moyo blogja

Így tudok szeretni...

Megszólított, volt bátorsága- de nem, nem volt bátorsága és most sincs. Akkor este, becsatlakozott hozzám, és én kiszellőztettem a poros párnákat, ablakba raktam, napsütésre, melegre. Tovább »

Címkék:

Énkép

karma újratöltve..

Felismeréseim, önfejlődésem folyamán kimerültek mások külső szemlélése folyamán feltárt párhuzamokkal.
Akkor jó volt és elegendő, de mára letisztultabbá vált, újratöltődött. Tovább »

Misztikus momentumok

Holografikusan képzeljük el, ne képekben és mintákban. Férfi, nő, szokott párosításban.

Túl az üveghegyen és az Óperencián. Férfi fiatal és zaklatott, nő érett és mindentudó. Szeretni nagyon, tehát, elfogadó. A z út része vagy célja, a két fiú, kicsi és nagy. A törések és veszteségek hatására a közös utazás végére érnek. Hallanak dolgokat, az egyéni út fontosságáról, ösztönösen követik a szíveiket. Életerejük, más más mederben folyik tovább, külön élnek, de forrásvizük a fiaiké. Egyre tisztábbak a vizeik egymás zavaros hatásai nélkül. Frissülnek a harmat cseppek. Tovább »

Címkék:

Osho:A szeretet és a szabadság

Ez az emberi lények minden problémája: szeretet és szabadság. Ez a két legfontosabb szó az emberi nyelvben. Tovább »

Megfagyott lélekrészek

Nem tudtam hogyan tovább, elmúltam 14 és a nagyok szerint ez valami misztikus idő és kor, el kell döntenem, mi leszek ha nagy leszek. Pffff.. Leültettek, nézd, a családunk egyik fele ezt csinálja, a másik pedig azt, és szerintünk az lenne a jó, ha te pedig ezt csinálnád. Fogalmunk sincs Te ki vagy, mi szépen felneveltünk, öltöztettünk, babusgattunk és megetettünk, most pedig lépjél rá egyedül egy olyan életlépcsőfokra, amiről fogalmad sincs, ja mert itt az idő. Pffffff. Tovább »

Címkék:

A tükrözés művészete

Tükörnek lenni azt jelenti, önállónak lenni. Fényoszlopnak. Szándékunk a fény sugárzására irányulva, létezni, és a semmiből teremteni. Önállónak lenni annyi, mint teremteni, és mások terét nem megsérteni. Nem várni, hogy szeressenek, hiszen minden rendelkezésünkre áll a teremtésben. Nem félni, hanem áramlásban lévő, létezésként élni, mozgásban lévő teremtésként élni. Határainkat rendezni, fényünket kifejezni, biztonságban létezni a teremtő körforgásban egyre magasabbra haladni. Tovább »

Címkék:

Fals flesh

‎"Mindig túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk." ~ Mérő László (Mit gondol a golyó?)

Mindenki hozott anyaggal születik. Sosem értettem mi az hogy előző élet, és nem is hittem benne, "rendes ateista" mátrixlakóként nevelkedtem... vagyis a nagy büdös semmiben hittem. Először is az volt a fura, hogy ösztönösen éreztem az emberek gondolatait a mondataik mögött, de erre még rá is lehet bólintani, aztán felfigyeltem arra, hogy egy kicsit jobban érzem messziről is a motívumokat, ej, még ez sem természetellenes, ilyen van mindenkinek, intuíció, jóvan, menjünk tovább. Tovább »

Címkék:

Az őserőnk

Elindultam, tapasztaltam és felismertem. Na így ebben a sorrendben. Az egésszel csupán annyi a bibi, hogy túl vagyok életem felén, ej. Későn érő, későn eszmélő, későn ébredő, tök mindegy hogy nevezem, sőt túlkoros, ezt is hallottam már, hehe. Viszont konzerváló anyagnak egy nagyon kellemes „hajtóerőt” választottam, amivel 10 évet letagadhatok, na jó többet is néha, még most is élvezettel nézem amikor kikerekednek a szemek ha valódit mondok a koromról és elgondolkodtatónak tartom, hogy mások miért nem élnek az én forrás vizemmel, az élet vizével, főleg itt vidéken annyi megfáradt test és lélek, jaj, arcukon minden amit ráírt a sorsuk nehéz kereke, jaj. Tovább »

A tudatos érzékelés

Régóta foglalkoztat a gondolat, hogy születésünk adta hozott képesség-e tudat feletti érzékelés, látás, tudás, vagy ha elindulsz egy úton önmagadba, egyszerűen tényleg leveszed a polcról azt a képességet, amellyel az igazság kiderítése csupán egy mozdulat. De rájöttem, mind mások vagyunk, és más más energia rendszerekben tudunk létezni. Információink többségét átengedve és feldolgozva a magunk reléin hozzuk ki a megoldásainkat és teremtjük meg a valóságainkat. Tovább »

A család

A biológiát most tedd félre, a genetikát és Darwint is, és persze minden beidegződést a neveltetésed ideológiai hátterét. Miért? Mert a tested egy buborék a lelked körül, az hogy kire hasonlítasz egy fényképen lényegtelen az éntudatodhoz, a gének hosszú átörökítő láncolatai pedig nem húznak ki megoldásaikkal a káosz rád eső részéből. Szüleid válságkezelő megoldásai a ránk nehezedő problémákban nem lesznek kézzelfoghatóak, hiszen ők máskor születtek, mást ettek, és mást ittak, máshogy szerettek. Tovább »

Címkék:

A boszorkányok

Amikor megszülettem fiúnak vártak. Lelkemet anyukám méhében teletették a férfi erő jelképeivel, a szüleim, hiszen nekik jöttem ajándékba. Nő lettem, és nagyon nehezen jöttem, mert már ott tudtam a csalódásukkal szemben úszva, kell megmutatnom testemet. Két héttel túlhordott anyukám, és fogóval kellett kihúzni belőle. Lelkemet nem látták, nem érezték és nem keresték. Nem baj, de nagyon sokáig rosszul viseltem, hogy nőnemű elsőszülött lettem. Hasfájósnak mondtak, de emlékszem is rá. Másfél év múlva jött egy kisfiú is, könnyedén és vidáman, tele élettel és minden egyensúlyba került otthon. Tovább »

Címkék:

Az érzelmekről

Abból élem a legszebb perceimet, hogy érzek. Az emberi lélek motivációit, mozgatórugóit érzékelem. Dimenzió sztrádának nevezem, amikor a múlt, jövő és jelen összefut bennem.
Ráhangolódhatok azokra a gondolat és érzelem mintákra, amik blokkolják egy csomó kibontásának lehetőségét.
Annyira belemerültem, hogy meglepődtem a saját érzelmeimen. Tovább »

Címkék:

A tisztaság fogalma

Nem messze innen, a nagy hegyeken túl, történt egyszer velem, hogy megkérdeztem magamtól, mi is az a tisztaság, mikor azt mondom valakire, vagy önmagamra, hogy tiszta. Nem részletezem a fogalom és érzelem mintákat amik beugrottak sorrendben, sok volt. Elindultam egy irányba, mégsem tudom hová tenni egy lélek tisztaságának fogalmát, ez ijesztővé kezdett válni. Igen, megriadtam tőle, azt gondoltam ez olyan alapkő féleség, amit a házépítéskor leteszünk, és nekem nem volt meg. Tovább »

Címkék:

A női erő

A melegséget és megértést adó, intuitív,és átélő, szívből szóló részünk. Összeköt a dimenziókon keresztül valami hatalmasabb erővel, és feltöri a bezárt szívek magányát.
Képes átlátni rajtad és felismeri a benned lévő kicsi magot, amivel születtél. Nem nézi ki vagy, nem harcol érted, és nem adja meg magát neked. Csak van, ölel és szeret, átáramlik rajtad és rajtam keresztül. Visszavisz a csendbe, a föld és a víz közelébe, megérint a fákon és leveleken keresztül, és egy gyermek mosolyába, a lélek birodalmába. Kikapcsolja az elmédet, a zajos várost, és a szomszéd bácsi kutyáját. Tovább »

Címkék: