"nemtéridő"

"nemtéridő"

No térjek a saját tapasztalásomhoz, sokat olvastam hogy Egyiptomban vannak valamiféle repülőszerkezetek fantáziába befészkelődött mindez. Ugrás. Bejött a dupla látás amit akkor még nem tudtam hogy a 3 d látásmódról van szó. Mikor sikerült látni e 3 d képeket elkezdtem mondogatni magamban ha 3 d látásban leszek felfogok fedezni valamit. 10×10 cm mozaikkockákkal volt le rakva a helység, hát már benne voltam egy ideje a látásban amikor észre vettem a kockák átrendeződését és pénzérmék lehelyezésével létre jött a bal átlós képzeletbeli vonal látszata, mert a pénzérmék egymás melletti kockában voltak elhelyeződbe. Rengeteget gyakoroltam és különböző teóriákat rendeltem e látásmód alá, igen érdekes vadhajtásai is voltak, de kevés embert vontam be a statisztikai feldolgozásba, itt sem ez a célom, mert egy másik vonzatáról akarok beszélni.
Tudatos álomban sikerült e 3 d látásmódban látnom egy oszlopon hieroglifákat, térugrás történik igazából mint a sakkban a ló csak egy lépéssel több. Az üres helyen új hieroglifa jelent meg kettő összemosásából, hogy miért az egyik helyét nyomogattam, aminek az lett a következménye hogy elő jött a térhajó.... Amibe bele is ültem (egyszemélyes) de addigra a bolygónk nem földszerkezetű volt már.

Bennünk vannak a kódok, kit miért vonz valami kifejezés vagy bármi más, ha felfedezzük önmagunkat igen érdekes látásokban tudunk lenni. De ha csak a tudatosságon keresztül akarunk tapasztalni, na ő szépen beleragaszt bármibe is hogy uraljon minket, és olyan látszatokat ad hogy vaúúú......

Feltennék egy egyszerű kérdést számotokra, tudod e mitől indultak be nálad az ufónauták érzékelései és a többi jelenség, igazából szerinted mi volt a kiváltó ok.
Mondom visszanézve mi váltotta ki mindezeket. Sikerült látnom és tapasztalatokat szerezni a járdán haladás közben azt a világot is lásd a járda alján amiben éppen benne vagy, amit persze variálhatsz.

Pont a gondolatokban voltam és bejött egy információ, adathalászás a tudatosság erre használ bennünket, céljuk van vele. Talán sikerült egyszer rá jönnöm, a robotikában akar valamit tőlem, na várhatja már többször korlátozott adott tevékenység közben ( tudatosság).

...
Holografikus Univerzumban olvastam elménk gyártja mindazokat amiket megtudunk tapasztalni a térben, hogy ébresszen bennünket valamire amikre neked-nekem kell rá lelni.

Nem célom hiteltelenné tenni az ufó dolgokat. valamiért mérföldkő sokunk életében, Jung szavait valaki feltette ő mit gondol az ufókról, hogy pont e könyvben volna ? ...

Nemrég láttam a tévében egy energiákat adó nő élettörténését egészen Chilében találta meg az élete célját. barangolásai közepette sikerült találnia egy helyet ahol számunkra idegen civilizációval beszélget, ez többeknek sikerült mert vissza járnak a helyre. Adott kérdésekre igen pontos válaszokat adnak mert tesztelésben is részesültek amikor rá kérdeztek. Számomra nemtéridő hely

Végszó..

Tudatosság nagymértékben korlátozz bennünket, csak egy mankó. Valamelyik nap ezt írtam. Mosolyban és a fény színekben olyan gondolatokban amiket nem kontrolláltál, egyensúlyba tudunk kerülni a tudatosság karmaiból, elnézve azokat az embereket kik teljes mértékben azonosultak a tudat adta lehetőségekhez, a mosoly, fények hatásmechanizmusát semmilyen képen nem alkalmazzák sőt tudatosan ellent mondanak neki, nézve mily erőszakban tobzódik a világunk. Ezt a vonalat fogom képviselni amiket a végszóban mondok....