Összeállt részletei

Összeállt részletei

Hiszem ha látom, nekik szoktam mondani: nem kell hinned a tested szerkezeti felépítését sem, látnod sem kell sőt tudnod sem kell hogyan működik, hisz benne élsz, mit is tagadsz azzal, hogy hiszem ha látom, önmagatokat?
Akik tagadják a gondolkodást és a gondolat erejét őket olyan katatón állapotban tudom leírni, hisz mindent amiben vagyunk gondolkodások termékei amiket a tudatból hoztunk az életünkbe. Katatón állapotban vannak és csupaszon is, hisz minden ami rajtunk van és eszközöket használunk gondolatok erejével jöttek létre. Ha hozzászólsz vedd figyelembe, miért nincs önbecsülésed és miért vagy tagadásában mindennek ami gondolkodás erejében áll.

Ma választ kaptam, arra nézve miért nincs szüksége az emberiségnek a pénzre és a hozzá tartozó anyagiasságra. Minél kevesebb pénzed van, vagy egyáltalában nem is használsz annál kevésbé vagy az egység ellenében. Akik nem használnak pénzt és cserekereskedelmet, azok egységben vannak a bolygónkkal. A többiek akiknek minél több pénzük és anyagi dolgaik vannak bizonyságokat adtak arra nézve bolygónk egységének a soha létre nem jöttét szolgálják, hozzá téve a jogrendszerét is, hisz pont azért hozták létre a jogot, hogy lét biztonságokat adjanak azok részére akik szabadon bitorolhatják a bolygónkat, a többséget kizárva a bolygó egységéből.

Igaz önzetlen cselekedetekkel a múlt jelen és jövő karmáit egyetlen életben helyre tudjuk hozni. Állomások ahol tudjuk az önzetlen cselekményeket létrehozni, a fizikai test, belső-látás, gondolat-látás, fény-látás biztos van még más lehetőségek is, mondjad javítom. Olvasom hogy mit és miért nem tudunk megtenni, tudj róla spontán módon benne tudsz lenni mindegyik látásban, nincs sorrendisége hogyan tudnánk haladni. Ha gyakorlod az önzetlen dolgokat, plusszként kapjuk az energia növekedéseket amiket öngyógyításra is tudjuk használni meg sok minden másra is.

Már év tízezrek óta vagy száz ezreket is mondhatnák, vagyis amióta van emberiség és tud gondolkodni mindezeket megosztja másokkal és tudja használatba venni a tudatosságokat ( ingyenes mindenki részére), eltudjutni a fény-látásokhoz. Ha már benne van a fény színekben alkalmazni is tudja őket, hisz az önismeret útját járva kap rengeteg hasznos dolgot önzetlen események amikben együttérzésben van hogyan lenne másként? Tudunk a fényekkel utazni is a térben, meg tudjuk kapni a fény-szimbólumot és az engedélyt a használatba vételére is. Az emberiség minden utazást már ebben a tudatosságban tehetne már, had ne soroljam őket. Szavakban az ember nem hisz csak, (nettes tapasztalatom) meg az életé)) abban amiket a gondolataiban már ott van, a lényében már megfogant, abban tud hinni.

Címkék: