Soha ne ad fel!

Az élet képes mesterkélten tökéletesen kitervelt feladatokat elénk állítani, hiszen mindig tanulnunk kell. Szép magyar tulajdonság a „majd én megoldom, nem hallgatok rád, én úgyis jobban tudom” – féle felfogás, aminek valljuk, be sokszor mi isszuk meg a levét.
Az élet zajlik, kapcsolatok jönnek, mennek. Boldog és boldogtalan percek váltják egymást, és valljuk be, gyakran kapunk pofonokat, méghozzá attól, akitől egyáltalán nem vártuk volna. Fura, hogy az élet gyakran megfordítja a szituációkat, az a fájdalom, ami bennünket ért, azt, az okozója ugyanúgy meg fogja szenvedni – és még az is lehet, hogy akaratunkon kívül, de általunk.

Amíg nem így élsz sok fájdalom fog érni, ám sohasem szabad elfelejtened a két legfontosabb dolgot:

1. Aki fájdalmat okozott neked, az visszakapja élete során úgyis – még az is lehet, hogy most fordított szituáció következik be, és te leszel az, aki által a másik átéli a fájdalmat.
2. Minden okkal történik, de ezt csak az út végén értheted meg. Az út pedig hosszú, ám nem egy levegővétellel sétálsz végig rajta. Talán a veszélyesebb szakaszokhoz még segítséget is kapsz. Valakit, aki fogja a kezedet, és vezet a helyes irányba. Még akkor is, amikor már teljesen lehetetlen helyzetek kezdenek kialakulni.

Gyakran látszik úgy, hogy az életed már ennél rosszabb irányt nem is vehetne – de egy dolgot mindig szem előtt kell tartani. Mindez csak látszat. Később rájössz, hogy nincs olyan, hogy jó út vagy rossz út.

Az út van, a tökéletes döntés, és Te

Igen. Minden döntés tökéletes. Bár gyakran törheted a fejed azon, hogy mi lenne ha, egy lépést balra tettél volna, és nem jobbra. Valószínűleg jobban eltávolodtál volna a célodtól. Hiszek benne, hogy van valaki, akinek az a feladata, hogy apró jelekkel lásson el nap, mint nap, hogy ne legyen kétség afelől, hogy merre, hova, hogyan tovább. Tény, hogy nem egyszerű, de hittel minden akadály legyőzhető. Lehet, hogy lesznek olyan életszakaszok, ahol egyedül kell végighaladnod, de ha megtetted, onnantól kezdve ajándékként bukkannak fel azok az emberek, akik a következő, nehezebb szakaszon segítenek végighaladni.
Hiszek benne, hogy mindannyiunk élete tökéletesen meg van tervezve, a kérdés csak az, hogy mersz-e elég bátor lenni ahhoz, hogy a belső hangra hallgass. Mit számít, hogy óriási céljaid vannak? Tűzz ki minél nagyobbakat. Hidd el, te fogsz a legjobban meglepődni, amikor azt látod, hogy minden célod valóra vált.

Ne tégy mást, csak higgy!

Mosolyokat,sikereket,szép napokat kívánok mindenkinek!!!

/Forrás:internet/

Hozzászólások"Kóstolgat az élet minket,

"Kóstolgat az élet minket, gondoltál már erre? Hoz rengeteg jót, de mindig valami nagy árat fizetsz. Olyan terheket ró rád, meggebedsz. Aztán megint ad. Elvesz, ad. Néha azt érzem, figyeli, mit bírsz még...?"
Schäffer Erzsébet