Fals flesh

‎"Mindig túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk." ~ Mérő László (Mit gondol a golyó?)

Mindenki hozott anyaggal születik. Sosem értettem mi az hogy előző élet, és nem is hittem benne, "rendes ateista" mátrixlakóként nevelkedtem... vagyis a nagy büdös semmiben hittem. Először is az volt a fura, hogy ösztönösen éreztem az emberek gondolatait a mondataik mögött, de erre még rá is lehet bólintani, aztán felfigyeltem arra, hogy egy kicsit jobban érzem messziről is a motívumokat, ej, még ez sem természetellenes, ilyen van mindenkinek, intuíció, jóvan, menjünk tovább.

Aztán a betegségeket is, jaj. Egyszerű rendes kislány lett belőlem, amolyan jókislány.

Aztán nagyon korán eljárkáltam nagy energia-kisülésekre, vagyis fles keresésekre. Nem a rendszer érdekelt, és nem az elmém volt éhes, hanem a lelkem kereste azokat a megfoghatatlan érzékeléseket, amik ahogy mondani szokták, padlóra dobják az embert. Mivel nem hittem a „másik oldal” létezésében sokfelé kerestem a létezés síkjainak sokszínűségében. Mivel éreztem és érzékeltem, válogattam mi és ki kell a rendszerem kisüléséhez. Ej, mit is jelent ez? A fiúk, a kreatív alkotóerő, a pia, a szex, a drog, eszmék, és hitrendszerek, a zene a tánc, a produktivitás, elteltek így évek, igen. Fals harmóniában, időtlen időtlenségben. Forgószínpadomon középről figyeltem, mikor áll meg mindez és kerülök én saját magam középre, és maradok is ott, de nem így volt.
Fogalmam sem volt semmiféle áramlásról, ősi erőről, támogató rezgésekről és ölelő angyalokról.
Aki érez, az érez, azt hittem mindenki érez, úgy mint én, de nem. És azt hittem mindenki azt keresi amit én, de nem, és azt gondoltam mindenki úgy gondolkodik mint én, de nem.

Hozott anyagom, egy magasabb nézőpontom állandóan fleseket keresett. És állandóságot benne, nyugalmat. Aztán egy nap szembenéztünk egymással. Farkas szembe kerültünk és néztük egymást, nem volt rossz, de jó sem. Tudtuk itt vége lesz valaminek, és új dolgok kezdődnek, együtt fogunk tovább menni. Elmúlt a szomjúság belőlem, amikor leültem mellé, és nem hajtott a vágy, hogy keressem a flesseimet. Eltűntek a „barátok” és a fiúk is. A nagy semmiben ültem vele és boldog lettem hirtelen. Összemelegedtünk, és irányvonalakat kaptunk, aztán új embereket és új életcélokat, és nem vagyok szomjas sem, meggyógyultam.

Csodálkozom másokon, bár tudom, nem tudok semmit, és könnyű mondani valamit, ha már túl vagy rajta, mit keresnek és miért, mint az űzött vadak, szaladgálnak át az életen. Megálltam egy pillanatra, és akkor ott maradtam, mint egy szikla a tűzben.

Címkék:

HozzászólásokKedves Sünike:)

Érzem:) a kedvességedet és hálás vagyok ha szóltak a szavaim:) Jó utat neked..és minden jót!Moyo:)

Kedves Moyo! Nagyon jó írás! Gratula! Örülök hogy megosztottad velünk.

Csodálkozom másokon, bár tudom, nem tudok semmit, és könnyű mondani valamit, ha már túl vagy rajta, mit keresnek és miért, mint az űzött vadak, szaladgálnak át az életen. Megálltam egy pillanatra, és akkor ott maradtam, mint egy szikla a tűzben.~de talán mégis tudsz valamit,csak ügyesen titkolod...................

Szépséges estét neked! A témát s kedvenceimhez adtam:)Enti...

Annyit tudok, amennyit Te...csak másképpen:)..más nézőpontból.

Angyal a közös barátunk....a nyári borozást mondjuk rendesen sajnálom..hogy elmaradt..hármasban.

Én pedig ezt csinálom főállásban....nyugiban írjál...beteszlek a táncrendembe:) alig van időm..ahh..szakmailag, hehe..¤

"Teljes paramisztikus, kvantum - professzionális új energiás szemlélet és nézőpont váltás tan:))"

Érdekelne :)

Tanulni szeretnék Tőled.

Megkereshetlek privibe?

Angyay nem lesz féltékeny?

Szia: EntiÉrtettem Enti..:)

Próbálkozom..hehe...

A hozott program kérdése, a gyógyítás alapja. Olyan terület, ahol kimozdítasz egy beállt sémát a helyéről..ami nem jó irányban teremt, vagy szembeállítasz egy adottságot a hordózójával. Teljesen egyéni és sajátságos és nekem élvezetes erre rálátni...sokkal jobb, mint a pszichológia, vagy a megszállottságtan a pszichiátria:))

Teljes paramisztikus, kvantum - professzionális új energiás szemlélet és nézőpont váltás tan:))

Jó fogócskázást kedves Enti:)¤

"Megálltam egy pillanatra, és akkor ott maradtam, mint egy szikla a tűzben."

Leírni/kifejezni a leírhatatlant egyik misztikusnak sem sikerült.

Az Élet mi is vagyunk a leírhatatlan/kifejezhetetlen misztérium.

Más: szerintem nem biztos, hogy mindenki hozza a programját...úgy gondolom, hogy a megszállottság/megszállás is szóba jöhet.

Szép napot :)