Hétköznapi Hollywood

"Nem magányra vagyunk teremtve és akkor ismerhetjük meg magunkat igazán, amikor meglátjuk magunkat a másik ember szemében."

A világ körülötted egy tükör, mondja a Titok. :) És Te saját magad vagy az a bizonyos tükör! Minden Te magad vagy, a világban a gondolataid, az érzéseid, a félelmeid, a vágyaid! Nézz körbe és mond el, hogy mit látsz ne anyukádnak ne barátnődnek és ne annak a kedves szomszéd néninek ott lepőcsőházban!

Csakis saját magadnak!

Én ma reggel belenézetem abba bizonyos tükörbe. És őszinte leszek, nem nagyon tetszett amit láttam, a világ keserűen nézett rám, szürke volt és nem mosolygott Rám, mint régen!

És kérdezem magamtól hol van az csillogás az boldogság amit a régen láttam az emberek szemében amikor csak végigmentem az utcán, hova lett az a sok mosoly, amit eddig kaptam! Rájöttem, hogy nem a világból tűnt el, hanem belőlem!

Ahhoz, hogy újra mosolyogjon rám/Ránk a világ, nekem/nekünk kell rá mosolyognunk! :)

Szeretet adni, és örülni minden apróságnak! És igen, eldönteni hogy boldogok leszünk, minden külső körülménytől függetlenül, hisz a saját boldogságunk csak tőlünk függ, és senki nem képes elvenni sem helyettünk megtenni! :)

És igen, én eldöntöttem, hogy boldog leszek és ragyogok! Gondlom találkoztál már ezzel a szituációval, hogy ülsz bent egy étteremben, szórakozóhelyen, vagy csak épp utazol a buszon... és felszáll valaki/vagy belép a helységbe... és vibrál körülötte a levegő, minden szempár rá szegeződik!

Mert ragyog az az ember a boldogságtól! Most szemügyre veszed még egyszer, ki is ő, megvizsgálod mi az ami plusz rajta, mért nézi őt minden szempár. Talán a haja, szeme, az hogy magas, vagy hogy modell alakja van? Vagy esetleg a legújabb divat szerint van fel öltözve. Nézed, csak nézed, és látod, hogy egy teljesen átlagos emberről van szó, aki épp dolgozni megy! Csak annyi különbség, hogy ő ki van békülve a világgal, azaz önmagával. :) És ezt mindenki látja és érzi, hiszen akár tudatosan vagy tudat alatt érzékeljük egymás energiáját. Akár akarjuk, akár nem!

És most légy Te ez a személy aki beragyogja a világot! Kezdj el szeretni, először magadat. Szeres bele magadba és figyeld meg, hogy a világ is beléd szeret!

Csak hogy jobban megértsd, mit is szerettem volna ezzel a pár sorral elmondani... :)
Zárásként egy kis olvasnivaló! :)

És légy te a hétköznapok Hollywoodi sztárja! :)

HozzászólásokDe jó!

A mosolygós emberek az utcán nekem is eszembe jutottak ma. :)
Jó volt olvasni téged!
Szép hétvégét!
Julcsi