Mennyei Próféciák blogja

Választás

választásVasárnap választás van Hazánkban. Emberek milliói reménykednek önmagukon kívül keresve a megoldást. Kutatások szerint minden választás után fellendül a gazdaság. A hit és a remény emeli az emberek rezgésszintjét.
Ha elmész szavazni, és amikor behúzod az "x"-et valamelyik Neked szimpatikus emberre, akkor gondolj magadra, egy lapra, amelyen csak a Te neved van, és oda pedig rakjál egy pipát. Szavazz magadra! Tovább »

Létezés bölcsessége

Albert EinsteinKb. 100 évvel ezelőtt Albert Einstein hosszú órákig tartó munka után hátra dőlt székében és teljesen magába roskadt: Atyaúristen!!!! Hogyan fogom én ezt elmagyarázni az embereknek?
A gondolatok lázasan rohangáltak a fejében, de sehogyan sem tudta megérteni, amire rájött. Olyasmire jött rá, amiről tudta, hogy igaz, de felfogni még neki is nehezére esett.

Visszaemlékezett gyermekkorára, amikor is a legnagyobb élménye az volt, amikor apja megmutatta neki, hogyan működik az iránytű. Azonnal elkápráztatta, hogy létezik egy ERŐ, ami láthatatlanul is képes hatni a tűre. Azóta nem hagyta nyugodni a gondolat, hogy a világ nem csak az, amit a szemünkkel látunk. Tovább »

Címkék: