nekemsikerült blogja

Mi van a vonzás után?

Nekem sikerült. Elértem. Megvan. Bevonzottam................ Akkor mi a gond? Van gond egyáltalán. Arra jöttem rá, hogy nem is a vonzás a legnehezebb része a dolgoknak. Eleinte azt hittem, hogy ez lesz számomra a legnagyobb probléma, de miután ez már sikerült, jön a következő lépés, az ELFOGADÁS. Mert nem csak a rosszat kell tudni elfogadni, hanem a jót is. Erre sok ember már teljesen képtelen. Tovább »

Folytatom!

28 év. Ennyi áll mögöttem. 28 év, ennyi időt töltöttem el alkalmazkodással, szabályok betartásával és félállításával. Megfelelni akartam, mindenkinek, mindenáron. És most van valaki, aki azt szereti és keresi, aki én vagyok. Ettől egy időre teljesen elvesztem. Nem tudom ki is az valójában, aki az én testemben él. A folytonos szerepjátszásban teljesen elvesztem. Mostanáig. Tovább »

Címkék:

Sikerülhet!

Ismét eltelt egy év. Megint egy hatalmas szünet, nem az első, a regisztrációm óta. De most felhasználó nevet is változtattam, mert NEKEM SIKERÜLT! Sok minden történt velem az elmúlt egy évben, hosszú lenne elmesélni. A lényeg, hogy bebizonyosodott vagy inkább bebizonyítottam magamnak, hogy igenis működik. A Titok bennem van. Rengeteget tanultam és rengeteg segítséget kaptam ettől az oldaltól és felhasználóitól. Tovább »

Változás

Olvastam valahol, hogy vannak olyan éjszakák, amik után az ember felébredve akár nevet is változtathatna, annyira megváltozott. Azt hiszem egy ilyenen vagyok túl.
Hónapok óta szívom magamba az információkat, valahogy mindig azt kapva amire éppen szükségem van. Próbálom a saját énemre és életemre szabva összegyúrni őket. A legfontosabb üzenet számomra, hogy minden tőlem függ, én irányítok, azt hozok ki az életből, amit csak akarok, mert képes vagyok rá. Jól hangzik, és már tudom, hogy igaz is mindez, de volt valami nyomasztó az egészben. Tovább »

Mágnes

Megvan a fő problémám, amivel szembe kell néznem, amit meg kell oldanom, ami már nem először talál meg, és ismét egy olyan kört futok, amit már megtettem ezerszer. De ismét nekifutok, ismét próbálkozom, egyszer csak sikerül a végére járnom. Tovább »

Súlyos szabadság

Szabad vagyok, élvezhetNÉM a nagy szabadságomat még mindig. Így is volt ez egy ideig, de már nem tudok örülni neki. Egész életemben szerepeket játszottam. Voltam jó kislány, jó tanuló, bulizós kamasz, próbáltam jó feleség lenni, és jó anya. És most itt a lehetőség, hogy végre önmagam legyek, csak magamnak kell megfelelnem és nem is tudom mit akarok, milyen is vagyok valójában. Tovább »

"Ne gondolkodj, ártalmas az egészségedre!"

Exemtől ezt rengetegszer hallottam. És bizonyos szermszőgből igaza is volt. Amíg a belső hangomat hüségesen némítottam, el is tudtam hitetni, hogy minden rendben van, hogy úgy vannak jól a dolgok, ahogy vannak, Amikor azonban beindult a gépezet, jöttek a felismerések, hogy valami nincs rendben, nem azt az életet élem, amit kellene, nem ott vagyok, ahol kellene. Tovább »

Miért fáj ennyire?

Nem értem mi a baj velem. Rég túl vagyok az egészen, hittem mostanáig, és most mégis fáj. Fáj, hogy boldog, valaki mással. Örülnöm kellene, mert ismerem az illetőt, tudom, hogy boldogok lesznek, mégis fáj. Mindent végigjártunk, amit egy kapcsolatban lehet, mennyet és poklot egyaránt. Tudom, hogy nekünk már nem müködne, és nem is tudnám már elképzelni a közös életet. Tovább »

Címkék:

Őrültenkedvesenhülyének szeretettel!

"Az embereknek meg kell érteniük, hogy senki sem játszik cinkelt lapokkal, egyszer nyerünk, másszor veszítünk. Ne várd, hogy visszakapj valamit, ne várd, hogy észrevegyék az erőfeszítéseidet, hogy felfedezzék a tehetségedet, hogy megértsék a szerelmedet. Minden egyes ciklust le kell zárni. Tovább »

Címkék:

Lebegés..........

Valami történik, ismét, bennem. Valami jó, de ugyanakkor nagyon furcsa dolog. Amitől megbántott, rossz kedvü és szomorú kellene legyek, egyszerüen nem tud meghatni, mert tudom, hogy aki bánt, az csak dühös, mert már nem vagyok az övé, haragszik, amit tettem vele. Teljesen megértem az érzéseit, hagyom, hogy rám zúdítsa őket, még részt is veszek a csatában, mert tudom, hogy aztán megnyugszik. Tovább »

Néha ki kell engedni!

Olvasom a sok naplót, cikket, egyik-másik segítséget kíván nyújtani, néhány segítséget kér. Olvastam a könyvet a Titokról, olvasgattam a pozitív gondolkodásról, az agykontrollról, és ezekből kevertem magamnak egy egyveleget, saját szükségleteimre szabtam a sok információt. Eszerint alakítom a dolgaimat, mert a legfontosabb, hogy én irányítok, minden tőlem függ, ha tetszik, ha nem. Megtörténhet, hogy követek el hibákat, de nem bánom, a saját életemet kell élnem, azt kell úgy alakítanom, hogy jól érezzem magam benne. Tovább »

Elengedtem!

Végre sikerül, már képes vagyok elengedni. Fájnia kellene, nagyon kegyetlen volt velem, de így van jól. Megismertem egy embert, aki mintha felszívódott volna, eltünt és napvilágra került az a valaki, akiről mindenki beszélt, aki kegyetlen és hazug. De nem bánok semmit, mert belül ott van, aki tényleg ő, még ha ezt leplezni is akarja. Tovább »

Mese, mese, meskete

Egyszer volt, hol nem volt, élt egyszer egy királylány, egy nagy város közepén, egy hatalmas falakkal körülvett, gyönyörü kastélyban. Nagyon boldog volt, semmit nem tudott a nagyváros forgatagáról. Édesapja, a király, mindentől féltette, óvta. A királylány legfőbb szórakozása a kertjükben elterülő hatalmas labirintus volt. Tovább »

Kötéltánc

Szerettem volna csak jó hangulatról, pozitív eseményekről, eredményekről írni elkövetkezendő naplóbejegyzéseimben, de megint írhatnékom van. A mostani hangulatomat nem tudom kategorizálni, hogy jó vagy rossz, nem is történt az utóbbi időben semmi eget rengető dolog. Élem az életem, ami külső szemlélőnek unalmasnak tünhet (bár ez érdekel a legkevésbé), de belül egymást váltja vihar és napsütés. Tovább »

Boldogság-ábécé

Összeállította: Steve Wilson pszichológus lélekbúvár♣ & ÖRÖMTANTUDÓS
Magyar ford.: Domján Ferenc mérnök & okleveles nemzetközi hahotakarmester

"Állj készen és előre számíts rá, hogy hamarosan megint széles, önfeledt nevetésben fogsz kitörni.

Bízvást bízzál önmagadban!

Célszerű egyszerre több szemszögből is megvizsgálni mindent. Tovább »