moncsi22 blogja

belső utazás

Csend van és figyelek. Hagyom, hogy lecsendesedjen minden körülöttem.
Figyelek, és őrzöm most már ezt a békés csendet is magamban.
Az érzések és a vágyak furcsa világa keveredik énbennem, becsukom a szemem, kinyitom lelkem, és látni szeretném azt a belső világot, amely rejtőzik bennem, amely igazán valahol én vagyok. Tovább »

Rezgés

rezgésSziasztok! Olvastam valahol, és gondoltam megosztom veletek, mert hasznos lehet:

Az erős érzések rezgést keltenek. Emlékszel olyan pillanataidra, amikor dühbe gurultál, és villámcsapásként járta át testedet a harag? Vagy arra a percre, amikor elöntött a szerelem, és a levegőben lebegtél? Az érzelmek is előmozdítják vagy mozgásba hozzák a teremtő erőt. Érzéseid vágyakat keltenek benned, ettől felerősödik rezgésed, működésbe hozva a mágneses vonzóerőt, amely közvetíti vágyadat. Tovább »

Fontos a jelen

Sok ember a múlt táplálékából a jövőt építi fel, de nem érinti a mostot, a pillanatot amelyben él. Hajlamosak vagyunk a múlt és a távoli jövő gondolataival játszani, ezzel kihagyva a legfontosabbat az életből magát az igazi élet megtapasztalását.
Ne félj a mosttól, mi annyi csodát rejt magában, amit csak akkor érthetsz meg, s élhetsz át, ha teljesen jelen vagy. Tovább »

Játékbolt

Játszom a gondolataimmal, képzeleteimmel, mint egy kis gyermek, mint akit most engedtek be egy hatalmas játékboltba, és hirtelen nem tudja, mit válasszon.
Sok játékot levesz a polcról, amelyekről álmodott, amelyeket most megérinthet, átélheti a felhőtlen érzést, hogy a birtokában van.
Szemei a boldogságtól csillognak, s az öröm szétáramlik testében. Tovább »

Tengerparti érzések

tengerpartBehunyt szemmel élvezem a szellő játékát testemen. Simogatóan körülöttem, táncol, átkarol, borzolja hajamat, s amint egy hajtincset kisimítok arcomból, hát gyorsan vissza is rendezi, mintha annak ott lenne a helye. Mosolygok magamban egyet, s engedem, hogy azt tegyen, amit csak akar, most ő irányít felettem. Érzem a napsugarak melegét bőrömön, átjárják testemet, engedem, hogy ez a melegség eluralkodjon énbennem. Mélyen magamba szívom a jellegzetes illatot, amit a természet egyvelege alkotott, s a tüdőmben tartom egy röpke ideig. Hallgatom a hullámok fodrozódását, a sirályok hangját, amely gyönyörű muzsika is a lelkemnek. Lábam s kezem a finom homokba fúrom, s a megmarkolt homokszemek lágyan kifolynak ujjaim közül, amiket a szél oly gyorsan táncra kér fel. Tovább »

Néhány gondolat

gondolatokÉljük napjainkat, egy új nap köszönt ránk s vele együtt az új lehetőségek tárháza, s közben tesszük a mindennapos dolgainkat, gondolatok jönnek, mennek, kavarognak bennünk, melyek néha nem hagynak nyugodni belül, marcangolják lelkünket, az elfojtott érzelmeink nyomot hagynak testünk sejtjeiben, jelezve, hogy valami megváltozott bennünk. Némán harcolunk a számunkra ismeretlen idegennel tudomást nem véve róla, hogy igenis létezik. Tovább »

A múlt s a jelen

Az életem feladta nekem a leckét: Tovább »

Kertem, lelkem, gondolataim...

Kertem, lelkem, gondolataim Tovább »

Címkék:

visszahódítás

Sziasztok!

Nagyon örültem, hogy rátaláltam erre az oldalra. Segítséget szeretnék kérni, aki már alkalmazta a bevonzás törvényét. Mostanában nagyon sokat olvastam a témával kapcsolatban, és próbálom az összes gondolatomat pozitív irányba terelni. Tovább »