Palacskó_András blogja

A sötétséget átkozod, vagy gyertyát gyújtasz?

A politika nem kenyere sokaknak, viszont az ezoterikus visszahúzódás sem az ideális megoldás. Ez ihlette ezt az írást.

Hogyan jön el a változás? Mi erőlködünk, vagy Istenre várunk, vagy feladtuk az egészet? Vagy el sem jutottunk még odáig, hogy valaminek meg kéne változnia? Talán már eljutott a többség oda, hogy elege van, és tenne valamit, de még nem tudja, hogy mit. Nekik írok, hátha segít egy picit rendbe tenni a dolgokat. Tovább »

Kvantummágus képző

Nyáron sikerült végre eljutni Richard Bartlett Mátrix tanfolyamára- Frankfurtba.

A mátrixszal egy ideje már játszogattam, a könyv, illetve néhány videó és hanganyag alapján. Illetve még Amerikában találkoztam valakivel, aki sok dolgot elmagyarázott.

Miután néhány csodát már megtapasztaltam előtte, hatalmas várakozás volt bennem, hogy mit tapasztalhatunk. Nos elképesztő dolgokat láttunk és hallottunk! Tovább »

Elengedésről ismét - videó tanítás

Sziasztok! Nagyon régen írtam, az Indiai utunk beszámolóját utoljára. Nos megalapítottuk az Ezotour-t, és lesznek további utak is. () Most például a Boszniai piramisokhoz, de februárban ismét India-Nepál Buddha nyomában. Szó van Thaiföld-Kambodzsa és Egyiptom utakról is. Gyertek, nagyon jó a buli! :-)

Ha valaki pedig csak sóhajt, hogy ez most nem megy,nincs pénz, akkor van egy ajánlatom! Ugyanis több levelet is kaptam innen, hogy nagyon pozitívak vagyunk, csak éppen készülünk éhen halni, mit rontunk el?!? Tovább »

India-Nepál

Jó régen jelentkeztem, tán még Amerikából? Mivel az életem az Elengedés módszerének köszönhetően egyre inkább olyan, amilyennek szeretném, karácsony óta talán ha 3 hetet voltam Magyarországon: utaztam ide-oda. Például Indiában és Nepálban töltöttem az elmúlt másfél hónapot.

Sokan vágynak Indiába, hogy megtalálják önmagukat, de én inkább hajlok arra, hogy India az a hely, ahol elveszíted magad-ahogy valaki szellemesen megfogalmazta egy internetes fórumon. Tovább »

Címkék:

Szeretettel Amerikából!

Ti már lassan túl vagytok a bulin, a miénk még csak most kezdődik, itt Sedonában, Arizonában. Ismét ide keveredtem, egy Elengedés tanfolyamra, ezúttal azonban nem a pénz a téma, hanem a szeretet. Lecsupaszítunk minden rárakódott egoista marhaságot, még azt is, hogy elválasztva éljük meg. Hogy én szeretlek téged. Inkább azt próbáljuk felfedezni, hogy milyen az, amikor önvalónkban nyugszunk, mint szeretet én és te elválasztása nélkül. Csodás élmény itt lenni, a vörös sziklákat most itt is hó fedi. Tovább »

A Sebzett Gyógyító

Találtam egy csodás videót, ami leírja, hogy mit tapasztaltam az elmúlt húsz éveben, mint "gyógyító"
Mivel angolul van, egy hevenyészett fordítást csináltam hozzá. (Ha valaki frappánsabb, magyarosabb megoldást tud, szívesen veszek javaslatokat!)

"Mivel ugyanazon a fájdalmon ment keresztül"

A mitológia az emberi lélek jellegzetességeire mutató módszer, amely archetípusokon keresztül mutatja meg az emberi tapasztalatokat. Tovább »

Elengedés film, angolul

Letting Go Movie Party This Weekend!

Watch the Letting Go movie this weekend on us! That’s right… This
weekend you can watch the Letting Go movie online for free and invite
as many friends as you would like! It’s a Letting Go Movie Party…starting
at noon on Friday, November 12th at noon and going through Sunday,
November 14th at midnight. Tovább »

Címkék:

Bőség, cselekvés, egyenlőség

Az előbb érkezett hozzám egy kérdés emailben, és gondoltam megosztom veletek, a válaszommal együtt!

Szia András !

Az alábbi gondolatok felvetették bennem, hogy gondolat által teremtett bőségért valakinek azért Tenni is kell ??!!

Mi a véleményed ?

Egy egyetemi professzor azt állította, hogy soha nem buktatott meg
senkit, de egyszer megbuktatott egy egész csoportot. Tovább »

Kapcsolatteremtés

Megint egy kis furcsaság...... Tovább »

Amikor a jó rossz

A hétvégén nagyon jól éreztem magam az elengedés tanfolyamon. A társaság szenzációs volt, nem csak tanultunk, de bulinak sem volt utolsó. Az is kiderült, hogy a Pénz kurzust két hétvégében kell megtartanom, mert így nem értünk a dolog végére, és túlterhelődött mindenki.
Volt egy-két érdekes felismerés, amit eddig is láttam, de nem ennyire élesen. Amíg az emberek félelem, vagy rossz érzés üzemmódban működnek, addig legalább ki lehet őket mozdítani belőle őket és felbukkanhat mögüle a természetes pozitivitás. Tovább »

A változás módjai

Ismét előjött egy eszmefuttatás az agyam rejtett zugaiból. Mivel az eddigi írásaim sokszor megkérdőjeleztek dolgokat, ami a Titok hívők egy jó részének alapvető, és fontos, ezért még egyszer nekifutok, hogy megfogalmazzam, mire gondolok. Tovább »

Egy ébredés beszámolója

Előző bejegyzéseimben írtam a tanfolyamról, néhány ember felébredéséről. Tamás bátyáról, aki egyébként Samuel, az ő eszméléséről és a kalandos repülőre kerüléséről. Most itt van a történet személyesen tőle, ahogy a tanfolyamon elhangzott:

Sajnos, csak angolul.

Térkép vagy táj

Hiszünk ebben, abban és persze amabban. Modellezzük a világot, aztán harcba szállunk a másikkal, hogy a mi modellünk a valósabb.
Szeretsz utazni? Ez bizonyára nem azt jelenti, hogy hazamész, és ráülsz Afrika térképére, aztán várod az oroszlánok felbukkanását!
Ahogy az NLP mondja, a térkép soha nem egyenlő a tájjal! Vagy amikor számon kérték Picassót, hogy miért nem hasonlít a valóságoshoz, amit rajzol, és mutatott neki egy fényképet a pasas a feleségéről, hogy az ÍGY néz ki! Picasso csak annyi mondott: Valóban? Egészen aprócska, sőt lapos is! Tovább »

Fent kell-e tartanod?

Megint néhány kemény szöveg jön. És ismét fenntartom a jogot arra, hogy csak egy modell, amit leírok, nem feltétlenül a valóság.
Az egyik jellegzetes dolog, ami egy-egy könyv elolvasása, egy-egy tanfolyam után történik, hogy a lelkesedés visz bennünket, majd jön a "realitás", a hétfő- bűn, vagy hétfő-effektus.
Visszatérsz a hétköznapokba, ami látszólag abban erősít meg, ami eddig is volt. Csak látszólag. Mert nem a világnak kellet volna megváltoznia. Nem a világ volt tanfolyamon. Ne fogjuk rá a szokás szerint a mai magyar rögvalóságra, hogy ugyanúgy látunk mindent. A májgyulladásos szemének minden sárga. Tovább »

Újra itthon, utinapló vége

Újra itthon.
Nagy élmény volt a tanfolyam, mérhetetlenül többet kaptam annál, amire vártam.
Igaz, a "végső" élmény nekem még elmaradt, de ami késik nem múlik. Volt néhány ember, aki megélte azt is. Tovább »