Tedd a jót és a rossz eltünik

Az igazi tudás akkor érkezik, amikor a fáradt elme lenyugszik...

Ez igaz, teljesen és tőkéletesen igaz. az igazi tudás belülről fakad, A bölcsesség forrása nem a tapasztalat, hanem a kijelentés. a Kijelentés, a szó teremtő ereje.
IGE- ma cselekvést jelentő szó.
Ám isten igéje a Biblia.
Az Ige testté lőn - ő Jézus. A megtestesült ige, a Szent írás kijelentései benne cselekedetté változtak.
Jézus beteljesítette az írást.
A 7 messiási jel,: a víz borrá változtatása, a vízen járás, a betegek meggyógyítása, a halottak feltámasztása, a bűnők elengedése, megbocsátása,, a vihar lecsendesítése... mind erről beszél

A cselekedetté vált kijelentésről szól az Újszövetség-

Bárcsak a kijelentések, amelyeket felülről kapunk, számunkra is valósággá válnának...
A tetteinknek összhangba kellen kerülniük a szándékainkkal, a belső szándékokkal, amelyek szellemünket mozgatják.

A szent szellem megelevenítő ereje kell, hogy áthassa egész lényünket, hogy a bűnöktől, mint szennyes ruhától megtisztult lélekkel átadhassuk megunkat a jónak, a jó cselekedetének.

Tedd a jót és a rossz eltünik

Hozzászólásokköszönöm

Kedves Anikó!
Köszönöm ezt a csodálatos hozzászólást.

Nagyon tenulságos.
szeretettel: Micmuc:) Mert nincsen rossz:) Csak a jó hiánya lehet jelen:)

Ha jól értelmezem soraidat drága Micmucom:)

Az április Angyali tanításokban erről írnak: " Minden feladat megoldása, amire vállalkozunk, közelebb visz a felismeréshez. Ez a felismerés segít megérteni nekünk isteni származásunkat.
Először a szívünkben érezhető ez meg, majd a tudatos tudatunkkal felfedezhetővé válik, és legvégül önmagunkon át fogadhatjuk el.

Így kapcsolódunk össze a Teremtésben Létező szellemi részeinkkel, hogy átragyogva vele az anyagi szférákat, már a Földön is, Istenben élhessünk.

Energiatereinkben, erővonalak alakítják ki, a rezgések harmonikus egységét.
Ezek az erővonalak kapcsolatban vannak minden szinten, testünk fő áramával.
Ezek a szintek: szellemi-lelki-fizikai. Ez a fő áramvonal végighúzódik a csakrák, mint erőközpontok során, bekötve minket a Létezésbe. Fizikai testünkben a Korona-, és a Gyökércsakra között alakít ki összeköttetést. Ez a fő erővonal központ, a Kundalini. Mindennapos tisztításával ezt a csatornát átjárhatóvá tehetjük.

Tisztítási gyakorlat: Lélegezz. Idd be az isteni tisztító Fényt a koronacsakrádon és mosd végig vele az áramlás helyét, majd fújd ki a gyökércsakrán keresztül, hogy megtisztulhasson. Bátran nyisd meg magad és lélegezd be a Fényt. Érezd amint tisztul a bensőd.

Mai tanítás: 2011. április 25. Húsvét Hétfő
Húsvét, a feltámadó érzéseink fényénél ad lehetőséget arra, hogy megláthassuk végre a Lelkünk mélyén FELSEJLŐ IGAZGYÖNGYÖT. Azt az IGAZGYÖNGYÖT, amit kivétel nélkül mindannyian saját magunkban hordozunk addig, amíg megnyílunk és felismerjük, addig mélyen magunkban van, és a mélységes tengerként működő tudattalan veszi körül, nem engedve megláttatni, felszínre emelkedni ezeket. Mert minket a jóról és rosszról, helyesről és helytelenről vallott meggyőződéseink vezérelnek általában, és ha végre, vesszük a bátorságunkat, nagy levegőt véve alámerüljünk ebben a cimkézős, a szétválasztottságot növelő tengerben, és merülünk egyre mélyebbre, túl a helyes és helytelenen, kinyílik a tenger mélyén az igazgyöngyünket rejtő tok, amelyik kincset rejti.

Ott az "Óperenciás tengeren" túl szabadság vár, egy gyönyörű színes világ, ahol kinyílnak a kagylóhéjak és rácsodálkozhatunk mások Szépségére.
Lelkünkben e szépség lakozik, a Lélekben Igazgyöngyként ott ragyog az igazság fénye, a Lélekben ott lüktet a Forrás fénye, mely egyszerűen szép, ahogyan ez a Fény, az EGYSÉG, ami közös bennünk, annyiféleképpen fejezi ki magát a formákban, amit testként magunkra öltöttünk.

A legnagyobb ajándék, amit a Világnak adhatunk az, hogy engedjük ragyogni a magunkban hordozott IGAZGYÖNGYÖT, és engedjük a szemünket túltekinteni az előítéleteinken és megnyílunk a másik Lelkében FELSEJLŐ IGAZGYÖNGYÉNEK meglátására.

Valahányszor ezt tesszük tudjuk, hogy jó helyen járunk, mert a belső béke puhasága tölt el, kisimul előttünk az út és körbeölel az Élet Csodája.

A legnagyobb ajándék, amit a Világnak adhatsz az, hogy a Lelkedből élsz, a Lelkedből kapcsolódsz és Ragyogsz:) Veress Kriszta blogjában olvastam, és a Hírlevele hatása alatt állok majdnem mindennap.

2011. április 24. Húsvét Vasárnap Csak figyelj és érezd a Kegyelem áradó erejét. Körbeölel, megérint és átjár téged. Békességes szeretet az ami átjár tetőtől-talpig minket:) És boldog kegyelmi állapotba kerülünk. Ez a Kegyelem emeli emberséged isteni minőségekbe és tárja fel Emlékezeted elfeledett részeit.

Te csak fogadd ezt, és engedd magadba áradni az isteni Erőt, hogy Fénye megmutassa igaz Önvalód:)

2011. április 23. Nagyszombat Légy benső Önvalód csendjében, hogy átérezd az áhítatot mi belengi most az Univerzum minden szegletét.

E csendes várakozás a Megváltás ígéretét hordja, s az Újjászületés Virága bomlik ki hamarosan.

Légy jelen a pillanatban!

április 22. Nagypéntek Ma az elengedés erői dolgoznak benned és veled. Minden ragaszkodás feltárul és lelked rámutat felesleges dolgaidra. Ahol benned fájdalom vagy rossz érzés van, ott a ragaszkodás blokkjai erősek a testedben. Hívd oda az elengedés Fényét és a Megbocsátás erejével oldd fel a blokkot magadban. Érezd meg, ahogy eltávozik belőled a ragaszkodás súlya és helyét töltsd be a Szeretet felszabadító Fényével!

Kérd őrangyalod és lelked segítségét, és szólítsd meg krisztusi Énedet a szíveden át.

Jelentsd ki: Elengedek minden felesleges dolgot az életemből, ami nem szolgálja utamat és fejlődésemet!

2011. április 21. csütörtök A Fény mely megérint Önmagad Teljességéből érkezik hozzád az isteni Áldás szárnyain.

Ez a Fény Te Magad Vagy a szellemi Lét Örök-ségében.

Vedd magadhoz, és engedd be Lényed tiszta Tudatosságát magadba ezen a Fényen keresztül, melyet lelki szemeiddel fejed fölött láthatsz ragyogni.

Hívd Magadba és töltekezz fel Valóságod isteni Lényegével! "

És a Húsvéti tojás feltörésekor szabaddá engedhetjük azt, akik vagyunk. A szálló madarat, aki lelkünk mélyén mi vagyunk:) Igaz? Ölellek kedves, és már alig várom, hogy találkozhassam veled is:) Anikó