Fecsegő tipegő

Hiányérzetem van :) de ez jó, mert ő hiányzik :), ha nem lenne akkor lenne nagyon nagy baj... Egyszerűen minden tökéletes vele, jó vele ébredni, elaludni, beszélgetni, kártyázni, csak úgy ölelkezve ülni, vásárolni, kocsikázni, nevetni :) Egész nap hallottam a csilingelő hangját :) Ő ma este azt láthatta rajtam, hogy nehezebben engedem el, mint tegnap. Ez természetes : )ma nekem volt kicsit nehezebb :) de mire hazaértem a hóesésben :) minden boldogságos gondolatot a szívembe zártam :) Felidéztem, ahogy kipattant "ebédszünetben" az autóból, majd 45 másodperc múlva vissza tipegett :) Szerelmes vagyok ebbe a nőbe, nem kicsit, hanem nagyon :) Tudjátok hiszünk magunkban, hiszünk a boldogságunkban! Hit nélkül nem fog működni, neked is hinned kell :) hogy boldog leszel :) és az leszel, mert a boldog érzések, boldogságot vonzanak :) Szóval csak előre :) napról napra közelebb vagyunk ahhoz, mi legyünk a legboldogabbak. Érzem minden porcikámban :) itt a gyomromban, mikor nincs velem. Mikor meglátom a nevét a telefonom :) mert ő hív :) dobbanó szívvel veszem fel a telefont :) és akkor már csak nevetünk és mind a ketten mosolygunk :) Boldog vagyok és már csak boldogabbak lehetünk :)

Kívánni, hinni, érezni és megvalósítani :) Köszönök minden pillanatot és minden szépet amit ma is kaptam. Hálás vagyok minden másodpercért! Köszönöm.
Fáradt, de nagyon boldog vagyok! Minden pillanatért megéri, korán ébredni :) hisz minél előbb ébredünk annál hamarabb leszünk együtt :)

Szép álmokat drágám :) vörös dögöd és a szíved csücske :)

Címkék: