:)

udjátok egyszerűbb, mint azt képzelnétek :) Hinni valamiben és abban a szellemben élni, hogy megvalósúl, megvalósult :) A titok nyitja, hogy az elmúlt 36 órában vagy háromszor néztem meg a A filmet :) A másik, hogy van valaki aki ugyanazt érzi mint én :) Akivel még boldogabb vagyok :) mint azt valaha képzeltem volna :)

Egy régi mesterem tanította azt, amit már majdnem elfejtettem nincs rossz és jó :) Minden cselekedetet, tettet, történést mi ruházunk fel érzelmekkel. Jókkal és kevésbé jókkal. Hisz ami neked rossz, lehet másnak jó. Gondold csak végig :) neked lehet rossz, hogy kint kell menned a hidegbe havat lapátolni, másnak meg ebből lesz meg a napi betevője :) Jöhetnék még sok sok példával :) de felesleges :) Nincs jó és rossz :) csak mi vagyunk. Ha elhsized, hogy minden jó, akkor minden jó is lesz :) Szar a kedved? hangosítsd fel a rádiót :) vagy nyiss ki egy üveg bort, igyál meg egy pohárral és csukd be a szemed és gondolj az életed egy kedves pillanatára. Aztán mégegyre és így tovább :) A boldogságod a saját kezedben :) Soha nem vaoltam hívő :) de most hiszek benne, magamban is. Hiszek az álaimban, a tetteimben, az érzéseimben :)

Tudod légy merész :) mosolyogj, mert az mosolyt szül olyanoktól is akiktől nem várnád :) Mosolyogj az ellenségedre és nem tud neked ártani :) mert egyszerűnem érti, hogy mit mosolyogsz :) majd elmosolyogja magát :)

Minden pillanattal egyre boldogabb vagyok. Mikor egy halvány kétkedés furakodik a gondoltaim mögé :) gyorsan hngosan kimondom és mosolygok rajta :) Tudod most kaptam egy jelet :) a háttérben a rádió szól :) és mi csendült fel :) Shake Up Christmas :) a traintől :) az idei tél kedvenc száma :) amitől nevetek, mosolygok és most táncolok :)

Néha az örömöd a mosolyod forrása, de van, hogy a mosolyod lehet az örömöd forrása.

Mosolygok a szerelmemre :) még ma most nincs is itt :) de tuti viszont mosolyog :)

Hozzászólásokelőbb utóbb bizony

előbb utóbb bizony visszamosolyog, ha most nincs is még ott, de ott lesz :)) érezd jól magad!!!