Gazdagság ill. Jólét MP3!Hallgasd velem:)!

Kedves Mindenki!

Találtam egy nagyon jó kis hanganyagot amit ajánlanék mindenki figyelmébe!Nekem nagyon tetszik,így bízom benne nektek is fog.:)
Kívánom,hogy mindenkinek ezen hanganyag is erőt adjon az álmai ill. vágyai megvalósulásában:)))!
Csodálatos napokat!

HozzászólásokKöszönöm...

Köszönöm, hogy olvashattam.
Sok sikert, és szép napot kívánok.ezzel a "hírzárlattal" és

ezzel a "hírzárlattal" és hasonló dolgokkal csak óvatosan, nem eszik olyan forrón a kását :) gondoljátok végig mire adtok ki pénzt.Ragyogás!

Igazán köszönöm szépen a meghívásod.Teljes szívemből mondom,hogy jólesik a közvetlenség itt az emberek között,a szeretet,a segítő kezek!
Felnéztem az oldalra..,tetszik..,és jó látni mennyi emberhez jut el a világon már a vonzás törvénye a HVS is!Még nem hallottam eddig róla,így köszönöm neked,hogy jelezted.
Én Borsod megyében élek..,egy községben..,kicsit távol a fővároshoz:(.Egyenlőre még nem tudom,hogy pont most lesz-e az az alkalom,hogy följutok Budapestre vagy csak idővel..,de tényleg köszönöm neked a meghívást!Még kellően gyakorlott sem vagyok,van még igazán mit tanulnom és fejlődnöm a vonzás törvénye által.Ám nem mondom azt sem,hogy valamikor nem jutok el hozzátok a HVS-hez..!:)Hálás vagyok neked és itt mindenkinek!Köszönöm.Szia Melinda!

Egy Meghívó-t adok át, kölcsönös tisztelettel.

Meghívlak e hét csütörtökre, 2010. 12. 02. 17 óra 45 kor egy,

a XIV. kerület, Benczur Hotelben tartandó HVS Pénz képző előadásra, mely a SZÉL / Szél Értékesítő Láncolat rövidítése. /

Lehet, ez így nem sokat mond neked, lehet elfoglalt vagy. Mégis arra kérlek, nézz ez infóm mögé, és tedd szabaddá magad.
Miért? Ez a meghívó és a link, egy új, és erősen motiváló, vállalkozást fejlesztő, erősítő helyre hív, amelyik bekerült a világ 100 leginnovatibbnak talált fiatal, vállalkozása közé New Yorkban, a Kairo Society választás helyezése kapcsán Nyilván magad is pénzből élsz, keresed forrásaid, stb hiszen önállósítottad magadat egykor
.
Felfutni e hír persze, majd csak december 20.-a után fog, mert addig még hírzárlat van. Februárban van a díjkiosztás, és ez aztán nagyon nagy dolog Magyar hazánkban. Ha érdekel ez a dolog, és esetleg nem hallottál a HVS-ről, Hit-> Vonzás-> Siker->, akkor ajánlanák pár kedves utaló sort figyelmedbe.
És hogy, hogyan érheted el, hogy te is sikeres legyél?

A oldalon, regisztrálj be.
Én összehozlak a HVS vezetőivel, és elmondod a HVS magazin olvasóinak, amiben te is sikeres vagy, és mi kell a sikerhez. Mert amit te emberek millióival, tehetsz meg majd ezzel, az a Kulturális Kreatívok sajátja.
Mit gondolsz, mennyi jelentkezőre találsz a HVS kapcsán?
Hívlak, várunk!

Várlak, és üdvözöllek: Dancs Jánosné Anikó.

Email: ragyogas54@gmail.com
Telefonszám: 06 20 221 0342.