Muzurud blogja

"nemtéridő"

"nemtéridő" Tovább »

Összeállt részletei

Összeállt részletei

Hiszem ha látom, nekik szoktam mondani: nem kell hinned a tested szerkezeti felépítését sem, látnod sem kell sőt tudnod sem kell hogyan működik, hisz benne élsz, mit is tagadsz azzal, hogy hiszem ha látom, önmagatokat? Tovább »

Címkék:

Fénykönyvtár

Fénykönyvtár

Véletlenül elírtam a fémkönyvtár szót egy oldalon ( Tayos barlang csoportban), csak kicseréltem pedig így olvastam, volt már részem ilyenben. napokban jöttem rá amikor a befejezésnél döntöttem a nettre amiért jöttem befejeződött, e szóban sikerült az ire a pontot rá tenni vagy nem.
Mindenki majd eldönti. Tovább »

Vándor története 10 év múlva

Vándor története 10 év múlva Tovább »

Címkék:

Fényjárók

Fény szimbólumok, igen érdekesen átjárják életünket kinek így kinek úgy, főleg ha akarjuk a fényeket életünk részéve tenni keressük a váltózókat amiket a fények adni tudnak. Tovább »

Nemzeti szégyen

Egy lehetőségről beszélek amit a helyzet hozott már 6 napja és ténylegesen 4 éve jelen van. Nemzet szégyenben van! Kérem azon parlamenti képviselőket akik be kerültek eme választáson a parlamentbe, hogy elnézve a 4 év sikertelenségét a 2/3 többség azt és úgy cselekedte ahogy akarta, és igazából választ sem adott semmire sem, ha adott és amit cselekedtek... Tovább »

Pogányság őseink korában és jelenlegi életünkben.

Meglátásaimról szól eme iromány, hogy igazak-é majd mások eldöntik.... Tovább »

Lelki ok

Sziasztok!
Egy kérdés választ osztanék meg leletek, szerintem hasznos lehet.
" Kérdés:
Szép estét Szeretném megkérdezni mi a véleményetek arról hogy azt mondják, minden betegségnek lelki oka van? A kérdésem hogy lehet, hogy lelki oka van, mikor a lélek sosem betegszik meg.

Válasz: Tovább »

Címkék:

M. Blavatzky:Dzyan könyve

Egy olyan verzió,amely pálmaleveleken maradt ránk.
ELŐSZÓ Tovább »

Címkék:

Fénytudatosság

Fénytudatosság Tovább »

Címkék:

Energia

Növényi inga, folyadék ha nincs lehetőséged gyümölcslére akkor jó a csap víz is. Energetizáld: minden más sugárzás kizárásával ( mondod magadban e szavakat) kezded az ingázást a folyadék felett, ami az óramutató járásával megegyezően forogjon a folyadék felett 1-3 percig. Mindenkiben ott a képesség a használatára. Érdekes alapból minden egészségi értékünket amit rosszan használunk rendbe rakja. Tovább »

Derűs mosolyban.

Derűs mosolyban. Tovább »

Asztrál projekció

Asztrál projekció Tovább »

Szuper hold

Szuper hold: Vasárnap este sikerült néznie. Több tevékenységben volt, így éjszakai égboltra tekintve nézte a holdat, s becsukta a szemeit majd meglátta a kékes fénylemezkéket amik adott távolságban voltak egymástól. Később gondolkozva a hold volt a kiinduló pont, és egy piramis formát látott aminek a legalján foglalt helyet. Tovább »

Elementáris hurok.

Elementáris hurok. Tovább »

Címkék: