Nikol blogja

Író és Olvasó, avagy egy "mester" bevonzása

író és olvasóAki olvasta a „Verigudlájf” című bejegyzésem, az talán emlékszik, hogy egy hivásátirányítás következtében sikerült egy olyan hívást bevonzanom, amikor is a vonal másik végén egy olyan ember szólalt meg, akinek a könyvei nagy hatással voltak rám, és akivel nagyon szettem volna felvenni a kapcsolatot.
Na már most azóta a hívás óta sikerült egy találkozást is bevonzanom vele.
Kiderült ugyanis, hogy Neki és a főnökömnek volt egy közös ügyük régebben és emiatt most újra felvették a kapcsolatot egymással, hogy találkozzanak. Tovább »

Verigudlájf

very good lifeEgy hónappal ezelőtt nagyon magam alatt voltam. Bár agyilag tudtam, hogy a negatív gondolkodásom nem vezet sehova…sőt…de érzelmileg mégse tudtam kimászni ebből a helyzetből.
Azon gondolkodtam mennyire jó lenne most egy „mester” akitől tanulhatnék és aki magasabb szintre tudna segíteni. Még aznap a kezembe akadt egy könyv Tovább »

Bevonzás

bevonzásSziasztok! Egy sikeres vonzás rövid történetét szeretném elmesélni nektek, hogy ezzel is bizonyítsam mennyire működnek a gondolataink által kibocsájtott energiák!
Akkor belekezdek… körülbelül 3 hónappal ezelőtt kezdtem érezni, hogy lassan eljött az idő, hogy saját autót vegyek magamnak. A pénz már megvolt, de vacilláltam még mit is csináljak… mégiscsak ez lenne életem első nagy befektetése és hát kicsit meg is voltam rémülve a feladattól. De gondoltam Tovább »

Címkék:

Kommunikáció

kommunikációTegnap lementem sétálni egy kicsit a mellettünk lévő erdőbe, hogy egy kicsit feltöltödjek, kihasználjam az utolsó melengető napsugarakat és mélyen magamba szívjam az erdő oxigéndús levegőjét! De amiért igazán nekiindultam, hogy a természetben kicsit közelebb kerüljek önmagamhoz és gondolataimhoz!
Igazán boldog lettem ezalatt a pár óra alatt, mert hol engem szólított le valaki, hol én! Mindenkinek mindenkihez volt egy mondata, egy elgondolkoztató gondolata. Tovább »

Útkeresés

Első naplóbejegyzésemet írtam mikor valahogy sikerült kitörölnöm a kész befejezett bejegyzésemet!
Most nem mondom, hogy nem vagyok dühös, de biztos ennek is oka volt, mint mindennek!
Ép kifejtettem, hogy vajon jó úton járok e!
Gondoltam ha kiírom magamból akkor meg is jönn a válasz! De válasz helyett kitörlödött minden...vagy tán ez lenne a válasz? Tovább »

Címkék: