Pszeudo-zen mondások és tanítások - Legyél Jáhvé írnoka

Nem kioktatni akarlak, csak a saját gondolatomat írom le az eredetiséggel kapcsolatban, az írásban: eredetivé a csend tesz. A létezésében kell eredetinek

A Csend-Eredetben minden el volt engedve, meg volt engedve. Ebből az elengedésből születik az eredetiség. Az eredetiség

Címkék:

HozzászólásokSciennet részt törölted?

Kedves Admin. Pont egy olyan részt töröltél, amivel kapcsolatosan több sajtócikk jelent meg, amelyek a mai napig is elérhetőek. Tényszerűek. Egy adott személy és egy adott cég kapcsolata. Még az adott személy adott cégnél való referenciaoldalát is lementettem, mielőtt azt törölték volna. Tehát itt egyesek csak megtörtént, nyilvános és számukra kellemetlen tényeket szeretnék eltüntetni.

Az igazság pedig, vagy így, vagy úgy, de mindig utat tör magának.
Akkor is, ha innét már törölte az ilyen jellegű cikkeit
A honlapján ott a Sciennet logó!!!!! (bal oldalon legalul a fejlécben, a látogató számláló alatt)Nem zavar ige

Engem nem zavar, mit ír ige rólam. A vélemény azokat zavarja kiknek létük a külsőben van és ezért sérülékeny.Szia IGE! A konkrét névvel

Szia IGE!

A konkrét névvel leírt dolgokat személyiségi jogok miatt az illető kérte leszedni, ezért az előző hozzászólásod moderálva lett.

Nem az én dolgom megmondani hogy kinek van igaza, bár az tény hogy te vagy az oldalon a csúcstartó abban hogy hányan panaszkodtak nálam a hozzászólásaid miatt. Érdemes lehet elgondolkodni azon, hogy miért szeretsz provokálni másokat. Ha van célja, akkor rendben van, de ha csak öncélú, és úgy néz ki hogy ezzel megbántasz más embereket, az nem biztos hogy neked jó hosszú távon. Egyébként nagyra tartom a gondolataidat, mert sok értelmes és építő hozzászólást is olvastam már tőled, és tetszik az is hogy nem fogadsz el dolgokat, hanem mersz gondolkodni. Ez egy nagy érdem a mai világban. Csak azt nem értem miért nem tudod elfogadni ha valaki más, mint te? :-)

Üdv,
Admin

Ui.: A moderálás számomra, mint üzemeltető, jogszabályi kötelezettség ilyen esetekben, úgyhogy érdemi elbírálást ilyenkor nem is teszek. Ha valaki személyére vonatkozó állításokat töröltetni kér, azt kénytelen vagyok és leszek megtenni. És ez a régi sajtótörvény alapján is így van, az új az egy más tészta... (ugyanez volt a társkeresős sztorinál)Mert addig értelmes ember voltál

ameddig agyilag nem lettél manipulálva ********** moderálva **********. Hiába írtam volna bármit, úgy sem értetted volna meg. "az árt a karmádnak" kifejezés egy zsargon. Amit te ott Erdélyben nem ismert és ezért szó szerint értelmezted.

Nem tudom, kik, de sokan állítják rólad, hogy nem vagy egyenes ember és hogy valamiféle kavargép ügynök vagy. Jobb lenne, pláne, ha papnak tartod magadat, ha helyrehoznád a hibádat és nem pedig gyűlölködnél. Jómagam mindig emberi voltam veled, csak egyszer bekattantál. Gondolom egy uszítás hatására.

Gondolt át ezt mégegyszer, mert akik nekem régebben ártottak üldözi őket a balsors. Meghalnak, szegények lesznek, magányosak és kirúgják őket a saját addigi társaságukból.

Viccesen így írtam (ami már rád is hat): Nem vesződöm már egyéni wooduzással:-) Kiszórom mindenkire, akire illik. tehát:

Aki családomnak, nekem és szeretteimnek ártani akar, vagy próbálkozik:

Szerencse kerülje
balsors üldözze
a vég szeresse

Olvasd csak el ezt a két írásom:Rögtön fogj hozza

kedves ige, most rögtön fogj hozza, mert nem szedem le. Nagyon ellentmondásos vagy: ha nem méltattad válaszra, mert annyira sötétek, akkor miért akarod leszedetni?! Ha sötét az egész, amit írtam, akkor miért írsz pont olyanokat rólam, ezzel minősítetted az elkövetkező írásaidat rólam. Itt kiállítottad magad minősítését. Gyere, mert van itt egy hozzád hasonló Kozma Szilárd fogjatok össze. Jó munkát a rólam szóló írásokhoz.Azt a sok ökörséget, amit rólam írtál

Azt a sok ökörséget, amit rólam írtál, és válaszra sem méltattam, mert annyira sötétség az egész, le kívánod-e esetleg szedegetni? Vagy vállalod, hogy jómagam is hasonlóakat írjak rólad?Rokon gondolatok

Szia!
Igazad van rokon gondolatok. Végül a forrás egy.
Üdv:PuliNagyAttilaPuli

Nagyon jó gondolatok. Hasonlóak az enyémek is, most megosztom veled.

A csendben megtapasztalod az igazi valóságot, hogy valójában nincs semmi. Őskáosz :). A csendben megtapasztalom valóságot, a "csend" valójában gondolat csend. Ami van ebben a semmiben az a figyelem. Ki figyel? Én? Nem! Fogalmazzunk úgy, ahogyan van. " Csendben figyelek". Nem azonosulok ez én-el, sem a személyiségemmel sem pedig az egómmal és legfőként nem gondolkodom. Azt Mondjuk: elengedés! A nem azonosulás az az elengedés, és ezáltal az vagyok, aki vagyok, nem szorítom korlátok közé magam. Egyszerűen vagyok, ahogy írod. Az hogy nem azonosulok, semmivel nem válok semmivé, hanem felismerem, minden vagyok. VAGYOK. Letisztultam! Eben az állapotban felismerek még valamit, hogy én vagyok a FORRÁS. Megteremtem világom letisztulva a korlátoktól, és minden tulajdonságtól, amire azt mondják, hogy emberi pl.: félelem, önzés, stb. ... stb. És VAGYOK a világomban, ami örömet okoz. Hisz Isten is örömét lelte a teremtésben.

Minden jót