Folytatom!

28 év. Ennyi áll mögöttem. 28 év, ennyi időt töltöttem el alkalmazkodással, szabályok betartásával és félállításával. Megfelelni akartam, mindenkinek, mindenáron. És most van valaki, aki azt szereti és keresi, aki én vagyok. Ettől egy időre teljesen elvesztem. Nem tudom ki is az valójában, aki az én testemben él. A folytonos szerepjátszásban teljesen elvesztem. Mostanáig.

Ösztöneimet, megérzéseimet követve, lassan, megtaláltam az utam. Minden jól alakul, levetkőztem a gátlásaim, a folyamatos görcsöt, ami munkát, magánéletet egyaránt átitatott. Ettől teljesen megváltozott az életem, a kapcsolataim, a hozzá állásom. De még nincs vége. Még szól a belső hang, figyelmeztet, hogy legyek óvatos, mi van, ha igazuk van, mi van, ha tényleg nem sikerül, mi van, ha rossz vége lesz.

Nehéz a harc ez ellen, de kitartok, mert tudom, hogy ez nem az ösztön, nem a megérzés, csak a 28 év alatt kapott impulzusok visszahatása.

Nem adom fel, már tudom mi a cél, és megvan az irány is. Nyugodt vagyok. Biztonságban vagyok. És..................................... nem vagyok egyedül!!!

Címkék:

Hozzászólásoknekemsikerült v. sterkeni :)

belső hang, figyelmeztet, hogy legyek óvatos, mi van, ha igazuk van, mi van, ha tényleg nem sikerül, mi van, ha rossz vége lesz - ezek a kérdések bennem is megvannak és valójában sohasem tudom hogy mi lesz majd, de azt már tudom mi lesz ha nem járom a saját utam, és hallgatok a félelmeimre az lesz ami eddig is volt az elmúlt életem során. :) kudarc-kudarc hátán, szenvedés, szomorúság, egyedüllét, kiszolgáltatottság, szegénység, stb... (hehe) ez az amit veszíthetek azzal ha saját utam járom és amit nyerhetek az a boldogság, egészség, szeretet, elégedettség, siker, öröm, bőség, fejlődés.... és még sorolhatnám.

Csak így tovább, nem vagy egyedül! :)Veled vagyok :)

Nem könnyű, de megéri a küzdelem, azért, hogy rátalálj Önmagadra.
Nekem sikerült :)
Neked is sikerült :)

Szeretettel: Bari