őrültenkedvesenhülye blogja

egy szó

Egy szó mely mindent kifejez amit érzek: Boldogság!

Ez van a szívemben és a lelkemben és a mosolyomban. Boldog vagyok, mert hallottam hangját, mert sütött a nap, mert érzem szeret, mert érzi szeretem, mert tudja szeretjük. A bennem lévő hit, tudat, érzések megrendíthetetlenek. Vagyok támasza, társa, párja, barátja, szeretője, kuktája :) Tovább »

Varázsütés

Olyan mintha elvarázsoltak volna :) Életem legszebb valóra vált álmát élem nap, mint nap. Január eleje óta vagyok teljesen tudatában mindennek és hiszek, kértem, akarom :) kívánom, elhiszem, érzem :) Érzem minden porcikámban a boldogságot, soha ennyire még nem éreztem. Azt hittem ilyen érzés nincs :) és van! IGEN van :) KÖSZÖNÖM, hogy ezeket érezhetem. Tovább »

Címkék:

Szépséges érzések

Köszönöm, köszönöm, köszönöm :) Vörös dög is köszöni :) Azt a sok szeretetet amit az elmúlt napokban kaptunk tőle. A finomságokat, a simogatásokat, a szavakat, az öleléseket, az érintéseket : )Minden köszönünk és hálás vagyok :) Nagyon :) Rég volt ilyen boldogságos jó pár napunk :) Tudom :) még mindig tudom :) és nagyon tudom :) Tudod? Tovább »

Címkék:

Egymás mellett örök szeretettel és határtalan szerelemmel

Uncsi rész következik :) Ma még jobb napban volt részünk, mint eddig. :) Mert hiszünk, érezzük és csak a jó dolgokra gondolunk. Igaz este akadt egy kis konfliktus, de mivel egymás mellett állunk és óvjuk egymást ezt is megoldja az univerzum. Tudja, hogy minden körülmények között mellette állok, hóban, fagyban, sárban, napsütésben. Tovább »

Címkék:

Mosoly a lelkemben :)

Tuti unalmas, hogy minden nap azt olvashatjátok, hogy mennyire működik a vonzás hatalma. Minden pozitív gondolat, még egy pozitív eseményt vonz magával. Az érzés pedig még jobb. Napról napra. Pedig azt gondolod, hogy ennél jobb már nem is lehet, de mivel csak a jóra gondolsz így egyre jobb és egyre jobb. Tovább »

Fecsegő tipegő

Hiányérzetem van :) de ez jó, mert ő hiányzik :), ha nem lenne akkor lenne nagyon nagy baj... Egyszerűen minden tökéletes vele, jó vele ébredni, elaludni, beszélgetni, kártyázni, csak úgy ölelkezve ülni, vásárolni, kocsikázni, nevetni :) Egész nap hallottam a csilingelő hangját :) Ő ma este azt láthatta rajtam, hogy nehezebben engedem el, mint tegnap. Tovább »

Címkék:

Mosoly estére :) ami nem csak reggelig tart :) hanem örökké :)

Egy újabb gyönyörű napon vagyunk túl :) Kellemes ébredés, egy olyan álomból, ami valóra válik. Látom, érzem és tudom. Tudjátok vannak szebb és kicsit "nem szebb" napok, de ilyenkor is működik a vonzás hatalma. Jelzi, hogy minden a maga útján halad :) hisz érzel :) és mikor a végén boldogságos mosoly van az arcodon és még ha fáradt is vagy csillog a szemed :) akkor minden a legnagyobb rendben. Tovább »

Címkék:

Egy szerelmes napunk :)

Imádom :) a vele töltött pillanatokat :) és amikor nincs velem, akkor is boldog vagyok, mert tudom a lelke, a szíve mindig velem van. Tovább »

Határtalan szeretet

Minden nappal közelebb kerülünk a vágyunkhoz, amire várunk és amit mindennél jobban szeretnénk, amiben kétségek nélkül hiszünk és érzünk. Az univerzum dolgozik és nem csak dolgozik, hanem bizonyítja vágyainkat, gondolatainkat, hogy tényleg együtt :) boldogan míg élünk. Nem tudok rá mást mondani. Tovább »

Mosolygós vonzásos reggelt :)

Működik :) nem tudom ezt máshogy kifejezni :) Az este azt hittem csak álmodom. Tovább »

Címkék:

Szeretet ereje

Szeretet ereje, ami a hittel, akarattal, hálával fűszerezve mindent legyőz! A mai napot sem felejtem el soha. Annyi mindent kaptam és annyi mindent átélhettem. Nagyon boldog vagyok. Ma újra mosolyogva fekszem le, rá, rájuk gondolva és reggel tudom, hogy mosollyal ébredek, mert lélekben velem van, együtt vagyunk. Tovább »

Egymásra hangolva

Találtam :) megosztom veletek:

Nem az a legalapvetőbb érzelmi szükségletünk, hogy szerelmesek legyünk, hanem az, hogy társunk őszintén szeressen, olyan szeretettel, mely nem az ösztönökből fakad, hanem értelmi és akarati világában gyökerezik. Arra van szükségünk, hogy olyasvalaki szeressen, aki szabadon döntött mellettünk, s aki meglátja bennünk a szeretetreméltót. Tovább »

Működik a vonzás hatalma

Működik :) nem tudok rá mást mondani :) A szüleimmel beszélgettem ma főleg a magánéletemről és valami olyasmi történt amit én az eddigi 33 évemben nem tapasztaltam. Beszéltem róla és a kettőnk kapcsolatáról. Arról. hogy mi miért zajlik. Mellénk álltak, nem mellém, hanem mellénk. Azt mondták most nem szabad feladni és küzdeni kell, mert jó úton haladunk és minden a legjobb lesz. Tovább »

Pár szó ami mindent kifejez!

Szeretem, hiszem, bízom, boldoggá teszem, szeretem őt, az egyetlen nőt! Kivel együtt éljük le az életünk! Boldogan, szerelemben és örök mindennél tisztább szeretetben. Hálás vagyok a mai napért is és a rengeteg pillanatért, minden cseppjéért! Küldök erőt, hogy a hite még erősebb legyen. Hisz minden sikerült neki eddig, ahogy ezután is! Köszönöm, hogy foghatom a kezét, köszönöm, hogy van nekünk! Tovább »

Címkék:

Hála

Hálás vagyok minden pillanatért, minden érintésért, minden napsütésért, minden küzdelméért, minden kitartásáért, minden szeretetéért, minden csókért, minden mosolyért, mindenért amink van és minden pillanatért amink lesz!

Hisz pillanatok sokaságából áll egy nap, egy hét, egy év, egy egész élet! Minden pillanatért hálával és köszönettel tartozom! Tovább »

Címkék: