nickeey blogja

Mert nincsen béke a lelkekben...

peace, béke"A civilizáció fejlődése során az ember elvesztette bensőséges kacsolatát a természettel, és óvatlan módon felborította azt az egyensúlyt, azt a harmóniát, mely önnön létezésének diadala, de egyben alapvető feltétele is. Az ipari alapú társadalmak, metropoliszokba, betondzsungelekbe hajtják az embereket, egyetlen lehetséges alternatívaként kínálva fel az úgynevezett nyugati típusú életmódot számukra, melynek következtében Tovább »

Címkék:

Eladó jegy!

Sziasztok!

Az október 11-12-i Tudatos Teremtés szemináriumra van egy jegyem, kedvezményes áron!!!
Sajnos, családi okok miatt én nem tudok elmenni, és nem szeretném, ha kárba veszne a jegyem!

Elengedés

szabadság, elengedésMa álmomban már elengedtem. A tegnapi heves vita úgy érzem végleg megpecsételte a kapcsolatunkat. Már nem bízom benne, már nem érzem, hogy szeret, távolodunk egymástól... érzem én ezt régóta. A kettős érzések szokás szerint gyűlnek bennem, próbálkozni tovább, hiszen szép volt, és imádtuk egymást, és vajon tudunk-e még küzdeni egymásért? Vagy adjam fel, fogadjam el, hogy ennek így kell lennie, és végre lássam be, hogy ez nekünk már nem működik... mindig próbálkoznék még egy utolsót. Egy hónap múlva úgyis elutazik hosszabb időre, messzire, szívem szerint szeretném még ezt a hátralévő 1 hónapot boldoggá tenni, aztán meg majd elválik. Az eszem azt súgja, hagyjam, hagy menjen most...

Álmomban egy zöld réten jártam. Egy fehér lufira felírtam a nevét, aztán elengedtem a lufit, Tovább »

Ma

Sziasztok!

Ma csatlakoztam hozzátok, rendkívül boldog és hálás vagyok, hogy rátaláltam erre az oldalra. Első böngészésre is látszik, hogy sok jó, és kedves ember van itt, örömmel tölt el, hogy ezentúl csatlakozhatok hozzátok, és remélem sok kapcsolatra tehetek itt szert, és remélem, én is tudok valami kicsit adni magamból :)

Címkék: