MissX blogja

változás

Ahogy az emberek többsége, én is félek a változástól. Valami miatt az van bennünk, hogy a változás valami rossz dolog. Sokáig, már - már túlsokáig voltam egy olyan kapcsolatban, ami csak elvett tőlem. Jelzett a testem, hogy ez nem jó, tudtam az eszemmel is, hogy nem jó, és még is maradtam. Tovább »

Címkék:

Könnyű vagy nehéz?

Sokat gondolkoztam, hogy mi is a sikeres vonzás titka. Kérni kell, tenni is kell érte, aztán persze jön az elengedés és a hit, hogy már meg is kaptuk. igen, a hit nagyon fontos, talán a legfontosabb... Tovább »

Címkék:

sors vs. teremtés, vonzás

Pár napja próbálok csak és kizárólag pozitívan gondolkodni, próbálok teremteni, kérni az Univerzumtól. A pozitív dolgok csak kis dolgokban sikerülnek, de tudom, ezekért is hálásnak kell lenni. Tudom azt is, hogy azokat azért sikerül bevonzanom, mert nem ragaszkodom hozzájuk görcsösen, hanem átfut az agyamon, hogy de jó lenne ezt vagy azt tudni, és pár napra rá jön is a válasz. Tovább »

Megbocsátás, elengedés

Mint már írtam, megpróbáltam elengedni őt. tegnap este meggyújtottam egy gyertyát és az összes vele kapcsolatos kérésemet, levelemet amit az Univerzumhoz írtam elégettem.

aztán leültem meditálni, minden egyes kilégzéssel kifújtam magamból a rossz emlékeket, a fájdalmat, a negatív energiát, majd a végén hangosan kimondtam: elengedlek ...., legyél nagyon boldog, megbocsájtok neked mindent. Tovább »

Címkék:

Balek?

Világéletemben az a tipus voltam, aki szívesen segít másokon. Ha valaki hozzám fordult, 100%-ra vehette, hogy segítek neki. Mindig is tudtam, hogy milyen az, ha mások nem segítenek, vagy milyen rossz más segítségére várni. Biztosan ismerős mindenkinek az a szituáció, mikor valakitől szivességet, segítséget kér, és mondja az illető, hogy jó, majd megnézem mit tehetek. Tovább »

Címkék:

negatív vonzás: jeles!

A Kérd és megadatik-kal kezdődött minden. Egy fórumon találkoztam először a vonzás törvényével, ott olvastam különböző sikertörténeteket. Kérd és megadatik, The Secret, A most hatalma, stb stb.. Aztán rájöttem, hogy igen, régen így éltem. Nem volt kételkedés önmagamban, tudtam, hogy mit akarok és azt is tudtam, hogy pontosan úgy is lesz. Olyan nincs, hogy nekem ne sikerülne! ez volt a mottóm. Tovább »