végzett kis dolgokban hitt az életében. Ő egyben a virágtermesztők és virágárusok védőszentje is. A rózsák az Ő jelképei. Áldás mindenkinek, aki ezt az üzenetet megkapja.

Legyen egy kívánságod, mielött a következő imádságot elolvasod.
Tehát megvan a kívánságod? Tovább »

Címkék: