Ti hallatatok már ezen otthoni munkáról?

Sziasztok!

A segítségeteket és véleményeteket kérem most egy otthon végezhető internetes munkával kapcsolatban.A mai napon kaptam egy Úrtól egy email-t(ugyanis egy ideje már állást keresek..,eddig semmi biztató,sajnos..,de nem adom fel)amiben otthon végezhető internetes munkát ajánl!Elolvastam az emailt,megnéztem az oldalt,a videókat..,és ez mind nagyon jó és szép,és még hihető is..,ám ott van a DE szócska!:-( Nagyon jónak,sőt szupernek tűnik a munka és állításuk szerint nagyon jól lehet vele keresni!Magyarországról is többen foglalkoznak állításuk szerint vele,és vannak magyar hozzászólók az oldalon ez tény.Ez a cég a GLOBAL DOMAINS INTERNATIONAL(GDI)!
Valaki hallott már esetleg róla,vagy használja is az általuk nyújtott munka lehetőséget?Ha igen,mi a tapasztalat,vélemény?Nem átverés?Sajnos a mai világunkban eléggé bizalmatlanok vagyunk mi emberek,és így nem is csoda,hogy most én ide hozzátok fordulok segítségért,hogy ti mit tudtok erről a cégről?Bemásolok egy linket(remélem ti is megtudjátok nézni nem csak én akinek küldték..)és várom a véleményeket!Előre is köszönöm.
Link:

Hozzászólásoklápipóc!

Köszönöm neked is a hozzászólásod és azt,hogy te is megerősítesz engem és másokat abban,hogy az ilyen jellegű munkákban ne bízzunk meg!!!!További szép napokat neked!ADMIN!

Bíztam benne,hogy te is elolvasod ezen blogom is,és megnézed az oldalt,stb.:-) Nekem is nagyon"bűzlik"ez az egész munka..,egyrészt pont azokért amiket te is leírtál másrészt meg ha ez annyira jó dolog és üzlet lenne akkor a világon senki másmilyen munkát nem vállalna ha így dőlne a pénz és szinte semmit sem kell érte tenni!Igen,nagyon zavaros az egész weboldal,a leírtak..Köszönöm,hogy mindezeket leírtad,és nem is állt szándékomban ilyen jellegű munkát bevállalni,mert sokan átverik az embereket,sajnos:-(!Tudod több állásportálon fent vagyok ahol vagy email címet vagy telefonszámot kell megadni és bizony én is sok ilyen otthon végezhető "hamis" állásajánlatokat is kapok:-(..,ám nem mondom,hogy mind az(!) de sokuk sajnos az:-(!
További szép napokat neked,és szép nyarat!Átverés

Szerintem is. Amikor én munkát kerestem, ilyeneket már el sem olvastam. Nem mondom, hogy nincs jól fizető, otthon végezhető munka, mindenesetre az én ismerőseim között nincs olyan, aki talált volna már ilyet. Annál többen vannak, akik belesétáltak és fizettek, a pénz azonban csak nem akart dőlni. Nekem van munkám, de nem szüntettem meg a regisztrációmat két helyen, ahonnan azóta is minden héten többször, az önéletrajzomban megadott paramétereknek megfelelő - igaz, néha ettől eltérőt is - állásajánlatokat küldenek.
Ezeken túl közel száz helyre küldtem el az önéletrajzomat és regisztráltam olyan cégek honlapjának karrier-menüpontjában, ahol lett volna kedvem dolgozni, de jelenleg nem volt betölthető álláslehetőségük.
A két cég közül, amelyeket említettem, az egyik egy állásközvetítő és rajtuk keresztül kaptam már megkereséseket létező cégektől konkrét állásajánlatokkal. Ők ennek az állásközvetítőnek a honlapján találtak meg. A másik pedig az egyik nagy telekommunikációs cég, ahonnan szintén kapom az állásajánlatokat. /Ők viszont valamiért a lakhelyemet nem veszik figyelembe, így minden olyan álláslehetőséget elküldenek, amit a végzettségemnek megfelelően az országban ajánlanak./
Egyszóval az otthon végezhető munkák számomra ott véget értek, amikor még másodállásban bedolgozást végeztem a '90-es évek elején-közepén. Ha dolgozni szeretnél, szerintem ne az otthon végezhető munka legyen a célkeresztben.még nem, de első ránézésre

még nem, de első ránézésre elég nagy átverésnek látszik. ezzel nem azt mondom hogy az is, de elég bizarr a weboldal, főleg hogy egy weboldal értékesítő cégről van szó. 10 éve még talán jó lett volna de ma már 2011-et írunk. ha a cégnek erre nincs egy minimális pénze, akkor milyen 800 ezer forintos havi fizetésről beszélnek? tipikus átverős szövegek vannak rajta, hitessük el szerencsétlen kétségbeesett álláskereső emberekkel, hogy csak 200 Ft-ot kell fizetniük, de utána milliókat keresnek. na de miből? honnan jön majd a pénz? hol a termék vagy szolgáltatás, ami PIACKÉPES, és eladható (és jó árú?)... ez nem úgy tűnik mint egy értelmes munka. óvatosan...