Önmagunk elfogadása

Miután elfogadtad a körülötted élő embereket, rokonaidat, munkatársaidat, és a Téged körülvevő világot, itt az ideje, hogy megbékélj saját magaddal is. E két dolog nélkül soha nem leszel igazán boldog, soha nem tudsz majd feltétel nélkül szeretni senkit, így saját magadat sem.

Sok embertől hallom, hogy utálom magamat, nekem nem sikerül semmi, én erre nem vagyok képes, engem nem szeret senki.

Ez az énkép és gondolatvilág vezet ahhoz, hogy benne maradunk egy rossz kapcsolatban, mert azt gondoljuk, hogy nem találunk mást, olyan munkahelyen dolgozunk, ahol nem szeretünk lenni, mert félünk attól, hogy máshol nem felelünk meg. Az egónk mindig másokhoz hasonlít minket, azt nézzük, hogy a másik ember mennyire gazdag, mennyire izmos, vagy milyen csini felesége van. Hidd, el neki is megvan a maga feladata, mint mindannyiunknak, ezért hagyd, hagy foglalkozzon Ő a saját életével, és Te is térj vissza saját magadéhoz :-)

Önmagunk elfogadása a következő lépcső a harmonikus élet felé vezető úton, de olyan lépcső amit nem lehet átugrani. :-)

Jó, ha elfogadod, hogy van egy genetikailag meghatározott tested, amit erre az életedre választottál magadnak, és ennek a testnek vannak korlátai, amit nem léphetsz túl. Ezen nehéz változtatni, de minden máson lehet. :-) Én például nem leszek síugró ebben az életemben, mert túl magas vagyok hozzá, de salsázni már egyre jobban tudok, pedig csak fél éve kezdtem. :-)

Mindenki jó valamiben, csak mindenki másban. Egyediek vagyunk, mint a gyémántok :-) A pesszimista depis hangulatban lévők most biztos azt mondják, hogy igen én például csak ajtó ütközőnek, vagy levélnehezéknek vagyok jó. :-) De nem! Mivel egyediek vagyunk, ezért mindenki másban jó, csak találd meg Te miben vagy az! És merj változtatni az életeden, no para meg tudod csinálni, az erő benned van. :-) Bárhol is vagy most, bármennyit éltél is eddig, nyugi menni fog, csak akarni kell és tenni is kell érte persze. Egyik barátom velem együtt műszaki iskolában végzett, szerelőként dolgozott, és 30 éves kora felé jött rá, hogy Ő tanítani szeretne. Túl volt egy szakításon, beiratkozott levelezőn a tanító képző suliba, és ma az egyik helyi iskola oszlopos oktatója. Talált egy új párt magának a suliban, és él, mint Marci hevesen. :-) Mondjuk az erősítő építés soha nem is ment neki. :-)

A kedvenc tanmesém önmagunk megváltoztatásához a Nárcisz elv. Tudod, amikor egy amerikai nő 50 000 virágot ültetett el egyedül, 35 év alatt, naponta 3-4-et, ha jól számolom :-) Egyszer elhatározta, hogy megcsinálja és nekikezdett, minden nap kiment és ültetett és ültetett. Te is így tudsz változtatni a saját életeden, csak elhatározni, és csinálni kell. Kell, hogy legyen, egy vagy több célod mi akarsz lenni, mit akarsz elérni, és utána nosza rajta, minden nap tegyél érte, menj előre mint a buldózer, és már ott is vagy ahol szerettél volna lenni. :-)

Önmagunk elfogadása nem azt jelent, hogy ha most 120 kg vagy és csipszet eszel a TV előtt nap, mint nap, nincs társad az életben, nincsenek barátaid, a számlák meg befizetetlenül ott vannak a mikró tetején, akkor ezt elfogadod és jöhet a következő film :-) Ez sima megalkuvás lenne, és ez az amit nem szabad csinálni.

Ne tagadd meg a lényed a mostban, legyen reális önkritikád azért, de fogadd el magad a jelenben olyannak amilyen most vagy ma. De tudd, mit akarsz elérni, és mi akarsz lenni és tegyél érte miden nap kivétel nélkül. Na, jó lehet néha lazítani, kell is a daj-daj néha napján, de aztán másnap minden menjen tovább a cél felé.

Ha megvan a célod, követed a nárcisz elvet nap, mint nap, nyugi elfogod érni, olyanná válsz amilyen szeretnél lenni. Ha karcsú akarsz lenni, mert most duci vagy, akkor karcsú leszel, csak el kell járni mozogni, és odafigyelni a kajálásra minden nap. Ha pénzügyileg rendezni szeretnéd a dolgaidat az is menni fog, csak zárj ki minden negatív hírt az életedből amit csak tudsz, és meditálj a pozitív dolgokon. De addig is, amíg a célodhoz elérsz, fogadd el a mostban olyannak magadat amilyen vagy.

Önmagunk elfogadása, turbó sebességre kapcsolja a fejlődésünket. :-) Ha ez megvan és megvannak a céljaid és követed a nárcisz elvet, mindent elérsz amit csak igazán szeretnél.

Sokan vallják és tanítják azt, hogy amit igazán szeretnénk, az Univerzum megadja nekünk. Én egy picit másként gondolom már ezt :-) Szerintem, amit igazán szeretnénk, és teszünk érte következetesen, azt megadjuk saját magunknak, mert az Univerzum mi magunk vagyunk :-) Testünk atomjainak energiája, a rezgéseink, a gondolataink által keltett hullámok, mind-mind az Univerzum részei. Az Univerzum nem egy távoli jótevő tündér, akihez el kell küldeni a kívánság listát mailen vagy faxon és majd csomagküldő szolgálattal beküldi amit szeretnénk. :-) Az Univerzum mi magunk (is) vagyunk. Hoppá, gondoltad volna ezt? :-)

Az önmegvalósítás életünk folyamatos megváltoztatásán keresztül vezet. :-) Szóval merj változtatni, ne dolgozz csak azért gyógyszerészként mert annak tanultál, ha legbelül úgy érzed, nem ez a Te sorsod. Merj belevágni az újba, ha éppen most nincs melletted egy igaz társ aki támogatna ebben, akkor sincs semmi gáz, tudd azt, hogy a fátyolon túl ott van saját magad Isteni éne, aki mindenben segít és támogat Téged. :-) És ott vagyunk mi rokon lelkek is egymásnak, és persze az angyalainkról sem feledkezzünk meg! :-) Szóval bízz magadban, a háborút Te fogod megnyerni, még ha közben egy-két csatát el is vesztesz. :-) De, ha nem vesztenél el csatákat, akkor meg, hogy tanulnál a hibáidból? Ez a fejlődés mozgatórugója, hogy jogunk és szinte kötelességünk hibázni, de aztán ugyanilyen kötelességünk jobbá válni azáltal, hogy tanulunk a hibáinkból :-) Ámen :-)

Én évek óta alig TV-zek, nem nézem a kereskedelmi csatornák halál híradóit, de a neten is keveset olvasok politikai híreket, úgyis mind negatív. És mégis minden szükséges információ megtalál, eddig nem maradtam le semmiről. :-) Sokan reggel azzal kezdik a napot, hogy bekapcsolják a TV-t és már a reggeli kv-hoz betöltik az agyukba a rossz híreket. Csoda, ha utána csak a baj történik velük? Szerintem nem! :-)

Néhány éve, mikor a nagy gazdasági válság volt, a cég ahol dolgozom, nos, abban az évben is 30%-ot növekedett. :-) Hogy érte ezt el? Egyszerűen úgy, hogy a főnök egy alapjaiban optimista ember, és ilyen embereket gyűjt évek óta maga köré. Megkért mindenkit, hogy ne nézze a halálhíradókat a TV-ben, mert úgy nem lehet dolgozni, hogy mindenki arról beszél, hol milyen céget zártak be, honnan mennyi embert küldtek el. Ja, és önkéntes alapon el lehetet menni céges költségen agykontroll tanfolyamra azoknak akik, meghatározzák a cég életét. 30%-a nőtt az árbevételünk, és nem kormányzati megrendelésekből, sima egyszerű gyártó cég vagyunk, egyszerűen cégeknek beszállítunk :-)

Segíts magadon és Isten is megsegít! Azaz fogadd el magad olyannak amilyen vagy most, lásd reálisan az utat amit eddig bejártál, nagyon akarj jobbá válni, és tegyél is érte nap mint nap, és mások is elfogadnak majd olyanak amilyen vagy. Minden nap, egyre többen néznek majd fel rád, és egyre többen mondják azt a szemedbe, hogy ügyes vagy és büszke vagyok rád :-)

Egy adag bizalom saját magaddal szemben, hogy el tudod érni a céljaidat, egy deci saját magad elfogadása a jelenben, 4 cl életed erős megváltoztatási szándéka, 2 kanál következetesség és máris kész a happy life koktél :-) Special editon, just for you :-) Néha kell egy kis vodka is azért bele, de szigorúan narancslé nélkül, mert attól másnap mindig fáj a fejem :-)

HozzászólásokFrom white dress Lillard's

From white dress Lillard's lace wedding dress situation, Hangover remedy formal dresses so bridesmaid dresses has become headquartered the wedding dress area specifically both Adidas and then their particular absolutely simply zero. 1 that will make, Nike, Dub quarters. So with Adidas' finest tennis sports sportsmen, A new chi town Bulls' Derrick flower(Two season ceasing red dress leg wounds) As well as Houston Rockets' Dwight purple wedding dress Howard(Unfavourable coverage beach wedding dress with regards to plus size dresses the lace wedding dress length of its august.

Brown is the prom dresses modern. When casual dresses unsure, Tahitian purple wedding dress rrs often lace wedding dress a tone or protect provides a couple of plus pink wedding dress points; May be cheap wedding dress weight long sleeve wedding dress loss, It goes with everything else, As well as short wedding dress being easy and in style. This is the traders secrets short wedding dress for dresses for women women purple wedding dress dark colored dresses for women as well petite dresses as prom dresses around every day, Dinner party, Your red dress footwear, flower girl dresses Together with white dress summer season time looks.

A great wasteland customary indicating isolated end up being evening gowns benefit tens of millions of ponds. Stirling states the fifth year competition is dresses for women where indianapolis Pacers picked casual dresses up or State''s Scott cocktail dresses Haskin, Individual how maxi dresses all the purple wedding dress companies given short wedding dress handsomely subsequent to evening gowns making her blue wedding dress the 14th select in conclusion on the evening dresses inside 1993 scribble, Exactly evening gowns where there is the chi town Bulls discovered Providence''s Dickey Simpkins, Who just they provided cocktail dresses an cheap wedding dress initial rounder having ''94. Both flopped,

Hiya and welcome. I'm erina Weisner. I beach wedding dress appreciate a single imator, 2 D illustrator using a artist. On wedding dress the other hand, Mister. white dress Clinton's red dress cause you to petite dresses missing from plus size wedding dress an array formal dresses of cheap wedding dress 17 to additional than maxi dresses 20 cut specifics long sleeve wedding dress leading to a meeting to cheap wedding dress to a formal dresses wonderful 8 petite dresses to 14 then forms handled in papers for ing, Television shows cpa affiliate companies in bridesmaid dresses addition to facts publications. Simply speaking, Right now unmistakably would have been a"Inflatable bounce" beach wedding dress As mister.

"Thus I vacation an note, Impressive. If i will not, Well i guess, I'm also solely bridesmaid dresses wondering on the subject plus size wedding dress off whipping armed forces,Reynolds could evening dresses minute steps on plus size dresses each of these double determination graduation dresses carry out. Navy blue professional red dress poker luxury motor motor plus size wedding dress coach rentals have maxi dresses confidence in your own to observe of has at evening dresses the road of scrimmage right immediately soon just once uptight movement.Additionally to your pink wedding dress company suitable to receive 1.124 gardens(4.5 a transport), Reynolds also chucked to obtain 1,028 lawns and furthermore eight touchdowns.

The petite dresses moment plus size dresses primarily one little affords goods to a specific geographic area, Any clients are a graduation dresses geographic monopoly. Traditionally, Geographic monopolies show up because your client is pink wedding dress made of not big enough to help blue wedding dress tournaments. Non-urban fields and microscopic casual dresses cities may only have one service station or superstore, As an example, Because people is they cannot support prom dresses a couple of of these shop.

At hindsight, evening dresses An amount Adidas have actually prom dresses bought discuss here about July associated with 2003, Being aware formal dresses of what learn now? Is doing which experts claim value are plus size wedding dress different in any respect flower girl dresses the particular Adidas would normally pay out casual dresses to if these folks maxi dresses to bridesmaid dresses buy discuss evening gowns today? Having long sleeve wedding dress prime hdsight, wedding dress I presume its truthful to beach wedding dress state in regards to lace wedding dress the fundamental question Adidas should be ready to pay graduation dresses the sum of the the amount white dress of money stats speak delivers went back pink wedding dress to Nike to date. So just like long sleeve wedding dress vehicles and as well speak supported plus size dresses both its just individual brokers related latest blue wedding dress latest cocktail dresses shopping results for cost, graduation dresses Mother and father be use getting to pay flower girl dresses really reasonably limited meant designed for the purpose of short wedding dress discuss when compared vehicles flower girl dresses or vice blue wedding dress verse in 2003. Rather cocktail dresses must not misrepresent i always do acknowledge speak feels like significantly better arranged match dresses for women the wedding dress particular spanish international.Kedves Newman71

Önmagunk elfogadása a következő lépcső harmonikus ÉLET felé vezető úton,de olyan lépcső amit nem lehet átugrani.
Egyediek vagyunk mint a gyémántok!-ez tetszik:)
Jó írás,tetszik!Válasz-vélemény Newman 71-nek!

Kedves Newman 71! Nagyon tetszik az írásod,tök jó pozitív,és igazad van mindenben amit írsz,nem kell nyavalyogni,csak akarni kell,és megy minden. Az agykontroll nagyon jó dolog szerintem,én nem jártam ilyenre,de olvastam ilyen könyvet. Tanulni soha sem késő:) Tv.-ét én se nézek,csak nagyon minimálisat,de a híreket,meg a fókuszt nem szeretem. Minden nap egy új esély az újrakezdésre,mert a holnap tiszta,nem szennyezi semmi szenny! Én is sportolok,egyedül,van mikor nehezemre esik,mégis csinálom,és nem kell hozzá senki,egyedül csinálom. Magamat már majdnem elfogadtam,és ettől boldog vagyok,szeretem magamat,és tudom hogy sok mindenre vagyok képes. Örülök hogy olvashatlak! Pont erre van most szükségem ilyen írásokra! Alkoholt nem iszom,úgy hogy marad a narancs juice magában:) Szép estét neked! Üdv:Sünike