nefretiti blogja

Pénz, lóvé, mani, cash, Geld, money...

A pénz nem boldogít! A boldogságnak ára van!
Nem véletlen mondások, még is azt mondom igen a pénz nem boldogít, de a pénztelenség boldogtalanná tesz! Rengeteg irodalmat elolvastam ebben és a vonzás témában. Alkalmazom is őket, inkább kisebb mint nagyobb sikerrel. Minden út a boldogsághoz a pénzen keresztül vezet. Tovább »

A szakadék szélén

A szakadék szélén állok,a peremén.Épp csak a sarkam van a talajon.Karjaimat kitárva nézek a mélységbe,aztán fel az égre,mintha várnék valamire.A Nap ragyog,kék az ég gyönyörű.Aztán újra lenézek a végeláthatatlan mély,rögös,kiálló szirtekkel szegélyezett szakadékba.Nem,nem akarok leugrani,csak nézem,mert az életem ott van lenn a mélyben.Szárnyalhatnék,repülhetnék is fel a ragyogó Nap felé,versenyez Tovább »

Címkék:

Így működik a vonzás törvénye

Tegnap biciklizni mentünk.Általában 20-50km-t tekerünk a Mecsekben.Elhagytuk a várost,nem túl forgalmas úton haladtunk.Egyszer csak leesett a láncom.Megálltunk,megnéztük,próbálgattuk mit lehetne kezdeni vele,de nem sokra jutottunk és megállapítottuk,hogy nálunk ügyesebb szakértőre lesz szükségünk.Alig hogy felálltam a bicikli mellől az út másik felén egy fiatalember tekert szembe,köszönt és tovább Tovább »

Címkék:

Evés-alvás-sex

Nem tudom ki hogy van vele,de én és az ismeretségi körömben a nők egyet értenek velem:

1..Nekünk nőknek,ha problémánk,gondunk,bajunk,bánatunk van,nagy általánosságban nem tudunk enni,nem kívánjuk az ételt,gyakran fogyókúrába kezdünk.(mintha azzal legalább is valamit meg tudnánk oldani,kivéve persze ha súlyproblémáink vannak) Tovább »

Álmomban láttalak!

Sok könyvet olvastam az álomról,álomfejtésről de ami tegnap éjjel történt velem,sehogy se tudom megmagyarázni.Kérlek titeket,ha van valaki aki tud mit kezdeni a történetemmel,segítsen! Tovább »

Adj hitet!


A magam vigasztalására ezt hallgatom,hátha másnak is segít,hallgassátok szeretettel!Mindenkinek szép napot!

Címkék:

Adj hitet!


Szeretettel küldöm mindenkinek,aki kicsit elveszve érzi magát,aki nem annak csak hallgatni!Szép napot!

Címkék:

Adj hitet!

Ezt hallgatom,mert nagyon jó a szövege,és segít.Szeretettel ajánlom mindenkinek,aki kicsit elveszve érzi magát,aki meg nem annak csak hallgatni!Szép napot mindenkinek!

Hogyan lehet összetört szívvel tovább élni?

Korábban megosztottam veletek,az örömöt hogy kismama lettem.Most a bánatom írom ki magamból,hogy már nem vagyok kismama.Terveztük,akartuk ,vártuk ezt a babát.Mikor a teszt pozitív lett,a legboldogabb pár voltunk.Már 2 hetesen orvoshoz mentünk,és 2hetente mindig újból elmentünk.Az első5 hétben rendben volt minden.Aztán elkezdtem nagyon rosszul lenni,ájulás kerülgetett,hányinger,a legkisebb mozdulat Tovább »

Két legyet egy csapásra!

.Alig vártam,hogy gépközelben lehessek és világgá kürtölhessem mennyire örülök.Azért ez csak a végkifejlet,le kell írnom az előzményeket is.37éves vagyok,közel egy éve határoztuk el,hogy szeretnénk egy közös gyermeket férjemmel.Mindkettőnknek 2.házassága,és mindkettőnknek van már gyereke,az én kislányom velünk él.Tehát megvolt az elhatározás,rá is álltunk a dolog megvalósítására,de nem akart össze Tovább »

Boldoggá tesz,ha másokat boldoggá tehetek!

Tegnap születésnapom volt.Reggel,épp hogy gyermekem kinyitotta a szemét,már ölelt is.Aztán felköszöntöttek.Pár percig jól éreztem magam,aztán mire kiürült a lakás és mindenki ment a dolgára rámtört a szomorúság.Nem is ez a lényeg,csak felvezetésnek írtam. Tovább »

Címkék:

"mobilok bosszúja",vagy a sors?

Nem alszom.Hosszú hónapok,évek óta nem alszom rendesen,keveset,és azt is magszakításokkal.Nagyon nem érdekel már,mert azokat az órákat,amiket alvással töltenék,elmélkedéssel,olvasással töltöm el.Tudom,hogy ez nem jó így,de mindig találok kifogást,megnyugtatást magamnak,hogy ez csak addig lesz így,míg minden meg nem oldódik.Nem is ezért írok ma,de ennek is köze van a dologhoz,ami letisztázásra vár, Tovább »

Címkék:

Delfinálom

Tegnap elmentem a könyvesboltba.Sajnos ritkán engedhetem meg magamnak,hogy kielégítsem tudásszomjamat,melyet a könyvekkel csillapítok.Rengeteg könyvet,írást olvasok a neten,de valahogy az más.Szeretem a kezemben tartani,hátradőlni a székemben,vagy éppen az ágyon hasalva lapozgatni,szeretem az illatát,az oldalak érintését,főleg a régi könyveknél.Szóval imádok olvasni és mint egy felmérés alkalmával Tovább »

Ezüst-híd

Pár nappal ezelőtt a Balaton partján biciklizve ért a reggel és abban a csodálatos élményben volt részem,hogy láthattam a napfelkeltét.Megálltam és néztem,ahogy az arany sugarak játszanak a vízen,hidat képezve szemem elé.Ahol álltam,ott volt a híd eleje a vége pedig elnyújtózott a messzeségbe.Csak álltam és néztem és elfogott valami meleg és megnyugtató érzés.Aztán tovább tekertem és észrevettem,h Tovább »

Vasárnapi eső

eső, bicikliVasárnapra az időjósok 28 fokot és kevés esőt ígértek Kelet-Magyarországra. Mi a Dunántúlon lakunk, s miután kinéztem az ablakon, örömmel nyugtáztam, hogy nem esik, de be van borulva. A hőmérő 18 fokot mutatott ugyan, de még ez sem volt gyanús. Elővettük a bicikliket azzal a szándékkal, hogy tekerünk a Mecsekben. 35km a hegyen, imádom. Odafele semmi gond nem volt, az már tisztán látszott, hogy a meterológusok tévedtek 10 fokot mínuszban, de mi csak tekertünk. A Mecsek szívem csücske tavasztól-télig, mindig gyönyörű. Tovább »

Címkék: