Bíró Ica a pozitív gondolkodásról

Bíró Ica:

Bőségről beszéljünk, és akkor bőség érkezik… „Az emberek most arról beszélnek, hogy hiányérzetük van, és ha mindenki erről beszél, akkor az valóban ezt eredményezi. Ezoterikusok azt mondják, hogy kérdés adatik, és bevonzod azt, amire ráfókuszálsz. Egyébként a félelem nagy energia – félelem attól, hogy nem lesz, hogy elveszítjük... Bőségről beszéljünk, és akkor bőség érkezik. Ha egy gyermeknek egész kiskorától azt szajkózzák, hogy nehezen keresem a pénzt, akkor majd ő is nehezen fogja megkeresni, mert ezek a gondolatok itatják testét-lelkét.

Én előre örülök annak, hogy sikerülni fog minden, amit elképzelek, mert az öröm hihetetlen nagy energia. Nem azt mondom, hogy bután, valami hülyeségben hiszek, hanem reális dolgokban, azt gondolva, hogy minden úgy történik, ami nekem a legjobb, ami az én életem szerint a legjobb fejlődési fokozatba tud vinni. A dolgok így működnek. Voltam keleten, nagy mesterektől tanultam módszereket, és próbálom én is a mindennapjaimban alkalmazni.

Egyébként a hit, köveket tud megmozgatni. A hittel meg tudnak gyógyulni emberek a legvadabb betegségekből is, ha képesek elhinni, hogy egészségesek. Én erre tettem az életemet, és mindenben ezt hirdetem. Hittel egyél! Amikor eszel, a táplálkozásodban mondd azt, hogy áldott legyen ételem, italom, váljon egészségemre. Ne félj attól a szelet kenyértől, hogy meghízol, mert ha félsz, a félelmed által bevonzod a hízást. Ha rettegsz, és bűnnek érzed, akkor az bűnné válik a szervezeted számára. A tudatoddal, a tudatos hittel való gondolkodás nagyon sokat segít. A szkeptikusoknak azt üzenem, hogy ugyanannyi energiába kerül nem hinni, mint hinni. Legalább nyissuk ki ezt a lehetőséget is, hátha… A gondolatainkra figyeljünk, mert teremt.

Akarjuk, hogy nekünk és a családunknak jó legyen, és tegyünk is érte!

/Forrás:internet/

Hozzászólásoksterkeni!

Köszönöm a hozzászólásod.Boldog,vidám,beteljesült vágyakkal teli napokat,hónapokat,éveket kívánok neked és mindenkinek!Jó ilyet olvasni, köszönöm,

Jó ilyet olvasni, köszönöm, hogy megosztottad velünk!!!!
:))))))))