Milliomos blogja

Empata...

Az előző postomban kissé ki voltam borulva... ( )

Az elmúlt 8 hónap alatt sokat tanultam, fejlődtem.

Megvan a rosszullétek oka. Figyelem magam, nem vagyok őrült. ;)

Ha bárki hasonló problémákkal küzd, elkezdtem összeszedni az elérhető "tananyagokat" itt:

Tovább »

Segítség kellene :)

Sziasztok :)

Jó régen nem jártam itt. :) Az életem furcsa fordulatot vett, valószínűleg ennek így kellett történnie.
Meg kellett élnem valami hatalmas lelki válságot és mélypontot, de igazából most nem ezért vagyok itt, hogy sirikáljak a múltamon, meg nyomjam az önsajnálatot.

Baj van.

Illetve, hát a fene tudja. Tovább »

A 2 havi ter(e)m(t)és...

Hogy rohan az idő! Most nézem, 2 és fél hónapja nem jártam erre! Most is csak "véletlenül", kajálás közben gyorsban felnéztem, mert már nagyon régóta írni szeretnék... Tovább »

Kicsi kocsi újra száguld

kicsi kocsiÉrdekes dolog történt a napokban :) Apósom épp valami mellékes munkát keres. Felhívtam egy régi ismerőst, hátha tud valamit. Valahogy szóba került a kocsi. Mondtam, hogy nem működik, mire ő: "Miért nem szólsz öcsémnek? Pár sörért megcsinálja nektek..."

Basszus, tényleg! Hogy ez nekem eddig miért nem jutott eszembe? Hát a srác imád sufnituningolni! (Magyarul: totál autób*zi, mindig bütyköl, szerel, sufnizik :))) Ráadásul megvan a jó kapcsolat is, plusz hogy úgy mondjam, jön ő is nekünk néhány szívességgel... :) Tovább »

Én is félreteremtettem...

Olvastam itt egy érdekes blogbejegyzést. Nem tudom már ki írta, de a félreteremtésről volt szó benne.
Akkor, pár hete olvasva még nem igazán jött át a dolog lényege, hiszen gondoltam, én mindig tudom mire van szükségem. :)))
Jó rég írtam már ide, ennek egyik oka az, hogy a "teremtésem" beindult, mégpedig gőzerővel! Tovább »

Teremtés bejött... de csaltam :)

teremtésHááát... Nem is tudom hol kezdjem... Bejött a "telefon-teremtés" kísérlet, de közben rájöttem, hogy csaltam. Így ez már nem lehet igazi bizonyíték...
Persze, bekamuzhatnám, hogy így, meg úgy történt és dejó... De igazából nem meggyőzni akarok senkit, hanem leírni a tényeket...

Tehát a tények a következők:
Felhívott a Vodkafon, hogy fizessek. Közben felhívott egy másik Vodkafonos "csoport", hogy régi kedves ügyfelük vagyok, ezért vásárolhatnék kedvezményesen telefont. LOL :) Ezek tiszta hülyék, de mindegy... :P Tovább »

Csak röviden...

csak rövidenAz alapvető elgondolásom az volt ezzel a bloggal, hogy úgymond "dokumentáljam" a vonzással kapcsolatos kísérletezéseimet, és tapasztalataimat. Elhittem, hogy működik, de írásban jobban, részletesebben át lehet adni a dolog lényegét. Ez volt az eredeti terv...

Írtam már, az első bejegyzésben, hogy asszony már jól le is teremtett, hogy milyen fanatikus vagyok, meg ilyesmik. Megnézte a filmet, Tovább »

Címkék:

Kételkedem tehát nem vagyok... :)

secret, hit, kételkedésEgy kételkedő hozzászólás késztetett arra, hogy regisztráljak erre az oldalra. Azóta nagyon sok ilyet láttam itt: "én még nem tudok teremteni", "nekem ez még nem megy", "próbálom, de sose sikerül". Ennél már talán egy fokkal jobb a "szeretném ha nekem is menne", vagy "egyelőre még csak kis teremtések sikerültek, a nagyok még váratnak magukra". Biztos sokan találkoztatok már ilyenekkel, akár a való életben is...
Most tényleg. Aki ezeket leírja, nem veszi észre a saját szavaiban rejlő keserűséget?
Nem veszi észre, hogy ezzel épp a keserűségre, a kudarcra, múltbéli rossz élményekre koncentrál? "Én csak kis dolgokat tudok teremteni" gondolja, és a nagy dolgok tényleg nem jönnek. Persze tovább erősödik az érzés. A probléma végül saját magát gerjeszti tovább... Tovább »

Ki a kicsit nem becsüli...

bruce willisNem indult jól a napom. Nem tudom az okát, mert reggel még kimondottan örültem. Pedig nem jellemző nagyon rám :)

Átlagos nap, átlagos munkával, átlagos emberekkel. Átlagosan lehúzott, szürke hangulattal. (oké, persze volt néhány cigiszünet, amikor üveges szemekkel kibambulva a fejemből épp sikerült ábrándozni egy kicsit :) Szóval nem voltam teljesen totálon "szinten", de azért 1-2 kisebb "heroinadag" akadt a nap folyamán. (pénzpénzpénz és bármi:))) Tovább »

Címkék:

Amit mára teremtettünk Adminnal? ... :D

Ma hajnalban megírtam az első blogbejegyzésem. És délután újra megtörtént a CSODA!

Rengeteg bíztató hozzászólás érkezett, de volt köztük egy, ami naggyon, naggyon érdekes lett.
Mindenkinek köszönöm a bíztatást, kedvességet, érződik, hogy őszintén örültök a sikereimnek. Ez tök jó :D Tovább »

Eddigi teremtéseim. Most akkor ez működik? Túl sok a véletlen...

eddigi teremtéseimElhatároztam, hogy blogot fogok írni arról, mit teszek, mit érzek, mit gondolok. És leírom azt is, hogy mi történt velem. Így bárki szabadon eldöntheti, igaz(-nak érzi)-e ennek a bizonyos Vonzás Törvényének a létjogosultságát.

Hadd üdvözöljek mindenkit, aki rákattintott a postomra. :)
Hiszem, hogy se én, se Te nem véletlenül találtál ide. Hiszem, hogy nem véletlenül akadtam rá egy könyvre, aztán a "hívő" emberekre, az új munkámra, és végül a filmre, amit az új főnökömtől kaptam. (A Titok:) Tovább »