Örökös Boldogság blogja

Amma

Másfél évvel ezelőtt, amikor az Arca internetes újság bemutatóján részt vettem, teára hívtam meg létrehozókat. Meséltünk nekik a Mozgalmunkról és célkitűzéseinkről. Akkor az ölelés volt az egyik fő programsorozatunk. Varga Csaba és Dienes István (tudatkutatók) meséltek egy csodálatos asszonyról, aki megöleli a világot. Akkor nagy kíváncsiság fogott el, de itt Magyarországon még nem ismerte senki. Tovább »

Nyílt nap a Mantrán

Szeretettel értesítek minden kedves Olvasót, hogy a Mantra Alternatív Természettudományi Szabadegyetem idént is tart nyílt napot az Önismeret útjára lépőknek és a Keresőknek.

Én éppen félidős vagyok, hálával és köszönettel tartozok mindazoknak, akik ott tanítanak. Tovább »

Érzések

érzésekAz egyik legkedvesebb mondatom volt eddig az, hogy „Legyen úgy, ahogy Nekem a LEGJOBB”, a másik pedig: „mindig a legmegfelelőbb időben”.
Mivel hiszek abban, hogy a fensőbb Énem, az Önvalóm tudja legjobban hogy mi a legjobb és mikor, ezért meghagytam azt a szabadságot és szabad akaratot, hogy minden úgy legyen, ahogy számomra a legjobb. Aztán ma délelőtt az egyik fehérvári Tovább »

Az Időkód

Szent Korona - Kheopsz Piramis - Stonehengs?
Vajon mi az igazság?

Vannak-e előző életek?

előző életHittem az előző életekben, mert nagyon sokszor történt meg velem, hogy felismertem valakit, valamit és egyes helyszíneken is időnként deja vu érzésem volt.
Egy ilyen megérzésem után elkezdtem „nyomozni”. Fura volt, hogy számomra addig idegen emberek iránt miért érzek olyan hatalmas szimpátiát, ezért megkértem az Univerzumot, hogy álmomban adja meg a választ. Rá kb. három hétre egyszer egy nagyon fura álomból riadtam fel, még most is határozottan emlékszem minden pillanatra Tovább »

Gyüjtsünk mandalákat!

mandalaEvelion egyik hozzászólása megmozdított bennem valamit, és arra gondoltam, hogy mandala gyűjtésbe fogok. Arra gondoltam hogy besegíthetnétek nekem, és a Nektek tetsző mandalákat belinkelhetnétek, hogy egymásnak megmutassuk, hogy mit jelent, mit érzünk azzal a mandalával kapcsolatban :)

Tovább »

Címkék:

Favágás

favágásEgy kedves beszélgetőkörben, a Hétfői Zsengékben találtam ezt az írást. A szerző engedélyével szeretném Veletek is megosztani.

"Vasárnap átmentem favágóba, kertészbe és földmunkásba...
A kerítést kell kissé rendbe hoznom, és előtte ki kellett vágnom 4 nagyméretű tuját, meg sok kacatot összehordanom, hogy majd a lomtalanításnál már ne kelljen ezzel foglalkozni... Tovább »

Az én határidőm

Esther és Jerry Hicks: Kérd és megadatik! cimű könyvből:
... kérlek Abraham, beszélj nekünk a "Melyik gondolat esik jobban?" gyakorlatról!
"Vajon felhagyok-e valaha is azzal, hogy mindig valami még jobbat keressek?" Tovább »

Címkék:

Kulturális Kreatívok

"Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani,
mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja." ( Albert Einstein )

itt pedig letölthető:

egy most indult oldal:

Segítsünk Janinak és Tikének

Drága Secretfalva Lakói!
Szeretettel kérlek, hogy segítsünk szeretetünkkel egy drága társunk egészségéért. Tike telefonált az előbb, hogy Jani rosszul lett és bevitték a sürgősségire. Még nem tudni mi az oka, de mi már így is tudunk segíteni, ha nagy-nagy szeretettel rá gondolunk. Tovább »

Címkék:

Aranyláz

aranylázNagyon sokan inkább aranyba forgatják a befektetéseiket, Anyósom például minden szülinapjára vagy nevezetesebb ünnepükre valamilyen aranytárgyat kér Apósomtól. A napokban előhalásztam, hogy nekem mennyi aranyam van, és igencsak meglepődtem, mert Édesanyám és Nagymamikám is gyűjtötte rendesen, ezeket én örököltem meg. Szóval van bőven.
Pár hete kitaláltam egy nagyszerű dolgot, szerintem legalábbis nagyon jó. Amikor elcsendesedek, meditálgatok, rendszeresen meggyújtok egy vastag gyertyát hogy Tovább »

Az erő benned van

az erő benned van„Jelentős egyéni és világméretű átalakulás zajlik napjainkban. Hiszem, hogy mi valamennyien, akik ma élünk, magunk akartunk itt lenni, részesévé válni e változásoknak, véghez vinni a változást, és szeretettelibbé, békésebbé formálni a földi létet. A Halak korában „önmagunkon kívül” kerestük a megváltónkat: „Ments meg engem. Ments meg engem. Kérlek, viseld gondomat.” Most átlépünk a Vízöntő korába, s ezzel együtt megtanuljuk önmagunkban megtalálni a megváltónkat. Mi magunk vagyunk az Erő amelyet oly régóta keresünk. Sorsunk egyedüli irányítói mi vagyunk. Tovább »

Címkék:

A Hold

Hónapok óta figyelemmel kísérem az oldal érzelmi változásait és azt tapasztaltam, hogy a Hold nagyon befolyásolja az életünket. Van akinek rossz kedve van, van aki ingerlékeny, van aki agresszív, van aki csendes, van aki pedig nagyon hangos ilyenkor.
Természetesen én is állandó változáson megyek keresztül. Tudom, hogy mit szeretnék elérni ebben az életemben, mi a célom. Ezért ezeket a periódusokat is már tudatos figyelemmel kísérem. Ez pedig segít nagyon nagy mértékben egyensúlyban maradnom.
Tudom, hogy sokan nem hisznek a Vonzás Törvényében, Tovább »

Pillangószárny

PillangószárnyEgy másik blogban Fóki elindított a kis pillangószárnyával egy rezgést, az ÖRÖMÖT,
Felebarát továbblibbentette a BÉKESSÉGGEL,
én pedig a SZERETETTEL :)

Szeretettel várjuk mindhárman a további pillangószárnyacskákat :) Tovább »

Címkék:

Mosoly program - Múzeumok éjszakája

Drága MINDENKI:)
Szeretnék egy újabb közös programot szervezni, hogy újra együtt lehessünk, örüljünk egymásnak, és szórakozzunk.
június 20-án szombaton este 18-tól 21-én éjjel 02-ig Budapesten és vidéken több múzeum várja a kultúrára és kalandra vágyókat.
Csodás élmény, mikor a kivilágított városokban éjszaka megpezsdül az élet, és ismerősök, barátok közösen mennek egyik kiállításról a másikra.
Szeretettel várlak Benneteket szombaton 18 órakor a Deák téren, ahonnan a rendezvényre biztosított buszokkal lehet végigjárni azokat a helyeket, amit majd közösen meg szeretnénk nézni. Tovább »