Napfény blogja

Úttalan utakon

valami furcsa érzés ez. Amikor az ember csak úgy lóg a levegőben. Nincs semmi dolga. Se munkája, se iskola, ahol tanulnia kellne, se társa, akit szerethetne, se semmi a világon, ami a földhöz kötné egy picit is.
Már átéltem ezt többször is, nem mondom. De most mind egyszerre hirtelen szakadt ez rám. És ez túl sok a lelkemnek. Minden, egyszerre. Tovább »

Címkék:

bizonytalanság

Elfáradtam. Nagyon.
Leginkább a bizonytalanságba. Ami most nagy feladat nekem. A bizonytalanság teljes tudatában létezni. Elfogadni, hogy előttem csak köd van. Hatalmas köd, amin túl már nem látok. Sem a munka és az anyagiak terén, sem a magánéletben. Tovább »

Címkék:

Megállni..

megállni... csak lenni..csak úgy..semmitse tenni..sehovase menni... csak létezni..
Egek! Az elmúlt 6 hónap annyi változást hozott... levegőhöz se jutottam.. most kell a csend. Kell, h magamhoz térjek.. Az új munka. új kihívás. új feladat.
új dolgok. minden csak új..új..
most csak pihenni akarok. Feldolgozni ezt a rengeteg mindent. ami ért. ami történt. Tovább »

Címkék:

Módosítanom kell

Azt hiszem, módosítanom kell. Mert így felőrlődöm. Nagyon. Tovább »

Címkék:

könyvajánló

Szilveszterkor, éjjel, egy könyv került a kezembe. Azóta megvettem. Mert megragadott. És csak ajánlani tudom Nektek is. Döbbenet. A könyv. A tartalma. Az egész. Húú..
Címe: Dimenziókapukon át (Promitas és Lamirae tanulságos története) (Gong Rádió KFt, 2008)

Egy szellem üzeneteteit tartalmazza...

Címkék:

Nyugalom

nyugalomPár napja írtam a fájdalomról. A bennem levőről. Az elmondhatatlanról. Most meg azt érzem, ismét írnom kell. A nyugalomról. Arról, hogy valami csudamód megnyugodtam. A vihar még ugyanaz. Talán még nagyobb is, ajjaj... De valami belső nyugalom lett bennem. Már nem félek. Tudom, hogy minden rendben van.
Olyan emberek jönnek szakadatlan az életembe, hogy csak nézek... hogy ez mind nem véletlen... Igen, sok. Sok az új inger. De elfogadom. Az embereket is. Tovább »

Címkék:

Fájdalom

Annyi régi fájdalom jött bennem felszínre, hogy úgy érzem, nem bírom tovább... Egy esemény, egy ember olyan régen eltemetett sebeket, fájó emlékeket hozott fel bennem, hogy most folyton csak sírnék... Mi ez? Mit tegyek? Miért kell, hogy fájjon? Mit tegyek? Tovább »

Változások

Az utóbbi időben annyi minden történt/történik velem, hogy fel sem tudom fogni. 3 hete egyik napról a másikra (szó szerint!), minden előzmény nélkül sikerült elhelyezkednem a szakmámban. Az ölembe pottyant, mondhatni, ez a lehetőség. Gyorsan kellett döntenem (azonnal) és én valami belső indíttatásból el is vállaltam. Tovább »

Újra TANULOK!

Ismét tanulok!! Újra tanulok!!
Eldöntöttem, és családi támogatással elvégzek még egy edzőit. Ma iratkoztam be. Igaz, egy hónappal a hivatalos határidő után, de kaptam rá engedélyt.
Hirtelen jött az ötlet, és hirtelen jött a nyitott ajtó is. Gyorsan kellett döntenem (összesen 1 hét). Tovább »

Címkék:

Ugrottam!

Végre eljöttem a munkahelyemről. Még múlt héten.
Most kezdek magamhoz térni.
Már épp ideje volt eljönnöm onnan. Felszabadultam. Végre szabad vagyok! Végre nem kell asszisztálnom a főnök képmutatásához, hazugságaihoz, csalásaihoz. Végre!!

Örülök. Tovább »

EGÉSZ-ség

Fáj a derekam. Eléggé. Már 3 hete.
És elgondolkodom ezen. A munkahelyemen sokszor kell nehezet emelnem, fel és le. És nincs aki segítsen, mert egyedüli alkalmazott vagyok. Emiatt már nem először fájdult meg a hátam.
És még más egészséget érintő tünetek - amik talán szintén a nem nekem való munkából erednek.. Tovább »

Címkék:

FÖLD Szíve

Ma eljutottam a Föld szívéhez. A Ferenczy sziklához, a Pilisbe. Nemrég olvastam róla, és elhatároztam, hogy elbiciklizem oda. Háát, gyönyörű!!! Varázslatos egy hely, az biztos!
Nagyon örülök, hogy ott lehettem!

Címkék:

Időutazás visszafele

Egyre erősebben megfogalmazódik bennem, hogy részt akarok venni regressziós utazáson. Feltárni a múltamban rögzült negatív dolgokat. Megismerni, hogy kikkel milyen kapcsolatom volt korábban. Hogy miket tanultam eddigi életeimben a hibáimból, az engem ért sérelmekből. És miket nem sikerült megtanulnom...Szeretnék szembenézni önmagammal. Tovább »

Utazás

Tegnap véget ért a szabadságom. Nagyon jó volt kilépni a taposómalomból. A megszokottból. Vmi másba. Tovább »

Címkék:

Én nem tudom..

nem tudom. Visszaolvastam a régi írásaimat. Tavaly ősszel ismertem meg ezt a honlapot. Akkor hoztam az életemben egy fontos döntést. Egy nehéz döntést. És annyi rengeteg dolog történt azóta. Annyi mindent tanultam. Változtam. De még mindig annyira fáj. Fáj, hogy a múltnak vége. Fáj, hogy akivel mindent megosztottam, már más utakon jár. Az egyik szemem sír.. Tovább »