Út az önismeret felé

Út az önismeretünk felé

Magunkban lévő gátak és félelmek megtalálása, felismerése. Csoportos beszélgetés Demény Melinda vezetésével .
minden pénteken 17.30- 19.30 ig
helyszín: Sambhala Tibet Központ
részletek »

Interaktív beszélgetéseink témái:
- Egyéni saját élettapasztalat által hozott érzelmi blokkok , gátak , felismert vagy felismeretlen sérelmek felszínre hozása .
A mindennapi nehézségeink , problémáink mind ebből az érzelmi beállítottságból erednek. Ha mindezt elnyomjuk magunkban nem leszünk képesek megoldani élethelyzeteinket, problémáinkat sem .
Ezért fontos számodra is , hogy tegyél önmagad megismerésére néhány lépést ami nem könnyű , de ha felismered ennek hatékonyságát akkor jelent tudsz vinni ezáltal a mindennapi életedbe. Így problémáid nem billentenek ki egyensúlyodból, és nem hatalmasodik el feletted .
Beszéljünk rólad , az érzéseidről, a megéléseidről . Párkapcsolatodban érzett jó vagy rossznak megélt élményeidről , munkahelyi feszültségeidről stressz helyzetekről . Ezen beszélgetések által köldökzsinórként használhatod az itt szerzett és kapott ismereteket, olyan saját ,magad által is könnyen használható tisztító, és lélekemelő szimbólumokat melyek hozzásegítenek önmagad megismeréséhez és ezáltal a problémáid megoldó kulcsaként használhatod a mindennapi életedben azokat .
A kulcs önmagadban van ! Segíthetek hogy rátalálj önmagadra , de ehhez neked kell megtenned az első lépést !
Sok szeretettel várlak minden héten Pénteken a Sambhala Tibet Központ –ban egy folyamatos beszélgetésre. 120 perc . Költsége 1500 ft amit a Tibetet segítő társaság javára is adományozunk .
Az út amin járok a test –lélek szellem hármasság , hisz a harmónia ezen három princípiumon keresztül vezet .
Demény Melinda vagyok rekreációt és egészségszervezést tanulok .
Munkám során testi és lelki problémák sokaságával találkozom , amiből én is tanulok veled együtt , hiszen együtt járjuk az élet iskoláját.

HozzászólásokKöszönöm :))

Kedves Melindám :)
Köszönöm neked , hogy mindazon útmutatás amit a saját életeddel mutatsz meg nekem és mások számára , felemelő és harmonikus egységet teremt meg az én és mások életében egyaránt .
Köszönöm , hogy vagy és olyan amilyen , elfogadlak olyannak amilyen vagy , hiszen megmutathattuk egymásnak és másoknak is azt amiről olvasni nagyon egyszerű és igazából mások gondolatait tükrözi , de mi jelen életünk megannyi pillanatával és érzéseivel tudatos jelenlétünkkel azon munkálkodhatunk , hogy ne csak hírből és olvasmányok sokaságából ismerjék meg az emberek azt amit igazából hagytak elfelejteni , és ez a szeretet.
A szeretet mely mindent visz :)) Mindent át és fölülír az életünkben , ha igazán megéljük az életet , és a ránk ható erők eltalálnak ugyan de nem sebeznek meg minket , nem tesznek hatásba , hiszen sziklaszilárd a meggyőződésünk saját és mások spirituális fejlődését illetően , és ehhez erőz képviselsz . erőt képvisel a hitünk , az egymásnak adott saját önvalónk minden álarc és egó nélküli állapota :))
Szeretlek , olyan sokat mondjuk de tudod hogy ez ettől sokkal több :)) Köszönöm , hogy veled élem meg mindazt amiről a régi és újkori spirituális tanítóiink írnak :)) Hálát érzek , hálát mely tiszta és őszinte , hálát minden napnak és órának és percnek pillanatnak amit veled élhetek meg :)) Hála az általad mutatott őszinte önismereti gyakorlatoknak , és életnek amit veled együtt élhetek :))))))

Szeretettel ölellek Merkaba :)))