Örökkön örökké és azon túl!

Az elmúlt hetekben írtam egy kisebb novellát a másfél év eseményeiből. Ma fejeztem be, vagyis még nem teljesen, hisz nincs még egész pont a végén. Az írás közben sok mindenre rájöttem, amire talán soha nem figyeltem eléggé. Nem baj, hisz a múlton már nem tudunk változtatni, viszont mától csak a jövőre fogok koncentrálni és a jelent fogom élvezni vele.

A jelen róla és rólam szól, a jövő pedig rólunk szól. A novella írása közben láttam, hogy mennyit küzdöttünk egymásért, hogy a szerelem mennyi mindenre képes, még ha néha az emberi butaság és "hitetlenség" miatt hozunk hibás döntéseket, de az idő minket és a lelkünket, vágyainkat tükrözi. Hisz volt egy 3 hónapos kihagyás, ahol én dacoltam, ő meg úgy gondolta megpróbálja megjavítani a régi életét és jóvá tenni a hibákat. Majd három hónap után mind a ketten rájöttünk, hogy egymás nélkül nem sok értelme van, csak tengődünk, s keressük a helyünk ebben a világban. Szép lassan az idő mindent megold és minden sebet begyógyít. Várom, hogy újra lássam és nyakamba ugorva ölelhessem. Már csak 2-őt kell aludni és újra együtt :)

Neked üzenem, ha olvasod, csak neked, hogy tudd, érezd, minden porcikádban, hogy mennyire szeretlek! S köszönöm neked az elmúlt másfél évet és köszönöm a együtt leélendő életünket!

Címkék:

HozzászólásokSok siker hozzá...

Sok sikert és boldogságot kívánok nektek...., és Boldog Karácsonyt. !!!!!!