Nanna blogja

Egy meg egy ...

Azt mondják Dr. Hew Leen professzor, egy egész osztályt meggyógyított egy pszichiátrián. Egyetlen módszert használt: az öngyógyítást. A hozzáállását, a gondolatait változtatta meg. Ettől változtak, gyógyultak a betegei.
Ahogyan ő fogalmazta, a mindannyiunkban benne lévő isten-i alapján. Tovább »

Címkék:

Bőség

"A BŐSÉG-teremtés több puszta pénzszerzésnél. A b ő s é g , a jólét mindazon csodálatos dolgait felöleli, amelyek egy ember életét értékesebbé, tartalmasabbá teszik. Az életet értelmessé tevő bőségnek nyolc fajtája van: az anyagi javak, az elismerés, a siker, a jó egészség, a szerető kapcsolatok, a jó családi élet, a személyes fejlődés és jóllétünk bősége.
A felsorolt területek bőségének megtapasztalása jobb és gazdagabb emberré tesz bennünket, a szó valamennyi értelmében. Tovább »

Macska - játékban

Nézem a macskámat a szőnyegen. Játszik. Megemeli a szőnyeg szélét és bepöcköli alá a kis papírgalacsint. Önfeledt. Teljesen belefeledkezik a játékba.Nézem. Nézem. Még mindig nézem. Munka közben vagyok, de megállok, belefedkezem... És jobb kedvű leszek. Nahát - mondom - milyen szép... Pedig voltak csütörtökök, amikor ugyanezen a szőnyegen ugyanígy játszott a macskám. És én dühös voltam rá és morcos (azt hiszem valami hasonló volt, ami bennem zajlott, hogy mit zajong a papírgalacsinjával). Voltak csütörtökök, amikor ez az egész (hogy játszik a szőnyegen) hidegen hagyott. Meg sem érintett. Közömbösen, közönyösen, leginkább fel sem tűnt és észre sem vettem. A pillanat ugyanaz volt. Még a szőnyeg is. Tovább »

Címkék:

Titok-ban tartás

Olvastam, hogy olvastátok. Egymást is, és a Titok című könyvet, filmet is. És elkeseredtetek. Mostanában sokan egyszerre. Mert előbb jött a kudacra siker, majd sikerre kudarc következett. És a kudarc volt a nehezebb.
A siker az eszmét éltette (a Titok létezik) a kudarc pedig.... Hát ez könnyű kitalálni. Aki megélte tudja is. A végső kétségbeeséshez is elvezet, mert sikert vártunk (sült galamb helyett már sült bálnát is :) És boldognak lenni mindenki szeret - boldogtalannak lenni viszont nem. Senki sem. Tovább »

Gazdagság

A Titok azt mondja: csinálj bármit, amitől gazdagnak érzed magadat.
Gazdagnak? Gazdagnak érezni sokféleképpen lehet. Kint az erdőben, a kék eget bámulva, túl egy sikeres tárgyaláson örömtelien... De pénzben gazdagnak? Nem emlékszem arra, hogy valaha találkoztam volna olyan emberrel, aki önmagát gazdagnak vallotta volna. És azt állította volna önmagáról: én gazdag lettem / vagyok.
Nem azért mert ő bárki elől is eltitkolta volna. Tovább »

Isten apróhírdetései

Muszáj írnom elé ( Isten apróhírdetései elé) mert a rendszer technikailag úgy tudja elfogadni a bejegyzést
Mosolygok :)
Hiszen mit is írhatnék én Isten apróhírdetései elé ?
Olyan valaki adta fel, aki értette - a világot.
És úgy gondolta elmondja, és ezzel megmutatja nekünk is.( a világot) Tovább »

Vonzz... és

vonzásÉn most értem a Vonzás Törvényét, vagy csak érzem?
Ha értem, akkor mivel értem?
Az eszemmel.
Azzal az eszemmel, tudatommal, ami tele van előítéletekkel? Amikbe régen befészkelték magukat olyasmi gondolatok, amik csak terhelnek? Ráadásul azokból az időkből, amikor a Vonzás Törvénye még Titok volt? Tovább »

Címkék:

A vágyaknak igaza van

joe vitaleby Joe Vitale a február 1, 2010

Érkezett egy eredmény a felméréseinkre, és az adatbázisunk azt mondja: az első számú dolog, amit az emberek tudni szeretnének, hogyan tudnák minél több pénz vonzására felhasználni a Vonzás Törvényét.
Ezt tartottam szem előtt, amikor ezeket az idézeteket válogattam - ösztönözze a gondolkodásod /hogy vonzani tudj:

"Az egyetlen célja a pénz kifejezésének- az elismerés." - Arnold Patent, Money Tovább »

Címkék:

A Teremtésit(t)!

Glenn CunninghamRégen történt. Nem is emlékszem pontosan hány éve - hat, hét, nyolc...
Az biztos, hogy Karácsony volt, kevéssel az ünnep előtt jártunk.
Az üzletek még nyitva voltak, az a könyvesbolt is.
Bementem - rosszkedvű voltam. Nagyon. Nem azt láttam, hogy mi az amit már örömmel megvettem, csak azt, amire nem jutott épp elég pénzem. Tovább »

Joe, Isten és a pénz

Azt akarja Isten hogy vonzzam a pénzt?
(by Joe Vitale on november 28, 2009 )

Működik az Isten, akarja, hogy gazdag legyek?

Szerint legalább három könyv erre, a válasz: igen.
(Paul Zane Pilzer's God Wants You to Be Rich - Paul Zane Pilzer az Isten azt akarja, hogy gazdag légy.
God Wants You Rich by Scot Anderson, God Wants You to Be Rich by Bright Winner )

Nagyszerű válasz. Tovább »

A Titok titka?

Joe VitaleJoe Vitale gondolatai:
A minap egy nő kérdezte tőlem: mi a Vonzás Törvényének titka?
Nem értettem a kérdést.

A legtöbben azt kérdezik tőlem, hogyan kell használni a Titkot, vonzani a pénzt vagy partnert. Nem vagyok hozzászokva a kérdéshez: "Mi a Vonzás Törvényének titka?" Tovább »

Pénzről - segítség gazdag lettem!?

pénzrőlJoe Vitale gondolatai:

Észrevettem, hogy akadnak, akik rosszindulatúan spekulálnak, és kritizálják azokat, akik vonzzák a pénzt és fényűző életet élnek.
Ez a hitrendszeren alapul, természetesen.
Úgy tűnik, a legtöbben úgy vélik, hogy a pénz egy szükséges rossz.
Szükségük van rá a túléléshez, de ez nem igazán teszi jóvá a pénzt. És ha még több pénzük van, mint elég, akkor igyekeznek gyorsan megszabadulni tőle. Ez az, amiért Tovább »