A Siker Kulcsa

Van valami az életedben, amit régóta igyekszel elérni vagy megoldani, de egyszerűen nem sikerül? Miért van az, hogy egyes dolgokat könnyedén képes vagy elérni, ezen a területen azonban makacsul küzdesz a problémákkal? Vajon működik a Vonzás Törvénye? Van egyáltalán valami, ami valóban működik? Ha igen, akkor mi a titka?

Először is tudnod kell, hogy az életedben minden azért van jelen, mert te magadhoz vonzottad.

Ez a rossz dolgokra is vonatkozik – tudatalatti szinten egyszerűen ezeket is bevontad az életedbe. Azonban, ha tudtára ébredsz a tapasztalataid hátterében működő szellemi programozásnak, akkor képes vagy változtatni rajta, és elkezdheted magadhoz vonzani a tetszésed szerinti dolgokat. Amikor „megtisztulsz” a rejtett meggyőződésektől, melyek megakadályozzák, hogy magadhoz vonzzad, amire vágysz, akkor csodával határos események játszódnak le az életedben.

Amikor tudatos elméd úgy véli, hogy vágysz valamire, tudatalattid azonban úgy véli, hogy nem érdemled meg azt, akkor bizony kudarcot fogsz vallani az adott dolog megszerzésében. Helyette épp hogy olyan dolgokat fogsz magadhoz vonzani, melyeket tudatosan a világért sem kívánnál. Valójában azt fogod bevonni az életedbe, amit tudatalattid megfelelőnek érez számodra. Ha azt szeretnéd magadhoz vonzani, ami valóban ínyedre van, akkor tudatos elmédnek és tudatalattidnak összhangban kell lenniük egymással. A lényeg a megtisztulás, hogy az elméd – a tudatos és a tudatalatti – egybehangzó vágyakat tápláljon.

A „megtisztulni” kifejezés azt jelenti, hogy megszabadulsz saját vágyaid megvalósításának útjában álló akadályoktól. Ezek a belső gátak az ellenszándékok. A legjobb módszer, hogy az ellenszándékokat megértsd az, hogy felidézed magadban a legutóbbi újévet, amelyre emlékszel. Minden valószínűség szerint tettél néhány újévi elhatározást. Például: „minden másnap edzeni fogok”, „abbahagyom a dohányzást”, „jobban odafigyelek a környezetemre”, stb. amikor meghatároztad céljaidat, a legjobb szándékok vezéreltek, és feltétlenül arra számítottál, hogy el is érd őket. De aztán mi történt? Másnapra, mintha elfelejtetted volna. Az történt ugyanis, hogy ellenszándékaid hatálytalanították kinyilvánított szándékaidat. A megtisztulás tehát az ellenszándékok kiiktatása. Ha azt elvégzed, bármit megszerezhetsz, bármit megtehetsz, amit csak el tudsz képzelni.
Az Univerzum készen áll ár, hogy fogadja kívánságaidat, és egyben megpróbál üzeneteket küldeni neked. Ezt a kommunikációt meggyőződéseid szűrik meg, a végeredmény pedig az, amit valóságodnak nevezel. Ha például ötletet kaptál egy új termék megalkotására, ez az ötlet az Univerzum ajándékaként érkezett hozzád, de miután elgondolkodtál rajta, ítéleteket alkottál vele kapcsolatban. Talán olyasmit mondtál magadban, hogy „fogalmam sincs, hogyan vigyem sikerre ezt a dolgot”, vagy „hogyan fogok én ebből pénzt csinálni”, esetleg „valaki másnak ez már biztos az eszébe jutott”. Mindezek az ítéletek és kételyek a meggyőződéseidből fakadtak, és e meggyőződések meggátoltak a cselekvésben. Következésképpen nem hoztad létre a terméket.

Ami azt illeti, később valószínűleg arról értesültél, hogy valaki más viszont megtette. Ez pedig azért van, mert az Univerzum egyszerre több embernek is elküld egy-egy ötletet, tudván, hogy legtöbbjük úgyis lebeszéli magát a kivitelezéséről. A sikert azok aratják le, akik cselekszenek.

Az Univerzum mindig jelen van, készen arra, hogy meghallgasson és teljesítse kívánságodat – ám gyakran megesik, hogy amikor megpróbál segíteni neked, saját meggyőződéseid állnak útjába. Ha például az a kérésed, hogy módot találj a megismerkedésre az ideális pároddal, az Univerzum meghallgatja és megpróbál arra noszogatni, hogy csatlakozz egy csoporthoz, ahol találkozhatsz az ideális személlyel. Te azonban ismét lebeszéled magad a dologról, mondván „soha senkinek nem fogok kelleni”. Az Univerzum ismét segíteni próbál, de saját meggyőződéseid meggátolják a kívánt esemény bekövetkeztét. Fontos megértened, hogy a világodban működő meggyőződések minden valószínűség szerint tudattalanok. Vannak ugyanis tudatos és tudattalan, vagy tudatalatti meggyőződéseid, melyek közül a mélyebb szintűek az erőteljesebbek. E meggyőződések alkotják a vezetékhálózatot, mely az életedet működtető programozást létrehozza.

Meggyőződéseid által teremtett univerzumban élsz. Ha meg akarod változtatni eredményeidet, változtatnod kell a tudattalan meggyőződéseiden. Ezen a területen van szükséged megtisztulásra.

Amikor bensődben megtisztultál minden korlátozó meggyőződéstől, akkor tudatosan is alkalmazásba veszed a Vonzás Törvényét. A Vonzás Törvényének alapszabálya, hogy abból kapsz többet az életben, amire a figyelmedet irányozod. A lényeg az, hogy a legtöbb ember arra összpontosít, amit nem akar – következésképpen ebből kapnak többet életükben. E törvény alól nincs kivétel. Életed minden eleme a Vonzás Törvénye révén jutott el hozzád.

Példa: amikor arra összpontosítod figyelmedet, hogy magadhoz vonzz egy új autót, és helyette egy mopedet kapsz, akkor ez nem azért történik, mert a törvény nem érvényes, pusztán azért, mert te pontosan azt vonzottad magadhoz, amit meggyőződésed szerint érdemeltél. Az igazat megvallva, alkalmasint sosem számítottál rá, hogy kapsz egy új autót. Talán úgy érezted, hogy meg sem érdemled. Talán úgy érezted, hogy sohasem fogod megkapni. De bármit éreztél is, az kapcsolódott össze a Vonzás Törvényével.

Ha belső ösztönzés támad benned, hogy felhívj valakit, megvásárolj egy könyvet, vagy jelentkezz egy állásra, akkor szívleld meg ezt a késztetést, és cselekedj! Ez a késztetés lényed azon részétől érkezik, mely látja az átfogó képet, és e részed képes elvezetni célod beteljesüléséig. Ám ha elküldi is a késztetést, cselekedned neked magadnak kell. Szentelj tehát figyelmet a jeleknek, és amikor úgy érzed, hogy részei az isteni tervnek, rögvest cselekedj! Ha így teszel, csodák történnek!!

Figyeld éberen a bensődből fakadó ösztönzéseket, melyek cselekvésre sarkallnak, és tégy meg minden tőled telhetőt annak megállapítására, hogy az adott késztetés a félelemben vagy a szeretetben gyökerezik! Ha vonakodsz a cselekvéstől, ez annak a jele, hogy valószínűleg szükséged lenne rá. Igenis hajlandónak kell lenned a felmerülő lépések megtételére. A cselekvésre való hajlandóságod azt jelzi, hogy tiszta vagy, márpedig ha tiszta vagy, akkor eléred a kívánt eredményt.

Legtöbbünk nem boldog a jelen pillanatában, és úgy véljük, hogy a boldogság majd abban a másik pontban vár minket. Ám a dolog iróniája az, hogy amikor eljutunk a másik pontba, éppúgy nem leszünk boldogok. Márpedig ennek nem kell szükségképpen így lennie. Légy csak boldog a jelenben! Ha boldog vagy, akkor a következő pillanat meghozza a maga jutalmát. És mivel a következő pillanatban is boldog vagy, ebből csak további örömöd fakad. Mindössze annyit kell tenned, hogy azonosulsz az „itt és most” felirattal.

Az emberek zöme sajnos nem a jelen pillanatában él. Mindig a következő üzlet, a következő kocsi, a következő ház, a következő fizetésemelés, a következő csekk lebeg a szemük előtt – nem ismerik fel, hogy az erő pontja a valódi csoda helye a jelen pillanata. Semmi baj nincs az anyagi javakkal, míg tisztában vagy vele, hogy ezek is az élet játékának részei. Ám soha nem szabad úgy vélni, hogy e javak fogják meghozni neked a maradandó boldogságot. Pedig erről szó sincs. Mihelyt megvalósítod vagy magadhoz vonzod őket, máris valami másra fájdul meg a fogad, és már a következő pillanatot hajszolod. A fortély az, hogy a jelen pillanatban élj, miközben játékosan többre vágysz. Ne érezd szükségét ennek a többnek, ne ragaszkodj hozzá, és ne függj tőle! E módszer lényege, hogy háládatosan élj a jelen pillanatban. Ha így teszel, még nagyobb bőséget kezdesz magadhoz vonzani mindabból, amiért hálás lehetsz.

Tisztában vagyok vele, hogy most alkalmasint arra gondolsz, hogy túl mélyen úszol az adósságban, túlságosan gyötör a fájdalom, vagy az aggodalom, semhogy egyáltalán bármiért hálát érezhetnél – pedig mindig akad valami, amiért az ember hálás lehet. Mindig!!! Csak az a kérdés, hogy hajlandó vagy-e észrevenni ezt a valamit. Hálás lehetsz ezért a cikkért, a tetőért a fejed felett, a barátaidért, a karosszékedért, az életedért! Kezdd el a háládatosság gyakorlását bármin, amin csak tudod, hiszen ez az érzés a leggyorsabb módja a csodák magadhoz vonzásának!

Amiben hiszel, azt megkapod osztályrészedül. Ám ha egy így van, hogyan változtathatod meg meggyőződéseidet, hogy megváltozzanak a kapott eredmények? A megtisztulás egyik leghatékonyabb eszköze a Választás nevű egyszerű kérdésfeltevési folyamat. Valahányszor nem kapod meg azt, amire vágysz, valamilyen kísérő érzelem jelentkezik. Nevezd bár haragnak, frusztrációnak, bánatnak, depressziónak, szomorúságnak, dühnek, vagy bármi másnak, ezek az érzelmek egytől egyik a boldogtalanság szó különféle változatai.

Megszabadulhatsz olyan gyötrelmes érzelmektől, amilyen a bénító félelem, harag vagy bűntudat, ha megtalálod és lerombolod azokat a meggyőződéseket, melyek előidézik és fenntartják őket. Nem kell frusztráltan küszködnöd körülményeid és élethelyzeted megváltoztatásáért, hiszen képes vagy megváltoztatni meggyőződéseid, melyek miatt kátyúba jutottál. Amikor boldog és tiszta vagy, olyan döntéseket hozol, és olyan lépéseket teszel, melyek egészen más útra terelnek, mint a haragban vagy félelemben gyökerező lépések. Lenyűgözően eltérő utazás végén egészen más helyre érkezel meg.

FELADAT

Gondolj valamire, amit szeretnél elérni, megtenni vagy megkapni! Ha még nem vonzottad az életedbe, hogyan érzel e céllal kapcsolatban! Figyeld meg a felbukkanó érzelmeket, és dolgozz vele a következőkben:

1. Mi miatt vagy boldogtalan? – ez a kérdés segít abban, hogy konkrétan megfogalmazd érzésedet és azt, hogy mivel kapcsolatos.
2. Miért vagy boldogtalan emiatt? – rossz érzéseink okai nem azonosak azokkal a tárgyakkal, melyekhez ezek az érzések kapcsolódnak. Az okok mindig a meggyőződéseink.
3. Mitől félsz, mi történne, ha nem volnál boldogtalan a dolog miatt? – ez a kérdés segít feltárnod azokat a félelmeket és aggodalmakat, melyeket amiatt táplálsz, hogy az érzés tovatűnik.
4. Meg vagy győződve erről?
5. Miért vagy meggyőződve róla?
6. Mitől félsz, mi történne, ha szakítanál e meggyőződésekkel? – gyakran akkor is tovább ragaszkodunk régóta táplált meggyőződésünkhöz, ha korlátozónak bizonyul vagy boldogtalanságot okoz.

SZERETLEK!

Ha le akarod rázni magadról a súlyukat, annyit kell mondanod: szeretlek!

Azzal, hogy kimondjuk a gondviselésnek a „szeretlek” szót, beindítjuk a tisztító vagy felszabadító folyamatot. A szó felkavarja az érzéseket a bensődben, és meghallgatásra talál a Gondviselésnél, mely leküld egy jelzést, hogy eltakarítson bármely emléket, ami megakadályozza, hogy teljes tisztasággal és tudatossággal jelen légy e pillanatban. Ha most először hallod ezt az elképzelést, valószínűleg nem sok értelmét látod. Ez amiatt van, mert a bensődben egy emlék, mely ellentmondásban áll az itt elmondottakkal.
A módszer lényege az, hogy megtisztítsd magad minden emléktől és negatív energiától, és ennek eredményeképpen változást láss önmagadban, sőt másokban is. Furcsának tűnik, de ha megoldod a saját problémáidat, azok a többi emberből is eltűnnek. Az egész elképzelés arra épül, hogy a szereteteddel elűzöd a problémákat. Ezt a „szeretlek” szó szakadatlan mondogatásával éred el.

Úgy tűnik, hogy rajtunk kívül semmi sem létezik – az egész világ a bensődben átélt érzések kivetülése. Ha tehát szeretetet érzel, szeretetet fogsz magadhoz vonzani. Mivel a szeretet a háládatosságot is magában foglalja, egyre több olyan dolgot vonzol magadhoz, amiért hálás lehetsz. Még ha az egész módszer teljes őrültségnek tűnik is számodra, mit árthat az, ha magadban a „szeretlek” szót mondogatod, miközben telefonálsz, e-mailt írsz, vásárolsz, és napi dolgaidat intézed? Ha mást nem is érsz el vele, legalább neked jobb lesz a napi közérzeted. Tégy próbát a dologgal és meglátod!

FELADAT

Gondolj most rögtön olyan dologra, vagy személyre az életedben, amely, vagy aki szüntelenül frusztrál téged. Miközben tudatod előterében tartod ezt a dolgot vagy személyt, csendben kezdd el ismételgetni a „szeretlek” szót! Akár hiszel e módszer hatékonyságában, akár nem, most bízz a folyamatban és végezd tovább! Miközben így teszel, kezd feltámadni benned a szeretet érzése, és kezdet átalakítani az adott dolgot vagy személyt. Tedd meg ezt most rögtön, azután jegyezd fel tapasztalataidat.

Ajánlom mindezekhez kapcsolódóan a következő könyvet:

Joe Vitale
A Kulcs
A hiányzó láncszem álmaid megvalósításához

Van valami, amire vágysz, ám a jelek szerint
képtelen vagy megszerezni, bármily elszántan próbálkozol is? A Kulcs segítségével leleplezheted azokat a lélektani és tudat alatti korlátokat, amelyek visszafognak. Ha tisztában vagy azzal, hogy többre lennél képes, ám mégsem tudod megvalósítani a benned rejlő lehetőségeket, A Kulcs feltárja a hiányzó titkot, amellyel magadhoz vonzhatod a gazdagságot, az egészséget, a sikert, a boldogságot és minden egyebet, amire vágysz. Az író és önfejlesztő-guru Joe Vitale A Titok legmélyére ásva tárja eléd a gyarapodás hatékony és eredményes módszerét, amelyet életed bármely területén alkalmazhatsz. Azokat a részeket emeli ki, amelyekről a The Secret című kötetben nem, vagy csak kevés szó esett, de kulcsfontossággal bírnak a vonzás törvényének működtetésében. Ha belefáradtál a küzdelembe, és kíváncsi vagy a határtalan siker valódi titkára, akkor A kulcs a lehetőségek egészen új világát fogja megnyitni előtted. A tudatalattiban "ellenszándékok" munkálnak, amelyek képesek megbénítani, és akadályt gördíteni valódi vágyaid beteljesítésének útjába. Tíz kipróbált módszert kapsz ennek a helyzetnek az orvoslására, hogy tudatos és tudat alatti meggyőződéseid összehangolásával egyszer s mindenkorra ledönthesd az önmagad elé állított korlátokat.
Alkalmazd ezeket a lenyűgöző stratégiákat a benned rejlő titkos kapuk kitárására, és csodálatos, varázslatos események következnek be életed minden területén.

Fordítsd el a kulcsot - tedd meg az első lépést a szabadság és a beteljesedés felé!

Sok sikert,boldogságot,beteljesült álmokat,vágyakat kívánok mindenkinek!!!

Szeretettel ölel benneteket:Melinda:)))

/Forrás:Internet/

Hozzászólásoka tudatalattiban a karma

A tudatalattiban rejtőznek a negatív karmikus vonások. Pont azért születünk, hogy megváltoztassuk azokat.
Ajánlom kiegészítésként az írásomat és a hozzákapcsolódó videókat:txt

szóval elöször azt kel meglátnom h milyen kép van kialakulva rólam a tudatalattimnak, és akkor világossá válik mért is kapom azt amit kapok. másodszor ha válozást akarok elérni módositanom kell a képet melyet tudatalatimban tárolok magamról. ez mind világos csak a kérdés az h hogyan! még ha meg is ismerem tudatalatimban mi rejtözik hogyan változtathatom azt meg - persze ugy ahogyan az nekem tudatossan tetszen és maradandó legyen - ? előre is köszönöm a választ :D:)

köszönöm, ez kellett! :D